Saturday, 18 May 2024

This event has already taken place

About

Χιλιάδες beer enthusiasts αλλά και επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και του χονδρεμπορίου, θα συναντηθούν 10 -12 Μαίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να γευτούν γνωστές, αλλά και σπάνιες ετικέτες μπίρας από όλο τον κόσμο και από premium brands, να ανακαλύψουν ελληνικές μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, να δοκιμάσουν νομαδικές μπίρες, να γνωρίσουν δεκάδες craft μπίρες υψηλής ποιότητας.


1.000+ ετικέτες μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, εξαιρετικές επιλογές σε comfort food, street food, snacks, προτάσεις σε είδη σερβιρίσματος της μπίρας αλλά και αξεσουάρ, εργαλεία, ένδυση για τους επαγγελματίες είναι μερικά από τα προϊόντα που θα μπορεί να βρει ο επισκέπτης, στα booths των εταιριών που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ.

Βeer Talks & Tastings: Τα πάντα για την μπίρα από beer experts
Καθημερινά από τις 12:00 έως τις 17:00 η αίθουσα INNOVATHENS της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενεί τα "Beer Talks & Tastings" όπου Beer experts θα μας μιλήσουν για τα είδη της μπίρας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους καθώς και για τα οφέλη της μπίρας και τις διαφορετικές χρήσεις της. Βeer sommeliers θα μας μυήσουν στα μυστικά του σωστού beer & food pairing, ενώ παράλληλα γνωστοί bartenders θα παρουσιάσουν πρωτότυπα beer cocktails και tips για perfect serving της μπίρας.

Μουσικά happenings, Dj sets & Games
To φεστιβάλ θα φιλοξενεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι.
• Live Radio Shows & DJ Sets από δημοφιλής ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko 87.7 (Σάκης Τσιτομενέας & Σπύρος Παγιατάκης), Red 96.3 (Γιώργος Αποστόλου), Μελωδία 99.2 (Δήμητρα Τερρανόβα).
• Συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες της Έντεχνης, Rock, Pop μουσικής σκηνής όπως: Κώστας Μακεδόνας, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιαγκίνηδες, Domenica, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλέ, Wedding Singers, Πέννυ Μπαλτατζή και Μύρωνα Στρατή.
• Games. Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή με ομαδικά παιχνίδια (air hockey, παιχνίδια δύναμης, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι).

Υποδεχόμαστε 4 αγαπημένους Stand-up Comedians!
To World Of Beer υποδέχεται 4 αγαπημένους στο κοινό Stand-up comedians, για μοναδικές παραστάσεις αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 13:00 θα παρακολουθήσετε ένα Stand up comedy show από το αγαπημένο κωμικό δίδυμο των Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη! Από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαΐου ο Διονύσης Ατζαράκης θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να υποδεχτεί όλους τους λάτρεις της μπίρας που θα καταφθάσουν στο Μεγαλύτερο Φεστιβάλ του αγαπημένου ποτού της Άνοιξης! Στις 14:00 θα συντονίσει ένα sit down event έκπληξη στο Αμφιθέατρο. Επίσης, ο Λάμπρος Φισφής θα βρεθεί στο φεστιβάλ την Κυριακή 12 Μαίου από τις 12:00-16:00 ως ο επίσημος Host και στις 13:00 θα πραγματοποιήσει και ένα μοναδικό Stand-up Comedy show.

Oι stand up παραστάσεις όπως και το special event με συντονιστή τον Διονύση Ατζαράκη θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο σύνολο των 300 θέσεων.

Δείτε αναλυτικά στο επίσημο site (worldofbeerfestival.gr)

When


10 ΜΑΪΟΥ 2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:00 - 23:00
11 ΜΑΪΟΥ 2024 ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 - 23:00
12 ΜΑΪΟΥ 2024 ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00 - 23:00

Where

Πειραιώς 100 11854
Phone: +302103461589

Tickets


Το εισιτήριο κοστίζει 5€ και περιλαμβάνει: μία συλλεκτική totebag, 2 μάρκες για FreeTastings, μία για τη limited edition μπίρα του φεστιβάλ και μία μάρκα για μπίρα εκθέτη - μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Eπίσης, ένα branded of Beer, συλλεκτικό επαναχρησιμοποιούμενo ποτήρι, in the loop. Το ποτήρι είναι 100% ανακυκλώσιμο και με λιγότερο πλαστικό από τα κοινά ποτήρια. Οι επισκέπτες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν για όλα τα tastings μπίρας, να το πλένουν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία μέσα στο φεστιβάλ και να το πάρουν μαζί τους ως ενθύμιο φεύγοντας από το φεστιβάλ

3ημερο εισιτήριο: 15€

Εκθέσεις / Εμπορικές Εκθέσεις

May
18
Sat
Βασιλική Κούκου έκθεση "Where flowers are singing"
Βασιλική Κούκου έκθεση "Where flowers are singing"

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Βασιλικής Κούκου, με τίτλο "Where flowers are singing" σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα.

Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Daily
May
18
Sat
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 στο Μουσείο Γουλανδρή
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 στο Μουσείο Γουλανδρή

Το θέμα του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2024 είναι "Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα".

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή
May
18
Sat
"Γιάννης Μόραλης. Μια περιήγηση στην Αθήνα" έκθεση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
"Γιάννης Μόραλης. Μια περιήγηση στην Αθήνα" έκθεση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η έκθεση "Γιάννης Μόραλης. Μια περιήγηση στην Αθήνα" αποτελεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Εργαστηρίου Γιάννης Μόραλης.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Daily

Συναυλίες / Μουσική

May
19
Sun
Above us the waves "15 Years Waving"
Above us the waves "15 Years Waving"

Οι AUTW κλείνουν τα 15, και γουστάρουν να περάσουν τη κρίση μέσης ηλικίας με όλους εμάς, ως σωστοί millennials, παίζοντας ανελέητο metalcore!!!

An Club
May
18
Sat
Rock in DIO Vol. 12
Rock in DIO Vol. 12

Το δωδέκατο φεστιβάλ αλληλεγγύης προς τιμήν του μεγαλύτερου τραγουδιστή της Heavy Metal Ronnie James Dio, είναι γεγονός. Οι Rock n Roll Children, η μπάντα που άλλαξε τον συναυλιακό χάρτη, και ένωσε όλη την Ροκ κοινότητα με το μυθικό πλέον Rock in DI...

Κύτταρο Live Club
May
18
Sat
Truckfighters Live στο An
Truckfighters Live στο An

Οι Truckfighters έρχονται για την πρώτη τους headline συναυλία στην Αθήνα μετά από μια δεκαετία, στo γνωστό υπόγειο των Εξαρχείων, ενώ είχε μεσολαβήσει το 2016 η συμμετοχή τους στο Desertfest Athens, πλάι σε ονόματα όπως οι Red Fang και οι 1000mods.

An Club

Πίστες / Ρεμπετάδικα

May
18
Sat
Πέτρος Ιακωβίδης & Ρία Ελληνίδου
Πέτρος Ιακωβίδης & Ρία Ελληνίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης καλωσορίζει το πιστό κοινό του στο VogClub στον Άλιμο. Μαζί με τη Ρία Ελληνίδου και τον Χρήστο Σαντικάι, δίνουν ζωντάνια στη νυχτερινή ζωή των νοτίων προαστίων.

VogClub Athens
Every Friday and Saturday
May
18
Sat
Πάνος Καλίδης στο Bodega
Πάνος Καλίδης στο Bodega

Κάθε Τρίτη - Παρασκευή και Σάββατο το κοινό δίνει ραντεβού στο Bodega με τον καλλιτέχνη Πάνο Καλίδη.

Bodega Live Experience
Every Tuesday, Friday and Saturday
May
18
Sat
Νίκος Βέρτης στο YTON the music show
Νίκος Βέρτης στο YTON the music show

Ο Νίκος Βέρτης στο YTON the music show από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

YTON the music show
Every Saturday and Sunday

Clubbing / Νυχτερινή Διασκέδαση

May
25
Sat
Mind Against στο Bolivar
Mind Against στο Bolivar
in DJ Set

Το Σάββατο 25 Μάϊου Bolivar και Blend παρουσιάζουν τους Mind Against ένα από τα κορυφαία δίδυμα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Bolivar Athens
May
18
Sat
Miss Monique στο Bolivar 18.05
Miss Monique στο Bolivar 18.05
in DJ Set

To Σάββατο 18 Μαΐου Bolivar & Blend παρουσιάζουν την Miss Monique, μια από τις πιο αναγνωρισμένες djs/ producers παγκοσμίως.

Bolivar Athens
May
18
Sat
Trashformers - "Η Προφητεία" Season Finale
Trashformers - "Η Προφητεία" Season Finale
in DJ Set

Στις 18 Μαΐου το team της ακομπλεξάριστης διασκέδασης καλεί το κοινό σε μια τελευταία μουσική εμπειρία, τελείως διαφορετική από ό,τι έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Fuzz Club

Θεατρικές Παραστάσεις

May
18
Sat
''Οι 12 Ένορκοι'' του Reginald Rose 9ος Χρόνος
''Οι 12 Ένορκοι'' του Reginald Rose 9ος Χρόνος

Οι θυμωμένοι άντρες του Reginald Rose (12 Angry Men) έχοντας κερδίσει με πρωτόγνωρο τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου "συνεχίζουν ακάθεκτοι" να μετατρέπουν το θέατρο ...

Θέατρο Αλκμήνη
Every Thursday, Friday, Saturday and Sunday
May
18
Sat
''Αίμα στη Σκηνή'' του Τσάρλς Λάντλαμ στο Σύγχρονο Θέατρο
''Αίμα στη Σκηνή'' του Τσάρλς Λάντλαμ στο Σύγχρονο Θέατρο

H κωμωδία του Τσαρλς Λάντλαμ "Stage Blood" (στην κυριολεξία σημαίνει το ψεύτικο "αίμα" που χρησιμοποιείται στα θέατρα και στον κινηματογράφο) αφορά τη ζωή στο θέατρο ενός οικογενειακού θιάσου τρίτης κατηγορίας που βρίσκεται σε μία κάποια αμερικανική...

Σύγχρονο Θέατρο
Every Wednesday, Friday, Saturday and Sunday
May
20
Mon
''Κονιάκ 0 Αστέρων'' του Γιάννη Φασόη στον Πολυχώρο Vault
''Κονιάκ 0 Αστέρων'' του Γιάννη Φασόη στον Πολυχώρο Vault

"Κονιάκ Μηδέν Αστέρων" του Γιάννη Φασόη απο τις 15 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00, στον Πολυχώρο Vault.

Vault Theater Plus
Every Monday and Tuesday

Αναζήτηση Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter

By signing up, you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.

<script src="https://static.elfsight.com/platform/platform.js" data-use-service-core defer></script>
<div class="elfsight-app-925df734-e0ca-45d8-a077-af13abb1cfa7" data-elfsight-app-lazy></div>