Home > Πίστες > Δυνατά μικρόφωνα

ΔΥΝΑΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ
«Η Ελλάδα αποτελεί για μένα πηγή έμπνευσης και νομίζω ότι μακριά της θα έχανα ένα κομμάτι του εαυτού μου»

O Στράτος Αλημπατές γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία στο Mediterranean College, αλλά από μικρή ηλικία λάτρευε την συγγραφή και την ποίηση. Πρώτη του επαγγελματική απόπειρα ήταν οι στίχοι του τραγουδιού με τίτλο «Για ένα αύριο» σε σύνθεση του Ανδρέα Αποστόλου, για τον ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη, με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια.


ATHENS24: «Πως ανακάλυψες την κλίση σου προς την συγγραφή»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Από μικρό παιδί έγραφα στίχους και αγαπούσα τη λογοτεχνία. Διαβάζοντας μπορούσα να διευρύνω τη σκέψη μου αλλά και τα συναισθήματα μου, κάτι το οποίο προσπάθησα να εντάξω στους στίχους των τραγουδιών που γράφω τώρα».


ATHENS24: «Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για σένα»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Κεντρικός πυρήνας αποτελεί πάντα η φαντασία και το συναίσθημα. Σε συνδυασμό με τα απλά πράγματα στη ζωή όπως ένα φιλί , ένα όμορφο τοπίο ή ακόμη και τα ερεθίσματα από μυρωδιές, όπως του καλού κρασιού».


ATHENS24: «Μίλησε μας λίγο την πρώτη σου επαγγελματική δουλειά, το τραγούδι με τίτλο «Για ένα αύριο» που ερμηνεύει ο Δημήτρης Βοζαΐτης»

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Ήταν η αρχή για σε ένα όνειρο το οποίο με σκληρή δουλειά και κόπο προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε με το Δημήτρη και τους άλλους συνεργάτες μου».


ATHENS24: «Έπειτα από αυτό το τραγούδι ξεκίνησε μια δυνατή συνεργασία με τον Δημήτρη, τι είναι αυτό που σας ενώνει σαν ομάδα»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Η κοινή φιλοσοφία για τη ζωή και το κοινό όνειρο είναι η κεντρική ιδέα και για τους δυο μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και με πάθος για τα ιδανικά μας, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο».


ATHENS24: «Έχεις σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία γι αυτό έχεις αναλάβει και την καλλιτεχνική επιμέλεια των προγραμμάτων των μουσικών παραστάσεων του Δημήτρη Βοζαϊτη στις μουσικές παραστάσεις. Πόσο δύσκολο είναι να στήσει κάποιος ένα άρτιο αποτέλεσμα στην Ελλάδα του 2018»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Αρχικά θέλει πολλή σκληρή δουλειά επιμονή και πειθαρχία. Ταυτόχρονα θέλει σεβασμό προς το ίδιο σου τον εαυτό και κατόπιν στους ανθρώπους, το κοινό δηλαδή που απευθύνεσαι. Να κοιτάς μπροστά χωρίς να χάνεις τις αξίες του χθες, αλλά και να συμβαδίζεις με το ρεύμα του σήμερα».


ATHENS24: «Θα έφευγες από την Ελλάδα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου στο εξωτερικό»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Αγαπώ την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Αθήνα στην οποία μεγάλωσα. Αποτελεί για μένα πηγή έμπνευσης και νομίζω ότι μακριά της θα έχανα ένα κομμάτι του εαυτού μου».


ATHENS 24: « Έχεις κάποιο μότο; Και αν ναι ποιό»;

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Ζήσε την κάθε στιγμή δίχως όρια».


ATHENS 24: «Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Βοζαίτης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι σε δική σου καλλιτεχνική επιμέλεια. Πες μας λίγα λόγια για το τι θα δούμε»

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα εξού και ο τίτλος των φετινών μας παραστάσεων, «Μεγάλες Αγάπες». Θα ακούσουμε τραγούδια διαχρονικά αλλά και τραγούδια της σύγχρονης γενιάς σε ένα πάντρεμα με την προσωπική μας δουλειά. Με το Δημήτρη, τον Φώτη αλλά και παρέα με μια μπάντα και φυσικά το τραγούδι μας υποσχόμαστε μια βραδιά αξέχαστη».


ATHENS24: «Μίλησε μου λίγο για τα μελλοντικά σου σχέδια»

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕΣ:
«Νέα τραγούδια, νέες κυκλοφορίες και πολλές νέες εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε γιατί μέσα από αυτό εξελισσόμαστε και γινόμαστε όλο και καλύτεροι».----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr 

Περισσότερα θέματα


  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ feat. ΚΟΜΗΣ Χ
    «Απ' το βορρά μέχρι το νότο (MAD VMA 2019 VERSION)»

    Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Βασίλης Καρράς συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ανατρεπτικό Κόμη Χ με αφορμή τα MAD Video Music Awards 2019 by Coca-Cola σε μια ολοκαίνουργια έκδοση της επιτυχίας του «Απ’ το βορρά μέχρι το νότο». Το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε στον ομότιτλο δίσκο το 2015, έχει συμπληρώσει μέχρι σήμερα... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Πίστες

Ευρετήριο Μαγαζιών

Είδος μουσικής

AGENDA I Ελληνάδικα

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved