Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

11.11.2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Αγγελική Λάμπρη: «Αποφάσισα να δουλέψω σε παιδικό θέατρο για να παίρνω και την κόρη μου…»


Την Αγγελική Λάμπρη, τη συνάντησα στη συνέντευξη τύπου, στο Public για το μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες», που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway. Πρόκειται για μια πολύ δραστήρια ηθοποιό που αυτήν τη σεζόν κάνει 2 θεατρικές δουλειές, μετά από μια οικιοθελή της παύση για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.


Athens24.gr: Αγγελική Θεωρείς ότι ήσουν τυχερή που συμμετείχες στο σήριαλ "Παρά Πέντε";

Αγγελική Λάμπρη:
Ήμουν πολύ τυχερή που βρέθηκε το "Παρά Πέντε" στη ζωή μου. Όταν ξεκίνησε το "Παρά Πέντε" έλεγαν: "αυτά τα παιδάκια τί πάνε να κάνουν"; Είχε, όμως, ένα άστρο αυτή η δουλειά. Δεν περίμενε κανείς ότι θα γίνει όλος αυτός ο ντόρος και πως η σειρά θα σαρώνει ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις. Και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κάνει δυο τρεις δουλείες πριν από το σήριαλ αυτό, αλλά καμία δεν έκανε τον πάταγο αυτής. Θεωρώ, λοιπόν, ότι έχω υπάρξει τυχερή γιατί βρέθηκα να εργάζομαι σ’ ένα σήριαλ όπου ήμασταν δεμένη παρέα και το σενάριο ήταν δυνατό. Με βοήθησε, επίσης, στις επόμενες τηλεοπτικές συνεργασίες μου "Γοργόνες", μαζί με τη Λίνα Σακκά και η "Η οικογένεια βλάπτει", «Αλλού ξημερωμένοι» ως guest στο Σίγμα. Ήταν δική μου απόφαση να απέχω για ένα μικρό διάστημα από το χώρο λόγω του μωρού. Αποτέλεσε συνειδητή επιλογή γιατί ήθελα να βιώσω το μεγάλωμά του.


Athens24.gr: Προτιμάς τις κωμωδίες ή το δράμα;

Αγγελική Λάμπρη:
Δεν μπορώ να τα διαχωρίσω. Προτιμώ τις ωραίες δουλειές, μού αρέσει και το δραματικό. Και στο ''Παρά 5'' που ήταν κωμωδία, είχε αρκετές δραματικές στιγμές. Τώρα στο ''Γοργόνες και Μάγκες'', ένα μιούζικαλ με γέλια και τραγούδια, εγώ έχω ένα δραματικό κομμάτι να παίξω και μού αρέσει πολύ. Υποδύομαι τη Χρύσα που νιώθει πόνο στην καρδιά αλλά και ζήλια. Αγαπάω όμως και την κωμωδία.


Athens24.gr: Πώς σου έχουν φερθεί τα ΜΜΕ;

Αγγελική Λάμπρη:
Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα της αντιμετώπισης των ΜΜΕ, αλλά νομίζω ότι γίνεται ήπια από μεριάς τους ως προς το πρόσωπό μου. Κάποια περιστατικά που έγιναν, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δε δίνω σημασία και τα προσπερνώ. Πάντα ήμουν διακριτική, δεν προκάλεσα ποτέ μου, ακόμη και την εποχή που ήθελες δεν ήθελες ήσουν στο επίκεντρο. Εγώ είχα ένα κράτημα σ’ όλο αυτό. Δεν έγινα άλλωστε ποτέ ο... Ρουβάς για να υπάρχει τόσος ντόρος (γέλια)! Φροντίζω να κρατάω μια απόσταση -γενικώς -και δε δίνω δικαιώματα εφοδιάζοντας τα social media με υλικό της προσωπικής μου ζωής.


Athens24.gr: Πώς διαχειρίζεται η κόρη σου Ευτυχία το γεγονός της διασημότητάς σου;

Αγγελική Λάμπρη:
Δεν έχει δει σήριαλ η κόρη μου, ακόμη βλέπουμε ταινίες, παιδικά και τέτοιου είδους προγράμματα. Τα άλλα παιδιά της λένε: ''η μαμά σου έπαιζε στο Παρά 5'' και θα ήθελε να το δει γιατί σ’ αυτή τη σειρά παίζει η μαμά της, παίζουν οι νονοί της, παίζει αρκετός κόσμος που ξέρει. Θα ήθελα να το δούμε μαζί για να ξέρει σε τί αναφέρεται ο κόσμος, να έχει μια ολοκληρωμένη δηλαδή εικόνα.


Athens24.gr: Ζήτημα ισονομίας και δημοκρατίας είναι το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών, να ζουν κάτω από τους ίδιους κανόνες με τους υπόλοιπους πολίτες, υπό το καθεστώς συμφώνου συμβίωσης ή γάμου. Γιατί πιστεύεις ότι είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε ''χολή'' σε κάθε τι μη συμβατικό;

Αγγελική Λάμπρη:
Γιατί είναι στο DNA μας... (γέλια). Βρίσκω φυσιολογικό το να υπάρχουν και κάποιες αντιδράσεις. Εγώ είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι αισθάνεται για να νιώθει όμορφα, να ακολουθεί τη φύση του δίχως να απολογείται για το ζήτημα αυτό. Η οικογένεια, με τον τρόπο που την ξέραμε μέχρι πριν κάποια χρόνια μπορεί να αλλάξει μορφή, υπάρχουν παιδάκια ας πούμε που μεγαλώνουν στο δρόμο και θα μπορούσαν άνετα να υιοθετηθούν από τέτοια ζευγάρια. Είναι πολύ ωραίο, πάμε μπροστά. Η αγάπη δεν έχει όρια, φύλο, δεν έχει κανόνες...


Athens24.gr: Πες μας για την παιδική παράσταση ''Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων'', που παίζεται στο Άνεσις.

Αγγελική Λάμπρη:
Η Αλίκη θέλει να γίνει σεφ, αυτό είναι το όνειρό της. Παίρνει μέρος σ’ ένα διαγωνισμό, αλλά δεν το έχει και πολύ με τη μαγειρική. Στην πορεία μαθαίνει αρκετά και στο τέλος κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η Αλίκη στη Χώρα των Γευμάτων" των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και της Κατερίνας Τσατσαράγκου παίζεται στο θέατρο Άνεσις από 22 Οκτωβρίου 2017, σε σκηνοθεσία Ολυμπίας Σκορδίλη.
Τα φαγητά της Αλίκης δεν τρώγονται με τίποτα. Όνειρό της είναι να κερδίσει το κορυφαίο βραβείο μαγειρικής, τον Χρυσό Τρίφτη. Σχολή δεν έχει βγάλει, πείρα δεν έχει, συνταγές δεν ξέρει, διαθέτει όμως πάθος για την κουζίνα και δίψα για γνώση. Ο Χρυσός Τρίφτης θα την βοηθήσει να τα καταφέρει; Η υγιεινή διατροφή θα κερδίσει τη μάχη με τα λιπαρά; Ντομάτες, σοκολάτες, μαγιονέζες και πίτσες τι ρόλο θα παίξουν στη μαθητεία της Αλίκης; Και τι δουλειά έχει να ξαπλώσει ένα σκουμπρί πάνω σε μια πιατέλα ακριβή; Διάσημοι σεφ απ’ όλο τον κόσμο θα παρελάσουν σε μια κουζίνα μαγική και θα μας ταξιδέψουν με μουσικές, τραγούδια και πολλά φαγητά στην μοναδική και υπέροχη Χώρα των Γευμάτων.
Μέσω αυτής της διαδικασίας αντιπαραθετόμαστε με όρους όπως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, το ρόλο των λαχανικών, της ζάχαρης κλπ. Έχει ενδιαφέρον για το παιδί, τού δίνει πληροφορίες μέσω της υποκριτικής, των τραγουδιών, από το χιούμορ. Έχω κάνει άλλη μια φορά παιδικό θέατρο και μου αρέσει πολύ. Είναι υπέροχο αλλά και δύσκολο να παίζεις για παιδιά. Με τα παιδιά θεωρώ ότι το έχω, όχι μόνο λόγω της κόρης, αλλά από χαρακτήρα. Αποφάσισα να δουλέψω σε παιδικό θέατρο για να παίρνω και την κόρη μου μαζί.Athens24.gr: Μίλησέ μας για τις ''Γοργόνες και Μάγκες'' και τη συμμετοχή σου.

Αγγελική Λάμπρη:
Είναι ένα χαρούμενο, ευχάριστο, γεμάτο ενέργεια θέαμα, όπως κρίνω βλέποντας από τις πρόβες. Θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια, αλλά και την αγάπη που έχουμε στον ελληνικό κινηματογράφο. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Σκέψου ότι εγώ το χαζεύω, επειδή μού αρέσει πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζουμε.
Το έργο αυτό διαθέτει ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα. Η μουσική και η χορογραφία αποτελούν πάνω από το 50% της επιτυχίας σε παραστάσεις σαν αυτή. Εδώ, ακούς τα τραγούδια και λιώνεις. Βλέπεις τους υπέροχους χορευτές και σού φτιάχνει η διάθεση από όλο αυτό το κλίμα.
Υποδύομαι τη Χρύσα τη νησιωτοπούλα που είναι ερωτευμένη με τον καλό της, ο οποίος γοητεύεται από την πρωτευουσιάνα που ήρθε, αλλά στο τέλος ο έρωτάς τους παραμένει, οπότε γυρίζει ξανά στην αγκαλιά μου (γέλια).


Athens24.gr: Ένα motto που σε αντιπροσωπεύει αυτήν την περίοδο;

Αγγελική Λάμπρη:
«Πάμε παρακάτω…»


----------
Έπη Τρίμη
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved