Home > News 24 > Πανόραμα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

17.02.2018

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝΖήστε ένα μαγευτικό τριήμερο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (17,18 και 19 Φεβρουαρίου).

Για αύριο 17/2 το κέντρο σας έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή εκδήλωση στο παγοδρόμιο του. Συγκεκριμένα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό show καλλιτεχνικού πατινάζ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε ότι το παγοδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη αλλά θα πρέπει να έχετε κάνει ηλεκτρονική προεγγραφή και η παραμονή σε αυτό διαρκεί 40 λεπτά. Θα υπάρχουν διαθέσιμα παγοπέδιλα για όλους αλλά φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε και τα δικά σας.

Για την Κυριακή της Αποκριάς (18 Φεβρουαρίου) όλο το πάρκο βρίσκεται σε ρυθμούς καρναβαλιού, καθώς θα υπάρχουν Djs που θα δώσουν τον λατινοαμερικάνικο ρυθμό. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε:


Panama Cardoon

Μια τροπική χροιά σε διαφορετικά είδη μουσικής: World Electronic, Global Bass, Hip Hop και Breaks.

Malabi Tropical

Με κύρια όργανα το ακορντεόν, το charango, το σαξόφωνο την κιθάρα κι ένα σετ τυμπάνων, οι Malabi Tropical συνδυάζουν τις μελωδίες της Μέσης Ανατολής με τον δυναμικό ρυθμό των ήχων της Λατινικής Αμερικής.

Βloco Swingueira

Οι Βloco Swingueira επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ένα μουσικοχορευτικό show, όπου ποικίλοι τύποι κρουστών και εντυπωσιακές χορογραφίες συμπληρώνουν μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία για όλους!

Για την Καθαρά Δευτέρα (19 Φεβρουαρίου) το κέντρο μας παρουσιάζει μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, την Βασιλική Καρακώστα μαζί με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών για να μας τραγουδήσει με την καρδιά της τραγούδια από όλη την Ελλάδα και να μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη με την καταπληκτική φωνή της.

Οι επισκέπτες του Πάρκου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν δυο έθιμα να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους. Το πρώτο είναι το αποκριάτικο έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες από την Νάουσας της Ημαθίας που θα παρουσιάσει το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» σε συνεργασία με τον Δήμο ενώ το δεύτερο είναι το έθιμο του Μπέη από τη Βόρειο Ελλάδα, το οποίο θα παρουσιάσει η εταιρεία ορχηστικής τέχνης «Βάκχαι». Τα παραδοσιακά αυτά δρώμενα θα ακολουθήσουν μια αποκριάτική διαδρομή προς και από το Δημοτικό Πάρκο Καλλιθέας.

Φυσικά οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εκεί. Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους (για παιδιά 5-15 ετών) που αυτές τις Απόκριες θέλουν να γίνουν σούπερ ήρωες, το Κέντρο Πολιτισμού τους προσκαλεί να φορέσουν την κάπα τους και να φτιάξουν το δικό τους Σούπερ- Μπλε-όχημα που μετατρέπεται σε χαρταετό!

Οι ώρες που πραγματοποιούνται τα 30’ εργαστήρια είναι οι εξής: 11:30-12:00, 12:00-12:30, 12:30-13:00, 13:00-13:30, 13:30-14:00 και 14:00-14:30


Η είσοδος σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ είναι ελεύθερη για όλους, όπως επίσης την Καθαρά Δευτέρα, λόγω της αυξημένης αναμενόμενης επισκεψιμότητας τα δρομολόγια του shuttle bus θα ενισχυθούν για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ ως εξής:

Σύνταγμα –ΚΠΙΣΝ 9:30 -21:30 ανά 30’
ΚΠΙΣΝ –Σύνταγμα 11:00-00:00 ανά 30’


«Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»
Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 216 – 8091000


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων

Περίοδο από - εώς


Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved