Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

31.01.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ SKRILLEX


Λόγω αξεπέραστων προβλημάτων που προέκυψαν στην περιοδεία του, η εμφάνιση του Skrillex τόσο στην Αθήνα, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις του εξωτερικού (όπως π. χ. η Κωνσταντινούπολη) που είχε προγραμματίσει ο καλλιτέχνης στην ίδια χρονική περίοδο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall.

Σε ό,τι τους αφορά, η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών (θα ανακοινωθεί παράλληλα και στα social media του SKRILLEX).

"Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων πως αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Όσοι ενδιαφέρονται για ακύρωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εντός των ημερών, η οποία θα αναρτηθεί στο επίσημο site του Blend (www.blendathens.com) και στη σελίδα του Blend στο Facebook.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη για την αναστάτωση, παρά το γεγονός ότι δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση για την αναβολή και να επισημάνουμε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να ενημερωθείτε όλοι άμεσα για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής και για κάθε περαιτέρω πληροφορία."

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved