Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

07.02.2015

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ EVENT ΤΩΝ ADAM BEYER/IDA ENGBERG
Αυτό το Σάββατο


Ενημερώνουμε πως το προγραμματισμένο Drumcode Night των Adam Beyer & Ida Engberg αυτό το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ MONASTIRAKI CENTER (Αγίας Ελεούσης 3, Μοναστηράκι, Αθήνα) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ FUZZ για λόγους ωραρίου.

Συγκεκριμένα, στο Fuzz θα υπήρχε περιορισμός στην ώρα (έως και τις 5 το πρωί), κάτι το οποίο αποφύγαμε τελικά αλλάζοντας location. Το Monastiraki Center, όπως άλλωστε και το Fuzz, είναι ένας χώρος αντάξιος του επιπέδου των φιλοξενούμενων καλλιτεχνών (χωρητικότητα 1800 ατόμων) με άψογες συνθήκες ήχου και φωτισμού!

Στις 7 Φεβρουαρίου το Ελληνικό κοινό υποδέχεται το απόλυτο δίδυμο της techno, Adam Beyer και Ida Engberg, στο Fuzz για ένα αυθεντικό Drumcode Night που θ' αφήσει εποχή.

Ο συναρπαστικός Adam Beyer, ο ηγέτης της σουηδικής techno και ιδρυτής της πρότυπης Drumcode Records αποτελεί μια από τις πιο αναμφισβήτητες όσο και τελειοποιημένες περιπτώσεις καλλιτέχνη στην ποιοτική ηλεκτρονική σκηνή. Η προοδευτική προσέγγισή του για την τέχνη εκφράζεται μέσα από το δισκογραφικό φαινόμενο «Drumcode» και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μέσα από τα Drumcode parties τα οποία έχουν παρουσία σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Στην Ελλάδα επιστρέφει φυσικά όχι μόνος, αλλά με τη σύντροφό του και βασική συνεργάτιδά του, την ταλαντούχα παραγωγό της tech house και techno και μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ηλεκτρονικής σκηνής, Ida Engberg.

Οι κοινή τους παρουσία στα decks αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά οπτικοακουστικά στιγμιότυπα στον underground πλανήτη της techno.

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved