Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

25.06.2017

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ KONOSFER (CONSTANTINE FERREO)
“ΕΥΡΩΠΗ & ΣΙΑ ΑΕ”


Ο Konosfer, κατά κόσμον Constantine Ferreo, ζει και δουλεύει στο Βέλγιο. Παρατηρώντας τις παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, επικεντρώθηκε στις συνέπειες της “κρίσης” στο πείραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις προσπάθειες αντιμετώπισής της, ιδίως σε έθνη που έπληγησαν πιο σκληρά, όπως η Ελλάδα. Οι σκέψεις που ακολούθησαν έγιναν εικόνες και αντικείμενα που διερευνήθηκαν ως επί το πλείστον ψηφιακά και τελικά συγκεντρώθηκαν σε πέντε θεματικές ενότητες:

E.U & theROPE - Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ (2009-2010), ένα κόμικ-χρονικό, που αναφέρεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της «ελληνικής κρίσης». Ψηφιακά κολάζ παρεμβαίνουν σε εικόνες (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτική κλπ.) από ένα ευρύ φάσμα της ιστορίας της τέχνης.

THE STATE OF E. UNION - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ (2009-16), εικόνες και τρισδιάστατα μοντέλα που ασχολούνται με τα διάφορα μέτρα που σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν το περιστατικό της κρίσης.

EUROPA & CO. - ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε. (2014-15), τρισδιάστατα μοντέλα, ένα "παιχνίδι" με τον αρχαίο μύθο της Ευρώπης και του Ταύρου.

QUERCUS - ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (2007-15), ένα δέντρο που αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που θα μπορούσε να παράγει μιά πιθανή Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση.

APOCALIPSIS - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (2016). η ιδέα της "αποκάλυψης" σαν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης παρόντων ή μελλοντικών άγνωστων γεγονότων.

15-25/06/2017.


SIX D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

 

Περισσότερα θέματα


  • ATHENS ENGLISH COMEDY CLUB
    Κυριακή 31/3 στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ!

    Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα! Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 28... συνέχεια
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Απόκριες από το ΠΙΟΠ στην Αθήνα

    Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο (Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14). Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να γνωρίσουν έθιμα και παραδόσεις που σχετίζονται με τις Απόκριες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους... συνέχεια
  • 🔥ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ
    Karol G, Tiësto - «CONTIGO»

    Η Νο.1 γυναίκα τραγουδίστρια της latin μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, η Karol G, συνεργάζεται με τον Tiesto και το αποτέλεσμα είναι…σίγουρα Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ! Stereo GIFs - Get the best GIF on GIPHY ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ https://KarolGxTiesto.lnk.to/ContigoGREPR A person with pink hair covering her face with her hand Description automatically... συνέχεια
  • ATHENS COCKTAILS
    Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου

    Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Greenall's Gin, Bayou Rum και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved