Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

25.06.2017

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ KONOSFER (CONSTANTINE FERREO)
“ΕΥΡΩΠΗ & ΣΙΑ ΑΕ”


Ο Konosfer, κατά κόσμον Constantine Ferreo, ζει και δουλεύει στο Βέλγιο. Παρατηρώντας τις παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, επικεντρώθηκε στις συνέπειες της “κρίσης” στο πείραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις προσπάθειες αντιμετώπισής της, ιδίως σε έθνη που έπληγησαν πιο σκληρά, όπως η Ελλάδα. Οι σκέψεις που ακολούθησαν έγιναν εικόνες και αντικείμενα που διερευνήθηκαν ως επί το πλείστον ψηφιακά και τελικά συγκεντρώθηκαν σε πέντε θεματικές ενότητες:

E.U & theROPE - Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ (2009-2010), ένα κόμικ-χρονικό, που αναφέρεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της «ελληνικής κρίσης». Ψηφιακά κολάζ παρεμβαίνουν σε εικόνες (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτική κλπ.) από ένα ευρύ φάσμα της ιστορίας της τέχνης.

THE STATE OF E. UNION - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ (2009-16), εικόνες και τρισδιάστατα μοντέλα που ασχολούνται με τα διάφορα μέτρα που σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν το περιστατικό της κρίσης.

EUROPA & CO. - ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε. (2014-15), τρισδιάστατα μοντέλα, ένα "παιχνίδι" με τον αρχαίο μύθο της Ευρώπης και του Ταύρου.

QUERCUS - ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (2007-15), ένα δέντρο που αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που θα μπορούσε να παράγει μιά πιθανή Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση.

APOCALIPSIS - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (2016). η ιδέα της "αποκάλυψης" σαν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης παρόντων ή μελλοντικών άγνωστων γεγονότων.

15-25/06/2017.


SIX D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

 

Περισσότερα θέματα


 • EVERYTHING BUT THE GIRL
  Η επιστροφή!

  24 χρόνια αναμονής άξιζαν τον κόπο. Οι Everything But The Girl επιστρέφουν με τη νέα τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Πρώτο single το ηλεκτρονικό dance “Nothing Left To Lose”, που αποτελεί και single προπομπός του νέου τους άλμπουμ “Fuse” που θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός της χρονιάς! https://ebtg.lnk.to/NothingLeftToLose *Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal... συνέχεια
 • ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΙΗΣΗ ANOTHER ROUND
  #poihsh #taratsa #another_round

  Την Δευτέρα 16/01/23 το ισόγειο του Ρομάντσο θα γεμίσει ακόμη μια φορά με ανθρώπους έτοιμους να μοιραστούν τα ποιήματα τους, τα μυαλά τους, τα χαμόγελα και τα δάκρυα τους με προφορική ποίηση όπως μας εκφράζει. Ποίηση που έρχεται και μας βρίσκει σε τραπέζια , σε αναγκαστικές κοινωνικοποιήσεις, στις φυλακές που χτίζουμε... συνέχεια
 • ΚΠΙΣΝ NYE
  Με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων

  Περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς στην Αθήνα για την αλλαγή του χρόνου. Τα χορογραφημένα πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό ακριβώς τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ τα Σιντριβάνια στο... συνέχεια
 • GAZARTE
  Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Roof Stage

  Tο Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό!     Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, η... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

 • ZINC BAR-RESTO (PIER ONE)
  Από την Τετάρτη 14 Απριλίου -και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή- κάποιες από τις μοναδικές

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved