Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

25.06.2017

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ KONOSFER (CONSTANTINE FERREO)
“ΕΥΡΩΠΗ & ΣΙΑ ΑΕ”


Ο Konosfer, κατά κόσμον Constantine Ferreo, ζει και δουλεύει στο Βέλγιο. Παρατηρώντας τις παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, επικεντρώθηκε στις συνέπειες της “κρίσης” στο πείραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις προσπάθειες αντιμετώπισής της, ιδίως σε έθνη που έπληγησαν πιο σκληρά, όπως η Ελλάδα. Οι σκέψεις που ακολούθησαν έγιναν εικόνες και αντικείμενα που διερευνήθηκαν ως επί το πλείστον ψηφιακά και τελικά συγκεντρώθηκαν σε πέντε θεματικές ενότητες:

E.U & theROPE - Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ (2009-2010), ένα κόμικ-χρονικό, που αναφέρεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της «ελληνικής κρίσης». Ψηφιακά κολάζ παρεμβαίνουν σε εικόνες (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτική κλπ.) από ένα ευρύ φάσμα της ιστορίας της τέχνης.

THE STATE OF E. UNION - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ (2009-16), εικόνες και τρισδιάστατα μοντέλα που ασχολούνται με τα διάφορα μέτρα που σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν το περιστατικό της κρίσης.

EUROPA & CO. - ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε. (2014-15), τρισδιάστατα μοντέλα, ένα "παιχνίδι" με τον αρχαίο μύθο της Ευρώπης και του Ταύρου.

QUERCUS - ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (2007-15), ένα δέντρο που αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που θα μπορούσε να παράγει μιά πιθανή Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση.

APOCALIPSIS - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (2016). η ιδέα της "αποκάλυψης" σαν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης παρόντων ή μελλοντικών άγνωστων γεγονότων.

15-25/06/2017.


SIX D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

 

Περισσότερα θέματα


 • THE MEET MARKET X-MAS EDITION
  🎄 10 Μέρες Χριστουγέννων

  Χριστούγεννα χωρίς Meet Market γίνονται; Δεν γίνονται! Για αυτό λοιπόν, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Meet Market έρχεται πιο λαμπερό από ποτέ, από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι για να κηρύξει την έναρξη της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου. Ετοιμαστείτε για 10... συνέχεια
 • PSYCHEDELIC SELECTION BY SPIROS WORM
  Event by Amorphia Web Radio

  "Καλησπέρα σε όλους τους ακροατές & τις ακροάτριες του Amorphia Web Radio (https://www.amorphia.gr/radio/)! Σας έχουμε δώσει μια υπόσχεση, θα είμαστε εδώ για εσάς καθημερινά και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, φροντίζοντας για την ψυχαγωγία σας! Σε αυτά τα πλαίσια, προσαρτήσαμε μια νέα κατηγορία στο Amorphia Web Radio! Τα Selections, θα είναι στον αέρα... συνέχεια
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ODDITY CLUB
  Blend with Jimi Jules

  "Το event με τον Jimi Jules στο Oddity Club αναβάλλεται και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία. Θα γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων, μέσω της πλατφόρμας more.com. Σας ευχαριστούμε πολύ, see you on the dance floor!" - Blend with Jimi Jules + Manolaco + Veki Oddity (Ηρακλειδών 61),... συνέχεια
 • THE REVERB FESTIVAL
  At the Kypseli Market

  Τα Reverb Sessions έχουν σκοπό να αναδείξουν την αυθεντική εναλλακτική κουλτούρα της Αθήνας μέσα από τις διαφορετικές μορφές τέχνης, την διαφορετικότητα των συντελεστών, την ποικιλομορφία και πολυφυλετικότητα. Το 2002 η Modular Expansion δημιούργησε τα Reverb Sessions, πρωτοποριακές εκδηλώσεις για τη σκηνή της Αθήνας. Εκδηλώσεις στις οποίες εμφανίστηκε η αφρόκρεμα της... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved