Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

25.06.2017

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ KONOSFER (CONSTANTINE FERREO)
“ΕΥΡΩΠΗ & ΣΙΑ ΑΕ”


Ο Konosfer, κατά κόσμον Constantine Ferreo, ζει και δουλεύει στο Βέλγιο. Παρατηρώντας τις παγκόσμιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, επικεντρώθηκε στις συνέπειες της “κρίσης” στο πείραμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις προσπάθειες αντιμετώπισής της, ιδίως σε έθνη που έπληγησαν πιο σκληρά, όπως η Ελλάδα. Οι σκέψεις που ακολούθησαν έγιναν εικόνες και αντικείμενα που διερευνήθηκαν ως επί το πλείστον ψηφιακά και τελικά συγκεντρώθηκαν σε πέντε θεματικές ενότητες:

E.U & theROPE - Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ (2009-2010), ένα κόμικ-χρονικό, που αναφέρεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της «ελληνικής κρίσης». Ψηφιακά κολάζ παρεμβαίνουν σε εικόνες (πίνακες ζωγραφικής, γλυπτική κλπ.) από ένα ευρύ φάσμα της ιστορίας της τέχνης.

THE STATE OF E. UNION - Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ (2009-16), εικόνες και τρισδιάστατα μοντέλα που ασχολούνται με τα διάφορα μέτρα που σχεδιάστηκαν για να αντιστρέψουν το περιστατικό της κρίσης.

EUROPA & CO. - ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε. (2014-15), τρισδιάστατα μοντέλα, ένα "παιχνίδι" με τον αρχαίο μύθο της Ευρώπης και του Ταύρου.

QUERCUS - ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ (2007-15), ένα δέντρο που αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που θα μπορούσε να παράγει μιά πιθανή Ομοσπονδιακή Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση.

APOCALIPSIS - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ (2016). η ιδέα της "αποκάλυψης" σαν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης παρόντων ή μελλοντικών άγνωστων γεγονότων.

15-25/06/2017.


SIX D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved