Home > Clubbing > Clubbing News

CLUBBING NEWS

12.04.2018

3+1
#6


3 drummer
+1 μουσικός
3 sessions

Η δράση 3+1, είναι η νέα σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιείται στο Ρομάντσο. Τρεις ντράμερ της αθηναϊκής σκηνής θα καλούνται κάθε φορά να αναμείξουν τον ήχο τους με τρεις εγχώριους μουσικούς, με στόχο το συνδυασμό διαφορετικών ειδών, τον πειραματισμό και τον επαναπροσδιορισμό των μουσικών τους ταυτοτήτων.

Ο κάθε ένας μουσικός θα συναντάει τους τρεις ντράμερ για ένα μισάωρο session γεμάτο αναπάντεχους συνδυασμούς και ταιριάσματα.

Την Πέμπτη 12 Απριλίου, στο έκτο 3+1, οι Αλέξης Σταυρόπουλος, Κρίτων Μπελλωνιάς, και Δημήτρης Οικονόμου συναντούν τους Δημήτρης Πατσαρός, Γιάννης Αναστασάκης και Κωσταντίνος Κώνιος για να παρουσιάσουν το μουσικό τους αποτέλεσμα στη σκηνή του Ρομάντσο.

3
Αλέξης Σταυρόπουλος
Κρίτων Μπελλώνιας
Δημήτρης Οικονόμου

+1
Δημήτρης Πατσαρός
Γιάννης Αναστασάκης
Κωσταντίνος Κώνιος


Αλέξης Σταυρόπουλος
Ο Αλέξης Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Παίζει τύμπανα και γράφει μουσική για τους loop vertigo(jazz/progressive/electronica),τους borderline syndrome(progressive/metal) και τους insect radio(punk/hardcore), ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μέλος των Wedding Singers.
Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε αρκετά ετερόκλητα σχήματα(barbara’s straight son,duke abduction ,night on earth). Από το 2017 διδάσκει στο ΜΜS Χαλανδρίου.

Κρίτων Μπελλώνιας
Ο Κρίτων Μπελλώνιας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τα drums από το σχολείο. Είναι ενεργός μουσικός εδώ και καιρό, παίζοντας με πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Δημήτρης Οικονόμου (Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Super Stereo, Million Hollers κ.α.) παίζει ντραμς και έχει ως βάση του τη Θεσσαλονίκη.

Δημήτρης Πατσαρός
Έχει μοιραστεί την σκηνή́ με καλλιτέχνες όπως οι: Mogwai, Goat, Future Islands, Folazkoid, A silver Mt Zion, Bill Kouligas, Umfang, Piano Magic, This will destroy you, El ten eleven, Νurse with wound, Λένα Πλάτωνος κ.α., και ήταν μέλος των Sound Carriers του Damo Suzuki (Can).
Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ, ενώ συνεργάζεται με το Αρχείο Καβάφη και τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στα πλαίσιο του εκπαιδευτικού́ εργαστήριου Ο Καβάφης πάει σχολείο, που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα, και έχει σχεδιάσει εργαστήρια ηλεκτρονικής μουσικής παραγωγής για σχολεία.
Έχει συνεργαστεί σαν sound artist με το πρόγραμμα Summer Schools Columbia NYC University για το εργαστήριο Soundscapes in Athens που περιλάμβανε ηχογράφηση πεδίου και συζήτηση σχετικά́ με την ηχητική́ ταυτότητα της Αθήνας του σήμερα.

Γιάννης Αναστασάκης
Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ (είναι επίσης o σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals).
Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα "επιτρεπτά" όρια. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Arve Henriksen, Eivind Aarset, Christian Fennesz, Haig Yazdjian, Θοδωρή Ρέλλο, Χάρη Λαμπράκη, Σαβίνα Γιαννάτου, Λένα Πλάτωνος, Φλώρο Φλωρίδη κ.α.) και δραστηριοποιείται και με το δικό του προσωπικό σχήμα, "Elektronik Meditation".

Κωνσταντίνος Κωνιός
Ο Κωνσταντίνος Κωνιός, γεννημένος την Άνοιξη του '95 στην Κρήτη, μέσω του ήχου (Μουσικότητα) και του σώματος (χώρος - χρόνος-ροή), εξερευνάει την σύνδεση μεταξύ της Νόησης και της Ψυχής.


Πέμπτη, 12 Απριλίου, 2018

Ώρα Προσέλευσης: 21:00.
Είσοδος: 7 Eυρώ.

BIOS Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5

 

Περισσότερα θέματα


  • ATHENS ENGLISH COMEDY CLUB
    Κυριακή 31/3 στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ!

    Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα! Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 28... συνέχεια
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Απόκριες από το ΠΙΟΠ στην Αθήνα

    Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο (Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14). Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να γνωρίσουν έθιμα και παραδόσεις που σχετίζονται με τις Απόκριες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους... συνέχεια
  • 🔥ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ
    Karol G, Tiësto - «CONTIGO»

    Η Νο.1 γυναίκα τραγουδίστρια της latin μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, η Karol G, συνεργάζεται με τον Tiesto και το αποτέλεσμα είναι…σίγουρα Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΕΘΙΣΜΟΣ! Stereo GIFs - Get the best GIF on GIPHY ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ https://KarolGxTiesto.lnk.to/ContigoGREPR A person with pink hair covering her face with her hand Description automatically... συνέχεια
  • ATHENS COCKTAILS
    Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου

    Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Greenall's Gin, Bayou Rum και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • PEGU BAR RESTAURANT
    Resident DJ at Aigli Mykonos, PEGU Bar Restaurant and '' Cabal '' Night Club, Alexis

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved