Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

ADD 2022
Παρασκευή 27 & Σάββατο 28, Μαΐου


Τρία χρόνια και μια πανδημία μετά, το ADD, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου, 2022, υπό τη φιλοξενία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, το ADD καταλαμβάνει το βιομηχανικό σύμπλεγμα της Πειραιώς 260, και έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ανερχόμενα χορευτικά μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης.

Για πρώτη φορά το ADD γίνεται διήμερο και θα έχει συνολική διάρκεια 32 ώρες (oι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 το απόγευμα και η μουσική κλείνει στις 11:00 το πρωί). Mε 43 ονόματα από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρεις εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές, ειδικά διαμορφωμένους περιφερειακούς χώρους (lounge areas, cocktail bars και πολυσυλλεκτικό food court υπό την επιμέλεια του six d.o.g.s), και φυσικά τα υψηλότερα standards παραγωγής ήχου και εικόνας, το ADD επιστρέφει ως ένα χορευτικό playground που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Διημέρου:

Παρασκευή 27 Μαΐου:

Ancient Methods · Apolloni
a · Clubkid · DEERISLND · DJ Shadow · Egyptian Lover · Floating Points · Gerd Janson · Hector Oaks · Hunee · KiNK Live · Kobosil · Madame X · Nicolas Lutz · Pangaea · Rebekah · Reign of Time · RSN · Salin · tINI · Wallis · Zoo Roo

Σάββατο 28 Μαΐου:

a.metz · Adiel · Anetha · Always Late · Ben Klock · Cirkle · Colin Benders Live · Edward · Francesco Del Garda · I Hate Models · Jonn · KAS:ST · Massimiliano Pagliara · Mind Against · Orbital Live · Pantha du Prince Live A/V · Petre Inspirescu · Planetary Assault Systems Live · Street Outdoors Soundsystem · Tiga · Traumer


ADD Cashless Experience by Visa:

Το ADD 2022 είναι ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience). Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τη Visa, το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, το οποίο ο επισκέπτης παραλαμβάνει στην είσοδο του Φεστιβάλ, με την επιτυχή επίδειξη του εισιτηρίου. Με το βραχιόλι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζει το βραχιόλι. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του addfestival.gr), από το κινητό (μέσω ειδικού app), καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Τα VIP εισιτήρια σου δίνουν πρόσβαση στα εξής προνόμια:

-Fast Lane Entrance: η είσοδός σου στο Φεστιβάλ θα γίνεται γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις, από λωρίδα εισόδου ειδικά διαμορφωμένη για τους κατόχους VIP εισιτηρίων.
-VIP Stage Access: οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα απολαμβάνουν την εμπειρία του ADD 2022 από ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες οι οποίες θα βρίσκονται δίπλα από την κάθε σκηνή και στο ίδιο ύψος με αυτή. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις (αν το επιτρέπει ο εκάστοτε καλλιτέχνης και οι τεχνικές προδιαγραφές), θα υπάρχει Booth Access.
-Dedicated Bar: πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένα VIP Bars για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.
-Dedicated Toilets: όλοι κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα έχουν ξεχωριστές τουαλέτες στη VIP περιοχή του Φεστιβάλ.*Ενημέρωση για τους Κατόχους Εισιτηρίων 2020*

-Όλα τα προαγορασμένα εισιτήρια του ADD 2020 έχουν μεταφερθεί αυτόματα για το ADD 2022, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ έχουν επιπλέον πιστωθεί με 10 tokens δώρο, τα οποία ισοδυναμούν με 10€ αγορών στα κυλικεία του Φεστιβάλ (ως ελάχιστη ανταμοιβή για την υποστήριξη και την υπομονή τα τελευταία δύο χρόνια). Όσα εισιτήρια δεν εξαργυρωθούν στις 27 και 28 Μαΐου, θα λάβουν αυτόματη επιστροφή χρημάτων μετά το τέλος του ADD 2022, μέσα στον Ιούνιο του 2022.

-Ήδη έχει αποσταλεί σε όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο το 2020, νέο email από το addfestival@spotlightpos.com με το εισιτήριο που πρέπει να δείξουν στην είσοδο του Φεστιβάλ στο Πειραιώς 260 τον Μάιο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε ελέγξτε τα εισερχόμενά σας ή την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (Spam Folder), από το email που είχατε κάνει την αρχική σας αγορά.

-Είναι δυνατή η αλλαγή ημέρας (προαγορασμένο εισιτήριο Παρασκευής να μεταφερθεί σε Σάββατο ή αντίστροφα), αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Σας συμβουλεύουμε πριν ζητήσετε αλλαγή ημέρας, να περιμένετε να ανακοινωθεί όλο το lineup, για είστε σίγουροι σε ποια μέρα θέλετε να παρευρεθείτε. Για να προχωρήσετε σε αλλαγή ημέρας, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@addfestival.gr.

-Εάν κάποιος επιθυμεί να αναβαθμίσει το μονοήμερο εισιτήριό του σε διήμερο ή να αναβαθμίσει το απλό εισιτήριό του σε VIP, θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον τη διαφορά τιμής του προαγορασμένου εισιτηρίου με την τωρινή τιμή που θα έχει το επιθυμητό εισιτήριο του 2022. Για να αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@addfestival.gr.

-Καθώς το ADD 2022 δεν θα έχει την επιλογή για Open Bar, όλα τα προαγορασμένα εισιτήρια VIP Open Bar του ADD 2020 μετατροπής της διαφοράς του ποσού σε tokens. Για να εξετάσετε τις Open Bar επιλογές σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@addfestival.gr.
-Δεν είναι δυνατή η μεταπώληση ή μεταφορά σε τρίτους, καθώς τα εισιτήρια είναι αυστηρά ονομαστικά.
-Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το εισιτήριο σας ή για οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο support@addfestival.gr.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ που ισχύουν από 1 Μαΐου, αναφορικά με την καταπολέμηση της COVID-19, η διοργάνωση πλέον θα πραγματοποιηθεί χωρίς να είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικών ή rapid test. Αυτό σημαίνει, ότι όλ@ έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο #ADD22!

*Η φωτογραφία της Αθήνας στην αφίσα είναι της Πηνελόπης Γερασίμου.

Powered by six d.o.g.s
Hosted by Athens Epidaurus Festival
Cashless Experience by VISA
In Partnership with What's Up


Tickets:

www.viva.gr/tickets/festival/add-festival-2022ATHENS Festival
Πειραιώς 260

 

Περισσότερα θέματα


 • DUB PISTOLS DJ SET
  W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

  Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
 • TO CINDERELLA
  Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

  Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
 • THE MEET MARKET
  Δευτέρα 23 – Κυριακή 29 Μαΐου, 2022

  Από τις 23 έως τις 29 Μαΐου, το Meet Market, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της πόλης, δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να συνοδεύσει το 21o Αthens Jazz! Για μια ολόκληρη εβδομάδα η ελληνική επιχειρηματικότητα του Meet Market θα μιξαριστεί με τη διασκέδαση του Athens Jazz, του μακροβιότερου μουσικού θεσμού... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved