Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

PETROS FLOOFILLER ON DECKS
House On The Beach || S24E03


Η καλύτερη ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ για ότι έχω κάνει στον βίο μου γιατί έτσι ... δίχως σκοπό ... για χάρη γούστου, περικλύεται στα τιμητικά λόγια και στις υποστηρικτικές πράξεις των φίλων μου.

"Η πρώτη βραδιά που πήγαμε στο FAZ CLUB ATHENS DANCE - FAz Athens Dance μαζί με συμμαθητές και συμμαθήτριες έμελλε να γίνει ορόσημο. Θα ήθελα πολύ να γράψω ένα κατεβατό από ιστορίες σχετικά με την εξέλιξη και τις τεράστιες συγκινήσεις που προσέφερε η ζωή από εκείνο το βράδυ και μετά λόγω της συναναστροφής μας μέσω της μουσικής με τον "διάκοσμο" αυτού του υπέροχου club. Δεν το κάνω για ευνόητους λόγους. Σημασία έχει η μουσική, η χαρά, η αγάπη. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα βρήκα όλα μαζί σε ένα πρόσωπο. Λέγεται Petros Kozakos.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανυπομονώ για την ερχόμενη Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, που θα γιορτάσουμε μαζί με John Stroubakis στο Cariocas beach bar. Σας προσκαλούμε όλους! ❤ "


by Thanos Katsolis
"H αλήθεια Thanos Katsolis Θάνο είναι, ότι ο Πέτρος Petros Kozakos έχει θείο χάρισμα στο να στιγματίζει μόνο θετικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο του, όχι μόνο για το που μας ενέταξε τότε ... Αλλά και για αυτή την ενέργεια που εκπέμπει σήμερα.
Ταξίδεψα συνολικά 9000 μίλια σε 36 ώρες για να ζήσω αυτήν την συνάντηση μαζί σας ... Είστε οικογένεια μου έτσι σας νιωθω."
- By John Stroubakis Yiannis Stroubakis


☀️🌊☂️ House on the Beach, our beloved showcase and the longest running party in Greece, is back for good!
👉 On our third event, we're hosting the legend himself, Petros Floorfiller, for the night to end all nights!
🤩 DJ Thanos (Katsolis) + DJ John Stroubakis (USA) will be the amazing special guests of that special evening.
▶️ On June 26th Event starts at 16:00 and lasts till dawn. Free entrance and positive vibes for all! See you there!


#givepeaceachance #cariocas24 #cariocasbeachbar #petyourplanet See less

 

Περισσότερα θέματα


 • DUB PISTOLS DJ SET
  W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

  Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
 • TO CINDERELLA
  Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

  Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
 • ⭐ɴᴍꜰ
  Το καλοκαιρινό κόλλημα είναι από τον MARK F. ANGELO: "Shooting Stars"

  Ο Mark F. Angelo συνεργάζεται με τον Αμερικανο-Γερμανό καλλιτέχνη Chanin και μαζί μας παρουσιάζουν το καλοκαιρινό κόλλημα με τίτλο “Shooting Stars”. Το “Shooting Stars” είναι ένα dance-pop anthem που συνδυάζει εντυπωσιακά τα φωνητικά του Chanin με την ατμοσφαιρική μελωδία του τραγουδιού! Βρείτε και ακούστε το “Shooting Stars” ψηφιακά, εδώ: https://markfangeloxchanin.lnk.to/ShootingStarsGREPR ... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

 • TEMPLE
  “If there's one thing you can say about mankind / There's nothing kind about man You

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved