Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

BLOODY PRESSURE | A Darkwave Fetish Party
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 2023


Το Σάββατο, ο σκοτεινός κόσμος του "Bloody Pleasures" επιστρέφει στο Death Disco. Fetish performances, drag shows και άλλες μορφές ερωτικής καλλιτεχνικής έκφρασης σας περιμένουν.

"Join us in our world of temptation."

REJECT
Η Reject είναι multidisciplinary artist και performer.

Χρησιμοποιεί το make up, τη μόδα, το χορό και το σώμα της για να εξερευνήσει και να εκφράσει τον εσωτερικό σκοτεινό και glamorous εαυτό της. Εμπνευσμένη από το αρχέτυπο της femme fatale κάνει την κάθε της performance αξέχαστη και σε αφήνει πάντα να θέλεις κι άλλο!

“CONTRA MUNDUM”
Ο hard techno καλλιτέχνης Abrasaxx έρχεται στη σκηνή του Bloody Pleasures, για μία συναρπαστική performance, παρουσιάζοντας το πρώτο του single “Contra Mundum”.

TAMMY
Η Τάμμυ Τσανάκα είναι drag performer με 4 χρόνια εμπειρίας στην αθηναϊκή alternative και drag σκηνή, με guest εμφανίσεις σε Λονδίνο και Μπράιτον. Είναι η πρώτη νικήτρια των ελληνικών drag καλλιστείων, Miss Hellas Drag Pageant. Είναι visual artist και performer που χρησιμοποιεί το σώμα της ως καμβά για να δημιουργήσει χαρακτήρες και να μπορέσει να μεταφέρει την ιστορία του κάθε χαρακτήρα μέσα από τις performances της.

Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε για ακόμα μια φορά!

SHIBARI
Η resident rigger μας, Angelika Knot με την αγαπημένη της παρτενέρ Voltairine, θα παρουσιάσουν μια δυναμική rope art performance εμπνευσμένη από το παραδοσιακό shibari.

MUSIC
Cyber Glitter, Leo Skiadas, και Marquis αναλαμβάνουν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς με Darkwave, E.B.M, Synth, κ.α.

DRESSCODE
Προαιρετικό fetish ντύσιμο.

Σας ενθαρρύνουμε να ντυθείτε ανάλογα με το κλίμα του πάρτι: Latex, Lingerie, Faux Leather, Faux Fur, Goth, Medical, Drag κτλ.

Ιδανικά όχι Jeans και Streetwear

Σας παροτρύνουμε να φορέσετε το πιο extreme σας look και να έρθετε να γιορτάσουμε μαζί τη νέα χρονιά, πιο απελευθερωμένοι από ποτέ.

HOUSE RULES

Δεν επιτρέπεται η λήψη βίντεο / φωτογραφιών κατά την διάρκεια των shows. Η κάλυψη γίνεται από τους επίσημους φωτογράφους της διοργάνωσης.

Απαγορεύονται ρητά:
- Παραβιαστικές συμπεριφορές.
- Λεκτική ή σωματική παρενόχληση.
- Ομοφοβικές, τρανσφοβικές και οποιουδήποτε είδους ρατσιστικές συμπεριφορές ή/και σχόλια.
Οποιοδήποτε από τα παραπάνω θα οδηγήσει στην άμεση απομάκρυνση από το πάρτι και αποκλεισμό από μελλοντικά events.
Σε περίπτωση ανησυχίας / προβλήματος, απευθυνθείτε στα άτομα του προσωπικού ή στους διοργανωτές.

"And in my world of temptation
I will wait for you
I'll show you all the pleasures"


Bloody Pleasures | A Darkwave • Queer • Fetish Party
Performances / Dancefloor / Chillout Area / DJ sets


Πόρτες : 00:00

Τιμή εισιτηρίου : 8€ Limited Pre-Sale, 10€ at the door (beer incl.)
Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr/.../happen.../bloody-pleasures-14/1/2023


DEATHDISCO
Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου
Ψυρρή

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • ATHENS ENGLISH COMEDY CLUB
    Κυριακή 31/3 στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ!

    Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα! Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 28... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved