Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

VOLTAGE Returns: Lewis Fautzi // ANNA V. / Steve Sai / Linkshãnd
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023


Η VOLTAGE Reconds καλωσορίζει το 2023 με το πρώτο event της χρονιάς με καλεσμένο της τον κορυφαίο Πορτογάλο παραγωγό και DJ Lewis Fautzi.
LEWIS FAUTZI [Faut Section / Soma / Mord / PoleGroup]!

Αν ο ήχος του Lewis Fautzi θα μπορούσε να πάρει υλική μορφή, θα έμοιαζε με αντανάκλαση κοσμικών ακτίνων σε γυαλισμένο μέταλλο. Μηχανικοί ήχοι και σύνθετες πολυρυθμικές ακολουθίες που αντηχούν από τα έγκατα μία μάυρης τρύπας στο σύμπαν, βυθίζουν τον ακροατή βαθιά σε μία πνευματική κατάσταση ιερής κατάνυξης, αναδεικνύοντας ένα DJ set σε μυσταγωγία.
Ο πορτογάλος παραγωγός είναι κυριολεκτικά αδυσώπητος.

Φυλακίζει τον ακροατή του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του performance του σε μία αλληλουχία ρυθμών, μελωδιών και ατμόσφαιρας, πάντοτε με οδηγό την απόλυτη ισχύ της Techno, στην πιό αγνή μορφή της.
Εχοντας κυκλοφορήσει ήδη δύο προσωπικά άλμπουμ στη Soma αλλά και το Pole Group του Oscar Mulero ενώ ταυτόχρονα δίνοντας έμφαση στην δική του δισκογραφική εταιρεία την Faut Section, ο Lewis ξεπέρασε τον βαρύ τραυματισμό του από το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν έναν χρόνο, επέστρεψε στη σκηνή πιό δυνατός από ποτέ και είμαστε περήφανοι και συνάμα τυχεροί που τον φιλοξενούμε στην Αθήνα στις πρώτες του εμφανίσεις μετά από αυτή την δύσκολη περίοδο.
Προσδεθείτε, γιατί στις 28 Ιανουαρίου, στο dancefloor του Arcane Club Athens, θα ζήσουμε μία ολοκαίνουργια μουσική εμπειρία με καλεσμένο έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της σύχρονης raw techno.

ANNA V. [Noir // Suara // Mood // VOLTAGE]
To “βαρύ πυροβολικό” της VOLTAGE και μία DJ που… ποτέ δεν ξέρεις τι θα παίξει, η ασυγκράτητη ANNA V. θα πλαισιώσει την φιλοξενούμενή της στις 17 Δεκεμβρίου στο Arcane Club Athens κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Να παράγει ενέργεια.
Μουσικός, δασκάλα και DJ, η Anna έχει κυκλοφορήσει τη μουσική της σε labels όπως η Noir Music, η Suara του Coyu, η Mood της Nicole Moudaber, η Elevate των Pig&Dan, η Groundwerk, Orange, Respekt και πολλές άλλες, ενώ στις 28 Ιανουαρίου, μόλις μία εβδομάδα μετά το event με την Adriana Lopez, θα κυκλοφορήσει ένα μοναδικό 2-tracker στο δικό της label, την VOLTAGE Records.

STEVE SAI [Ragnarok // DSR Digital // VOLTAGE // Advanced]
Ο Steve Sai, αγαπημένος του Αθηναικού κοινού και όχι μόνο, είναι ένας από τους καλλιτέχνες που βρίσκονται απερίσπαστα προσηλωμένοι στην τέχνη τους.
Μόνιμα στο στούντιο… μαγειρεύοντας ρυθμούς και πολύπλοκα sequences, χαρακτηρίζεται από την ροή και τη δύναμη των live sets του στα οποία αναμειγνύει τα αγαπημένα του μουσικά είδη, από το γνήσιο Industrial και το πολύπλοκο Detroit Techno, μέχρι το αδυσώπητο raw και το hypnotic, σε μία συνταγή που σπάνια συναντάς σε club, σήμερα.
Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει σε labels όπως η Ragnarok, DSR Digital, Advanced και πολλές πολλές άλλες ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει και το πρώτο του release στην VOLTAGE εντάσσοντάς τον και επίσημα στην οικογένεια του label.

LINKSHÄND
Οποιος δεν έχει ήδη ακούσει από κοντά την Linkshänd, ήρθε η στιγμή να το κάνει. Η ανερχόμενη DJ βγάζει το πάθος της σε κάθε εμφάνισή της, κρατώντας παράλληλα ένα προσγειωμένο, down to earth προφίλ. Οι μουσικές της είναι ιδιαίτερες και οι επιλογές της χαρακτηριστικές. Στίγμα του ήχου της, το σβέλτο, χορευτικό τέμπο και η ισχύς που δε θα σας αφήσει σε ηρεμία στιγμή, παρά μόνο τις στιγμές που η ίδια θέλει.


23:00.

Entrance: TBA.


ARCANE CLUB
Πειραιώς 69
Γκάζι
Τηλ.: 6906 059758

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • ATHENS ENGLISH COMEDY CLUB
    Κυριακή 31/3 στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ!

    Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα! Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 28... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved