Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

Ο I HATE MODELS και ο REGAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023


Ο Γάλλος superstar I HATE MODELS, το απόλυτο true to the bone icon της techno καθώς και του γενικότερου φάσματος της ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως, έρχεται στην Αθήνα!

Velocity Arena with I Hate Models & Regal.
Blend X SEDS...

Μαζί του ο Ισπανός techno bomber REGAL ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του στο πρώτο Exhale Athens που συζητήθηκε!

Η φωνή στα σετ του I Hate Models είναι δυνατή έξω από κάθε φόρμουλα και θόρυβο, παρουσιάζοντας κάτι μοναδικά πραγματικό και αντικομφορμιστικό.
Σαν καλλιτέχνης εστιάζει στην
συναισθηματική έκφραση μακριά από τα standard «χρησιμοποιώντας» την ενέργεια του dancefloor σαν ένα δοχείο έκφρασης των δικών του συναισθημάτων και μετατρέποντας το αντίστοιχα στο εργαλείο που κάνει το κοινό να εξτασιαζεται.
Με remixes από τους Depeche Mode εώς τον Perc ο ήχος του δε μπορεί να μπει σε καλούπι και αυτό φαίνεται σε κάθε του εμφάνιση και παραγωγή. Σε κάθε στροφή η περιφρόνηση του για το αναμενόμενο και συμβατικό έχει ως αποτέλεσμα τη δυναμική, φιλόδοξη μουσική της πραγματικής techno. Παράλληλα με industrial, trance στοιχεία χωρίς ουδέποτε να ανήκει σε μία συγκεκριμένη ταυτότητα.
Μέσα στον μικρόκοσμο ενός κομματιού, η ενέργεια μπορεί να μετατοπιστεί από τον καταρακτώδη ρυθμό σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και πάλι πίσω – μελωδίες δίνουν τη θέση τους σε θραύσματα λαμαρίνας, βροντερά κρουστά που αντισταθμίζονται από απαλά σμιλεμένα ημιτονοειδή κύματα.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / TICKET PRESALE
PHASE 1 (Early Bird) : SOLD OUT
PHASE 2 : SOLD OUT
PHASE 3 : SOLD OUT

Tickets:

www.viva.gr/tickets/music/velocity-arena-with-i-hate-models-x-regal

Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα υπάρχει ΜΟΝΟ στην είσοδο ΜΕΤΑ ΤΙΣ 02:00!!!


CLUB 22
Λεωφ. Βουλιαγμένης 22, Αθήνα
210 - 9244390

 

Περισσότερα θέματα


 • DUB PISTOLS DJ SET
  W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

  Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
 • ODDITY
  Athens!

  Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
 • PET CITY x DOGS' VOICE
  📢 Έλα στην 6η Ημέρα Υιοθεσίας!🐾

  Τι καλύτερο από το να μοιράσεις απλόχερα αγάπη σε ένα αδεσποτάκι προσφέροντάς του το #foreverhome του; 🐶​ ​ ΄Έλα στην 6η Ημέρα Υιοθεσίας από τα Pet City σε συνεργασία με την Dogs' Voice! Στην παρέα μας θα έρθουν σκυλάκια από το σωματείο Σ.Α.Ζ.Α, καθώς και άλλες μουσούδες από το κέντρο προστασίας Save... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved