Home > Clubbing > Clubbing Preview

CLUBBING PREVIEW

VOLTAGE returns with MARIKA ROSSA
Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2023


Παραγωγός, Fashion Icon, Label Owner αλλά πάνω απ' όλα εκρηκτική DJ!

Η Marika Rossa είναι μια πολύπλευρη και δυναμική καλλιτέχνης, που όμοιά της, κυριολεκτικά, δεν υπάρχει!

Την τελευταία φορά που ήρθε στην πρωτεύουσα, ήταν 3 χρόνια πριν, στις 7 Μαρτίου του 2020, σε ένα sold out event με την καραντίνα να… παραμονεύει, καθιστώντας το, το τελευταίο πάρτι πριν το lockdown, μόλις μία εβδομάδα πριν απαγορευτεί η κυκλοφορία λόγω των υγεινομικών μέτρων.

Στις 11 Μαρτίου του 2023, η VOLTAGE Records υποδέχεται ξανά την ουκρανή star στο Arcane Club Athens, η οποία θα φέρει μαζί της ολόφρεσκες μουσικές και δυνατές συγκινήσεις.

Μαζί της οι
ANNA V. b2b Olga
Phaedon
D-Vibe


Useful Info:
Ωρα έναρξης: 00:00

Είσοδος:
Arena: 15€
Booth (DJ access): Μόνο με κρατήσεις φιαλών
Τιμή φιάλης: 120€ / 5 άτομα
Τιμη premium φιάλης: 140€ / 5 άτομα
Τιμή φιάλης (booth / DJ access): 140€ / 5 άτομα
Τιμη premium φιάλης (booth / DJ access): 150€ / 5 άτομα


----------------------------------------


Το Arcane Athens είναι ένα μεστό club με ώριμο concept που σκοπεύει να διαδραματίσει βασικό και κυρίαρχο ρόλο στην διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Με άνετη χωρητικότητα και κορυφαίο σύστημα ήχου, το Arcane φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιώδες hub για την ηλεκτρονική μουσική στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο την φιλοξενία νέων μουσικών και performing concepts, αλλά και καταξιωμένων guests από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με βασική του αρχή την φιλόξενη, ανοικτή προσέγγιση όλων των φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής, το Arcane θα είναι ένα αυθεντικό club, χωρίς φλυαρίες και περιττά στοιχεία, επιθυμώντας να επαναφέρει την έννοια του γνήσιου clubbing που τόσο μας έχει στερηθεί.

Στη νέα του διεύθυνση, στην οδό Ευρυμέδοντος 3 στο Γκάζι, εξυπηρετείται από όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

Τα μουσικά είδη που θα υπηρετεί το Arcane Athens, θα ανήκουν στο ευρύτερο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με κύρια -όμως- έμφαση στον δυνατό και επιβλητικό ήχο της Technο.


Arcane Club Athens: All Cyclops Welcome.
Evrimedontos 3 10435 Athens, Greece

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • ATHENS ENGLISH COMEDY CLUB
    Κυριακή 31/3 στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ!

    Το Athens English Comedy Club ιδρύθηκε το 2019 και είναι το πρώτο, και μοναδικό, εξ’ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα! Από το 2019, το Athens English Comedy Club έχει παρουσιάσει παραστάσεις σταντ απ κόμεντι, open mic nights, διαδικτυακούς διαγωνισμούς, και workshops, με 120 ντόπιους και διεθνείς κωμικούς από 28... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved