Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

G.U.M. FEST #1
MAHAKALA + BLACK HAT BONES + FORSAKEN MEMORIAM + BURN THE SUN LIVE


To Σάββατο, 29 Ιουνίου στις 21:00, το G.U.M. (Greek Underground Music) περήφανα παρουσίασε το G.U.M. Fest #1 με τους Mahakala, Black Hat Bones, Forsaken Memoriam, Burn The Sun, ζωντανά στο αγαπημένο μας venue 6 d.o.g.s.! Το live ξεκίνησε αυστηρά στις 21:00, με τους Burn The Sun να ανεβαίνουν πρώτοι στη σκηνή! Από εκεί και πέρα οι υποστηριχτές την Ελληνική underground σκηνή έδωσαν το παρόν του σε full force, all night long!

Οι Mahakala ιδρύθηκαν το 2005 και έχουν μέχρι στιγμής δισκογραφήσει τα: “Mahakala” EP (Parade Records, 2007), “Pact With The Devil” EP (self-financed, 2009), “Devil's Music” (SMC, 2013). Μέσα σε μία οκταετή πορεία στο Ελληνικό underground, ταξίδεψαν μουσικά από τον τραχύ crust/ sludge metal ήχο του πρώτου ομώνυμου EP τους, στα Sabbath-ικά πρώιμα heavy metal τοπία του πρόσφατου “Devil's Music” που έχοντας κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά την 1η Μαρτίου του 2013, έχει ενθουσιάσει το κοινό και τον παγκόσμιο metal τύπο.

Μετά την θεατρική υπερπαραγωγή του live release party τους στην Αθήνα αλλά και το βορειοελλαδίτικο tour με τους Έλληνες heavy metal θρύλους, Rotting Christ, οι Mahakala κάνουν άλλη μία στάση στην γενέτειρά τους για να μας παρουσιάσουν το νέο τους υλικό μαζί με κάποιες ακόμη εκπλήξεις.

www.mahakalaband.com

Οι Black Hat Bones κατάγονται από την Σπάρτη αλλά έχουν ως έδρα τους την Αθήνα. Χωρίς να έχουν ακόμη δισκογραφήσει κάτι, θεωρούνται ήδη ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της σκηνής, την οποία φροντίζουν τακτικά να «κατεδαφίζουν» με τα εκρηκτικά live τους. Ο ήχος τους είναι βαρύς και μπαρουτοκαπνισμένος, με αναφορές στη σκηνή του Seattle και το stoner rock κίνημα των late 90s μέχρι τους Guns 'N' Roses και το σύγχρονο Αμερικάνικο κιθαριστικό rock των Audioslave και των Stone Temple Pilots. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας το πρώτο τους άλμπουμ.

www.blackhatbones.com

Σε πιο μεταλλικά μονοπάτια κινούνται οι Forsaken Memoriam που επίσης είναι στο στούντιο ετοιμάζοντας το πρώτο τους άλμπουμ. Έχοντας επιλεγεί στο παρελθόν ως opening act των Αθηναίων heavy rockers Planet Of Zeus μεταξύ άλλων, το heavy/ stoner rock κουαρτέτο από το Ηράκλειο της Κρήτης θα καταλάβει την σκηνή του six d.o.g.s δίνοντας μας μια γεύση από τον «τσαμπουκαλεμένο» ήχο του, που ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο Σουηδικό stoner των Dozer και στο κιθαριστικό μεταλλικό rock των Black Label Society.

www.facebook.com/pages/Forsaken-Memoriam


Οι επίσης Αθηναίοι Burn The Sun ξεκίνησαν την πορεία τους το 2011 με την συμμετοχή τους στο Schoolwave Festival εκείνης της χρονιάς. Κυκλοφόρησαν ένα demo το 2012 και αποτελούν την desert-rock προσθήκη της βραδιάς. Με εικόνισμά τους την δισκογραφία του John Garcia (Kyuss, Unida, Slo-Burn, Hermano), οι Burn The Sun θα ζεστάνουν την βραδιά ταξιδεύοντάς μας σε σκονισμένα ερημικά τοπία με τον βρώμικο Fuzzy ήχο τους.

www.burnthesun.bandcamp.com/


6 d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ
    Αυτό το μπαρ με τα δύο επίπεδα και τα δύο stages έχει κλέψει τις καρδιές

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved