Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

«ΠΑΡΝΗΘΑ»
Felizol Release & Tea Party


Photo by Pinelopi Gerasimou

Ακόμα να συνέλθουμε…
To Σάββατο ήταν τόσο ωραία, που το καθιερώσαμε (το μεσημεριανό τσαγάκι). Από τις 13:00 ως τις 17:00 περίπου, το 6 d.o.g.s με αφορμή την πρώτη κυκλοφορία της Sportex Audio, τον δίσκο του Felizol «ΠΑΡΝΗΘΑ», παρουσίασε ένα μεσημεριανό Tea Party με τον Felizol, τον The Boy, και τους Felizol & The Boy.

Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας, αρκετό καιρό αναμονής της κυκλοφορίας, και αρκετό καιρό προσμονής του καινούργιου label, ο Felizol και ο The Boy, ξανά μας έκαναν παρεούλα. Και θα περάσει αρκετός καιρός για να τους ξαναδούμε. Οπότε σκεφτήκαν να το κάνουν ιδιαίτερο. Να πιούμε τσάι, vermouth, και ζεστά cocktail μαζί.

Ο Felizol σε πράσινη ηλεκτρική φλοκάτη παρουσίασε σε 16μπιτο Καραόκε τον Ελληνόφωνο δίσκο του ΠΑΡΝΗΘΑ, συνοδεία τσαγιού Κεϋλάνης, καμένου Χριστουγεννιάτικου δίσκου και cem/curtis chips.

O Boy με πόδια γυμνά σε κόκκινη ηλεκτρική φλοκάτη παρουσίασε σε δρύινο πυρίμαχο πιάνο τα πιο καμένα Ελληνικά του συνοδεία χαμομηλιού, πυκνωτικού neumann και μυοχαλαρωτικών.

Μαζί οι Felizol & The Boy παρουσίασε χωρίς συνοδεία υπολογιστών αλλά με vintage πολυφωνικά αναλογικά συνθεσάιζερ τα έργα Music For Biscuits And Tea, Aρμαντηλερ Στην Ομόνοια, Like Cannibal Father Like Cannibal Son, αλλά και κατατονικές εκτελέσεις άλλοτε crowdpleasing επιτυχιών τους.

Ήταν ένα μεσημέρι γεμάτο Bαλεριάνα Μπητς, Ντισκοπάθεια, Χατζιντάκιαν Γκρουβ, Ρηχαμπ Τρανς, Ταριχευμένα Ζώα, Τea Party Crashers Coctails και Mπισκότa Xωροχρονικής Δίνης (ΜΧΔΑ), είσοδος ελεύθερη, διαθέσιμο το βινύλιο της Πάρνηθας και το τσάι θα ρέει άφθονο!
www.veslemesvsfelizol.com

*Υπήρχε πλειάδα συνταγών ειδικά παρασκευασμένων για την περίσταση με ζεστά και κρύα αφεψήματα, αλκοολούχα και μη στα 5 ευρώ. Συγκεκριμένα:

1. Cocktail Γιασεμί (Τσάι Γιασεμί, Vodka, Ζάχαρη, Lime)

2. Σανγκρία Τσάι (Τσάι Τριαντάφυλλο, Μήλο, Κανέλλα, Πορτοκάλι, Κονιάκ, Γλυκό Κεράσι)

3. Bellini Χρυσάνθεμο (Σαμπάνια, Φρέσκο Μανταρίνι)

4. Negroni Σοκολάτα (Gin, Campari, Vermout Γλυκό, Bitter Σοκολάτας)

5. Pimms Green Tea (Πράσινο τσάι, Pimms, Ginger Ale)!


6 D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
210 3210510

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved