Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

D-UNITY
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


O Καναδός ιδρυτής της Unity Records ήρθε στην Αθήνα για να μας προσφέρει τη σκληρή όψη της techno, την Κυριακή, 12 Απριλίου! Το Deep Phase υποδέχτηκε και καλωσόριζε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Καναδό D-UNITY, ένα από τους πλέον ανερχόμενους DJs/παραγωγους της διεθνούς techno / tech house σκηνής. (Εvent powered by Blend). Toν πλαισίωσαν οι residents του Deep Phase, οι Mikee, Tech1ne και Nick A. μέχρι τα ξείμερωματα στο αγαπημένο μας χώρος, Vice Versa!

Με βάση του το Toronto, Canada, ο D-Unity είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους και καταξιωμένους djs / παραγωγούς της techno / tech house σκηνής παγκοσμίως.

Η εκτεταμένα αυτοδίδακτη καριέρα του D-Unity βασίζεται σε μια μακρόχρονη πίστη στην ποιότητα της μουσικής. Αυτό τον οδήγησε στο να χαρακτηρισθεί ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και respected παραγωγούς του κόσμου στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική σκηνή.

Με κυκλοφορίες σε παγκόσμιου κύρους δισκογραφικές όπως Toolroom, Yoshitoshi, Great Stuff, Stereo Productions, Ultra και Armada, και της δικής του Unity records, τον βοήθησαν να κερδίσει την αποδοχή από καλλιτέχνες όπως Dubfire, Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Carl Cox, Mark Knight, Pete Tong, Danny Tenaglia, και Richie Hawtin, για να αναφέρουμε μερικούς.

Εχει παίξει σε μερικά από τα πλέον θρυλικά clubs ανά το κόσμο οπως Womb (Tokyo), Pacha (USA), Stereo (CAD), και σε χώρες στην Ασία, Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Η δισκογραφική του Untity Records έχει κατορθώσει να είναι μέσα στις δημοφιλέστερες εταιρείες και υποστηριζόμενη από διεθνείς καλλιτέχνες όπως Adam Beyer, Carl Cox, Mark Knight, Richie Hawtin και Dubfire.

Ο ήχος του D-Unity είναι μοναδικός, διακριτικός και με μία δόση από ethnic στοιχεία και επιρροές, μέσα στα πλαίσια της tech house, techno και tribal σκηνής. Συνεχ'ιζει να περιοδεύει ανά την υφήλιο εξαπλώνοντας τον underground ήχο του και την μουσική του παρουσία.

Με μοναδική απήχηση σε αντίθεση με το τυπικό ηλεκτρονικό Καναδικό ήχο ο D-Unity τολμά να σκάψει βαθιά μέσα στις ρωγμές της underground σκηνής και να μας προσφέρει μία πιο σκληρή όψη της techno με βαθύ μπάσο αλλά και με groovy στοιχεία που εύκολα θα σας κρατήσει κολλημένους στην πίστα μέχρι το ξημέρωμα.


EXTERNAL LINKS:
Beatport:
http://www.beatport.com/artist/d-unity/20284
Facebook:
http://www.facebook.com/dunity
Soundcloud:
https://soundcloud.com/d_unity
Instagram:
http://instagram.com/d_unity
Twitter:
https://twitter.com/dunityofficial


VICE VERSA
Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι
210 3412120

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved