Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

ODYSSIA FESTIVAL 2016
Το ταξίδι ξεκίνησε











Στον ειδυλλιακό κόλπο του Σχοίνου Κορινθίας μόλις 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα ξεκίνησε το απόλυτο μουσικό ταξίδι. 83 DJs από ολόκληρο τον κόσμο, 7 μέρες και 120 ώρες ασταμάτητης μουσικής στο ένα και μοναδικό Cariocas Beach Bar, που εδώ και τόσα χρόνια φημίζεται για τα Κυριακάτικα απογευματινά beach parties «House on the Beach» που διοργανώνει με διάσημους guest DJs.

Την Τετάρτη, 31 Αυγούστου βρεθήκαμε στο δεύτερο ολοήμερο πάρτυ του Odyssia Festival όπου από τα decks του παρέλασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και μας χάρισαν μαγικές στιγμές και ένα απίστευτα θετικό κλίμα μέσα από την αστείρευτη ενέργειά τους.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε μόνο δύο από τα ονόματα που βρέθηκαν μαζί μας.

Ο Gilles Peterson, ο μαγικός αυτός Λονδέζος – με τον οποίο είχαμε την τύχη να μιλήσουμε αμέσως μετά από την performance του - από το 1998 έχει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο BBC και με τις γνώσεις του πάνω στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής (αφρικάνικη μουσική, Νεουρωπαϊκή τζαζ, house ακόμα και βραζιλιάνικη σάμπα), έχει εμπνεύσει πολλούς νέους καλλιτέχνες να δουν έξω από τα συμβατικά είδη της μουσικής και να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες.


ATHENS24: «Πως αισθάνθηκες την ενέργεια των ανθρώπων σήμερα»;

GILLES PETERSON: «Ήταν πολύ καλή πραγματικά, έπαιξα για τρεις ώρες διάφορα είδη μουσικής αλλά η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα που δεν την κατάλαβα καθόλου αφού περνούσα τόσο όμορφα».


ATHENS24: «Αν σου έλεγαν να ξαναέρθεις του χρόνου, θα το έκανες»;

GILLES PETERSON: «Ναι φυσικά! Είναι πολύ ωραίο το μέρος και είναι πάντα πολύ ευχάριστο να έρχεσαι στην Αθήνα. Υπάρχει όλη αυτή η κουλτούρα της Ελλάδας, ο πολιτισμός και η καλή μουσική. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια μέρη στον κόσμο».


ATHENS24: «Πως βλέπεις σαν επιλογή το Cariocas Beach Bar για το Odyssia Festival»;

GILLES PETERSON: «Θεωρώ πως ήταν πολύ καλή επιλογή λόγω της ιστορίας του. Έχουν γίνει εδώ μερικά από τα καλύτερα πάρτυ με μερικούς από τους καλύτερους DJs. Ο κόσμος εδώ είναι πολύ θετικός και αντιλαμβάνεται την μουσική που παίζω και είναι ωραία να έρχεσαι σε ένα μέρος που ο κόσμος εκτιμάει την δουλειά σου».


ATHENS24: «Θα παραμείνεις και τις επόμενες μέρες στο φεστιβάλ»;

GILLES PETERSON: «Δυστυχώς θα πρέπει να γυρίσω άμεσα στο Λονδίνο και αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν θα μπορέσω να ακούσω τους υπόλοιπους DJs».
Ο Marcellus Pittman, το παιδί θαύμα από το Ντιτρόιτ. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από την παιδική του ηλικία και δεν την άφησε ποτέ, θεωρείται ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν βοηθήσει να καθοριστεί ο «ήχος» του Ντιτρόιτ.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ομορφιάς και χαλάρωσης στην παρέα μας προστέθηκαν ο Pirahnahead, ο οποίος έπαιξε στον Opening πάρτυ του Odyssia Festival την Τρίτη, 30 Αυγούστου και ο Boo Williams, ο οποίος θα παίξει την Πέμπτη, 1 στο μεσημεριανό Boat Party αλλά και την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου στο main stage του μαγαζιού.


ATHENS24: «Πως σου φαίνεται η Ελλάδα και το Cariocas Beach Bar που φιλοξενεί το Odyssia Festival»;

PIRAHNAHEAD: «Για εμένα είναι κάτι κοντά στον Παράδεισο και οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ είναι απίστευτοι.


ATHENS24: «Ποιό είναι το είδος μουσικής που ακούμε από εσένα»;

PIRAHNAHEAD: « Χτες έπαιξα περισσότερο House αλλά γενικά θα με ακούσεις να παίζω πολλά είδη μουσικής και να μην μένω στάσιμος».


ATHENS24: «Πως σου φαίνεται μέχρι στιγμής το Odyssia Festival»;

BOO WILLIAMS: «Είναι στην ουσία η αρχή του φεστιβάλ και όλοι ψάχνουν να βρούνε τα πατήματά τους. Ο κόσμος έρχεται συνέχεια, είμαστε σε μία τόσο όμορφη χώρα με τόσο ωραίο καιρό και τόσο ωραία θάλασσα».


ATHENS24: «Αν σου γίνει πρόταση και του χρόνου, θα ξαναέρθεις»;

BOO WILLIAMS: «Θα ερχόμουν επειδή είμαι σίγουρος πως του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό είναι το πρώτο Odyssia Festival και στην ουσία φέτος αυτό που έχουμε κάνει είναι να βάλουμε τα θεμέλια για κάτι μεγαλύτερο».

Όμως η διασκέδαση δεν τελειώνει εδώ, το πάρτυ συνεχίζεται κυριολεκτικά στη θάλασσα με διαφορετικούς DJs, για όσους το επιλέξουν και προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο. Μιλάμε φυσικά για τα Boat Parties που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην ζωή τους αφού θα τους ξεναγήσουν σε μυστικές παραλίες της περιοχής και των Αλκυονίδων Νήσων.
Όπως μας είπε και η Άννα Κομνηνού συνεργάτης στο όλο αυτό το εγχείρημα αλλά και DJ του Odyssia Festival : «Στην ουσία πρόκειται για ένα διαφορετικό πάρτυ εν πλω, με δικό του stage, δικό του μπαρ, δικό του ηχοσύστημα και δικούς του DJs. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να βουτήξουν στην θάλασσα και να ξεναγηθούν σε παραλίες της περιοχής. Τα πάρτυ αυτά γίνονται δύο φορές την ημέρα, 12:00-16:00 και 17:00-21:00».

Όσοι δεν έχετε ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό σας, τρέξτε να προλάβετε. Το μεγαλύτερο festival ηλεκτρονικής μουσικής θα είναι μαζί μας για 5 μέρες ακόμη!

Για special offers και για να δεις πως θα στηρίξεις το «Χαμόγελο Του Παιδιού» με την αγορά του προνομιακού εισιτηρίου μπες στο: www.odyssiafestival.com
Θα επανέλθουμε σύντομα με νέα από το Odyssia Festival γιατί μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή για ένα τόσο μεγάλο γεγονός!


------------------------------------------------

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας:
Athens24.gr



_____________________________

Σταυρούλα Λούρου για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved