Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

ODYSSIA FESTIVAL 2016
Το ταξίδι έκλεισε...








Αυτό το καλοκαίρη τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στο Cariocas Beach Bar και στο μοναδικό 7 ήμερο, Odyssia Festival.

Μέσα σε αυτές τις μέρες είχαν παρελάσει από τα decks του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής. Gilles Peterson, DJ Harvey, Jeremy Underground, Marcellus Pittman, Boo Williams, Anthropous Anonymous, Francois K αποτελούν μόνο ένα ελάχιστο δείγμα από όσους έχουμε ακούσει μέσα σε αυτές τις μέρες.

Και όπως σας είχαμε πει μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή για ένα τόσο μεγάλο γεγονός, γι αυτό και εμείς επιστρέψαμε με περισσότερα νέα και συνέχισε να μας γεμίζει με την θετική του ενέργεια.
Εμείς είχαμε την τύχη να βρεθούμε χτες Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου με τον συνδιοργανωτή του όλου εγχειρήματος αλλά και DJ, Locke:

ATHENS24: «Πως αποφασίσατε να οργανώσετε κάτι τόσο μεγάλο και μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα»;

LOCKE: «Την ιδέα την είχαμε εδώ και περίπου 2 χρόνια για να κάνουμε αυτό το φεστιβάλ. Με τον Sunshine Pedro τρέχαμε ήδη δύο projects, το «Walk the night» και το «Move». Αυτά τα δύο projects πήγανε πολύ καλά και έτσι ανοίξανε οι πόρτες για το φεστιβάλ. Επειδή θεωρώ πως είμαστε η τελευταία γενιά που στηρίζει αυτόν τον ήχο μέσα από αυτό το φεστιβάλ και μαζί με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες θέλουμε να προσπαθήσουμε να μεγαλώσει αυτή η «σκηνή» στην Ελλάδα».

ATHENS24: «Βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος του φεστιβάλ. Πως είδες την απήχηση του κόσμου»;

LOCKE: «Ο κόσμος ξεκίνησε δειλά δειλά τις πρώτες μέρες να έρχεται στο φεστιβάλ. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερο κόσμο αλλά όσοι ήρθαν στο φεστιβάλ μέχρι στιγμής έχουν περάσει πάρα πολύ καλά. Το πιο εύκολο θα ήταν να επιλέξουμε ένα μέρος στην Αθήνα αλλά επιλέξαμε το Cariocas γιατί είναι ο τόπος μας, είναι το μέρος μας. Η θάλασσα, τα χρώματα της αυγής, του ηλιοβασιλέματος σε παραπέμπουν σε κάτι πιο ενεργειακό. Εδώ ο κόσμος αφήνει τις αρνητικές του σκέψεις στην άκρη και διασκεδάζει πραγματικά.

ATHENS24: «Φαντάζομαι ότι αυτό το φεστιβάλ θα έχει και συνέχεια, θα το ξαναδούμε δηλαδή του χρόνου».

LOCKE: «Φυσικά, δεν είναι κάτι που ξεκινάει για μία χρονιά και μετά τελειώνει. Είναι ένα φεστιβάλ και όπως είναι γνωστό τα φεστιβάλ θέλουνε χρόνο και κόπο για να τα μάθει ο κόσμος». Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τα φεστιβάλ του εξωτερικού».

Νομίζω πως μετά από αυτή την σύντομη αλλά περιεχτική συζήτηση δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω περισσότερο. Κάθε μέρα στο Odyssia Festival ήταν πραγματικά μοναδική. Για εμάς ήταν ότι καλύτερο μας συνέβη στην διάρκεια του καλοκαιρού. Όχι μόνο έχεις την δυνατότητα να ακούσεις τους μεγαλύτερους DJs όλον τον εποχών αλλά μπορείς να το κάνεις κάτω από τον ήλιο της Ελλάδας, με μία βουτιά στην παραλία, με δροσερά κοκτέιλ και φανταστικό φαγητό.

Το μεγαλύτερο festival ηλεκτρονικής μουσικής στην Έλλαδα θα είναι μαζί μας και του χρονου. See you then!

+Μπες στο: www.odyssiafestival.com γγια να δεις πως θα στηρίξεις το «Χαμόγελο Του Παιδιού».

------------------------------------------------

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας:
Athens24.gr



_________________________________
Σταυρούλα Λούρου για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • S NIGHT CLUB
    Η μετεξέλιξη του «Sideradiko» θέλει την ομάδα του επιτυχημένου Eλληνάδικου να ξεχειμωνιάζει στo χώρο του

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved