Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ & +SODA: « Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα, μέσα από τα λάθη είναι που μαθαίνεις»


+SODA 1999





Christo Economides & Niki Martin (ex-PR Manager for +SODA)


Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Οικονομίδης με αφορμή την αναβίωση των θρυλικών parties του πάλαι ποτέ γνωστού club «Plus Soda» μιλά αποκλειστικά στο Athens24 για την ενασχόλησή του με τη νύχτα, τα παιδικά του χρόνια κοντά στον πατέρα του Γιώργου Οικονομίδη καθώς και για τις λεπτομέρειες των επόμενων parties.


ATHENS24: «Πως ήταν τα παιδικά σας χρόνια μεγαλώνοντας δίπλα σε ένα τόσο γνωστό πατέρα»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Ήταν ανήσυχα, καθώς εκείνος ήταν μακριά απ' την οικογένεια διότι δούλευε συνέχεια και εμείς κάναμε του κεφαλιού μας, Δεν υπήρχε η πατρική εξουσία, ήμασταν ελεύθερα παιδιά».


ATHENS24: «Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη νυχτερινή διασκέδαση»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Είχα τελειώσει το Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και ήρθα στην Ελλάδα με σκοπό να δουλέψω στο Ελληνικό πανεπιστήμιο και είδα μια κατάσταση που δεν με ενδιέφερε, έπαθα κατάθλιψη για δύο μήνες και μετά αποφάσισα να ανοίξω νυχτερινό μαγαζί».


ATHENS24: «Τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε μέσα στη νύχτα»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Η νύχτα έχει δύσκολα τοπία, πρέπει να παραμένεις αισιόδοξος και αν αγαπάς αυτό που κανείς να βρίσκεις τον δρόμο».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιο περιστατικό που συνέβη μέσα στην νύχτα και σας σημάδεψε»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Ναι, έκανα το λάθος να ερωτευτώ μια τραγουδίστρια και να ανανεώσω το συμβόλαιό της για τον επόμενο χρόνο και δυστυχώς το πρόγραμμα δεν προχώρησε καθόλου. Αυτό ήταν που με έμαθε να μη μπλέκω τις δουλειές με τους έρωτες».


ATHENS24: «Πόσο έχει επηρεάσει την προσωπική σας ζωή η ενασχόληση με τη νύχτα»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Θέλει μεγάλη προσπάθεια να κρατάς οικογένεια, γιατί είσαι συνέχεια ταγμένος στη δουλειά. Δεν υπάρχουν σαββατοκύριακα, δεν υπάρχουν γιορτές, δεν… δεν… δεν… Αυτό για μένα σημαίνει τρεις γάμους, τρία παιδιά και τρία διαζύγια».


ATHENS24: «Πως ξεκίνησε η ιδέα για το θρυλικό «Plus Soda»»;

ATHENS24: «Πως ξεκίνησε η ιδέα για το θρυλικό «Plus Soda»»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Είχα ήδη μια πορεία 20 ετών με πολλές συνεργασίες πριν το Plus Soda. Είχα κάνει παρέα με τον Κηλαηδόνη το «Τέξας», έκανα το managment του «Rex»με τον Ηλία Μαροσούλη, είχα νοικιάσει το «Αεροδρόμιο», το «Εργοστάσιο», είχα συνεργασία με το «Μερσέντες» και διάφορα εστιατόρια. Πάρα πολλές δουλειές όπως καταλαβαίνεις! Και ήρθε η στιγμή που παρέα με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Τάσο Μελετόπουλο κάναμε το «Άτομο», που αργότερα έγινε το «Plus Soda». Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση και έμεινα μόνος μου στο μαγαζί, τότε ήταν που γνώρισα τον Μπάμπη Μουζάκη και μου πρότεινε να κάνει ένα party. Το ένα party έγινε δυο, πέντε, δέκα και έτσι γεννήθηκε το «Plus Soda» και κράτησε 10 χρόνια».


ATHENS24: «Τι αντιπροσωπεύει για εσάς η αναβίωση των parties του «Plus Soda»»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Τώρα πια φυσικά δεν υπάρχει το μαγαζί απλά γίνονται parties με πάρα πολύ καλούς DJs που ήταν η βάση του «Plus Soda». Δεν είναι απλά νοσταλγία για τις παλιές εποχές αλλά είναι διασκέδαση για τη σημερινή εποχή, διότι πλέον ο κόσμος έχει ανάγκη να περάσει καλά. Είναι άνθρωποι έμπειροι , έμπνευση και δημιουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν πως θα κάνουν τους ανθρώπους να περάσουν καλά».


ATHENS24: «Πιστεύετε ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει αυτού του είδους η μουσική και η διασκέδαση»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Έχει αλλάξει κλίμακα πλέον! Υπάρχουν πιο μικροί χώροι, δεν υπάρχουν μαγαζιά όπως ήμασταν εμείς παλιά, τώρα κινούμαστε σε μία τάξη των 600-800 ατόμων. Φυσικά πάμε καλά και ελπίζω να έχουμε μία θετική συνέχεια σε όλο αυτό».


ATHENS24: «Τα επόμενα parties πότε και που θα γίνουν»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Το επόμενο party είναι 3 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Μεθοδία» στον Βοτανικό με Christo Z, G.Pal , Ms.Lefki, Romylos, Zoo Roo, Dj Angel και Dj Fo. Το επόμενο είναι 31 του μηνός και μετά θα έχουμε κάθε μήνα και από ένα».


ATHENS24: «Πως μπορεί να ενημερωθεί κάποιος για τα επόμενα parties και τις προσφορές»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Υπάρχει σελίδα μας στο Facebook Plussoda.gr και το site μας plussoda.gr».


ATHENS24: «Αν ξανάνοιγε το «Plus Soda» θα θέλατε να είστε συμμέτοχος σε αυτό»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Ναι! Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος. Για να ανοίξει θα έπρεπε να είμαι εκεί τουλάχιστον να κρατάω το τιμόνι της οργάνωσης και της διαχείρισης».


ATHENS24: «Τι θυμάστε από τα χρόνια του «Plus Soda»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Την αγωνία μου να διαχειριστώ 2000 ανθρώπους που χορεύουν».


ATHENS24: «Αν γυρνούσατε πίσω το χρόνο τι θα θέλατε να αλλάξετε και γιατί»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Δεν θα άλλαζα τίποτα, θα έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δε σημαίνει ότι δεν έχω κάνει λάθη, γιατί και εγώ και όπως όλοι μας έχουμε κάνει πολλά λάθη αλλά μέσα από τα λάθη είναι που μαθαίνεις».


ATHENS24: «Πως βιώνετε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα του 2016»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Με οικονομική κρίση! Ότι και να λέμε την έχουμε πατήσει πλέον και για να επιβιώσουμε στην έρημο προσπαθούμε να φτιάξουμε μικρές οάσεις διασκέδασης».


ATHENS24: «Υπάρχει κάποιο μότο που έχετε στη ζωή σας»;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ:
«Όχι δεν έχω κάποιο. Θα το βρω και θα το γράψω στον τάφο μου».


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr




NEXT EVENT!!


Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2106 στο MODU concert venue στο Mεταξουργείο....οι Christo Z, G.Pal, Mikele, Ms Lefki, Romylos, (με αλφαβητική σειρά) θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, θα μας ταξιδέψουν μουσικά και ενεργειακά με ηλεκτρονικούς ήχους του αύριο ξαναγράφοντας την ιστορία του Ελληνικού clubbing. Μαζί τους ο Angel !

Η αγάπη για την χορευτική μουσική είναι η κινητήριος δύναμή μας… One love, One Heart!
Peace and Love people !

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Χώρος: MODU (Concert Venue)
Χωρητικότητα: 500 persons capacity
Διεύθυνση: Κολωνού 76
Περιοχή: Μεταξουργείο, Αθήνα
Doors Open: 12:30 μ.μ

Ο νέος, μοναδικός στο είδος του πολυχώρος κατάλληλος τόσο για live gigs, όσο και για τη διοργάνωση club nights. Βρίσκεται στην καρδιά του Μεταξουργείου, έχει φιλοξενήσει τους καλύτερους εκπροσώπους εναλλακτικών μουσικών ειδών και ταυτίζεται με τη διοργάνωση events υψηλών προδιαγραφών. Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του χώρου μπορούν να πραγματοποιούνται και συναυλίες. Το ευέλικτο modular space του MODU μεταμορφώνεται και μετατρέπεται σε ιδανικό venue για parties ηλεκτρονικής μουσικής (Techno to House) με την εγγύηση του κορυφαίου ηχοσυστήματος Funktion One.

Ο υπερσύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός του χώρου, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αισθητική του και τις απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποιήσεων, καθιστούν το ΜODU μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε εκδήλωση.

__________________________

Προπώληση περιορισμένων εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/music/modu/plus-soda-new-era-nye-celebration/

- viva.gr (www.viva.gr)
- Public (www.public.gr )
- Seven Spots (www.sevenspot.gr)
- Reload Stores (www.reloadstores.gr)
- Media Markt (www.mediamarkt.gr)
- Eυρυπίδης Βιβλιοπωλεία (www.evripidis.gr)

Τιμή προπώλησης: 12 €
Τιμή εισόδου: 15 €
Έναρξη προπώλησης: 16/12/16
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 690 8266 341
__________________________

Κρασί / Μπύρα: 5€
Energy Drink: 6€
Ποτό: 7€
Φιάλες: Απλή 130€, Σπέσιαλ 150€
__________________________

Production: PlusSoda.gr (www.plussoda.gr )

 

Περισσότερα θέματα


  • 1ο VANGUARD
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε_Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

    It really was a festival, a project, a gathering! Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου στο Ρομάντσο το 1ο Vanguard με πλήθος συμμετοχών και κοινού. Το Vanguard αποτέλεσε μία γιορτή τέχνης με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών/έργων τέχνης, performances χορού, παραστάσεις Stand Up και κινηματογραφικές προβολές και... συνέχεια
  • DUB PISTOLS DJ SET
    W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

    Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
  • TEMPLE
    Club Opening Winter 2022

    Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε πάντα... συνέχεια
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    DARK SUN Club Athens

    "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • TAJ MAHAL
    Μουσική mainstream, ethnic. Kαθημερινά χορός oriental.

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved