Home > Clubbing > Clubbing Review

CLUBBING REVIEW

OUTLOOK FESTIVAL OFFICIAL ATHENS LAUNCH PARTY
Βy INNERSENSE


Το Outlook Festival, έκανε στάση στην Αθήνα την Παρασκευή 1η Ιουνίου στο Romantso, με 2 International Guests + Locals.

Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την κουλτούρα του μπάσου και των sound systems στον κόσμο και πραγματεύεται αποκλειστικά με μουσικά είδη που έχουν την βάση τους στις χαμηλές συχνότητες, όπως Reggae, Dub, Dubstep, Hip Hop, Grime, Breaks, Jungle, Drum’n’Bass.

Πραγματοποιείται στο τέλος κάθε καλοκαιριού, σε ένα εγκαταλειμμένο Ρωμαϊκό οχυρό στα παράλια της Pula στην Κροατία, διαρκεί πέντε ημέρες και αποτελείται από διάφορες σκηνές και πλωτά party σε πλοία, με Highlight το Opening event που γίνεται στο διατηρητέο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο που βρίσκεται μέσα στην πόλη!

Φέτος είναι η 11η χρονιά του OUTLOOK, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο, το Line Up του είναι κάθε χρονιά και μεγαλύτερο, με το φετινό να είναι πραγματικά εντυπωσιακό, φιλοξενώντας πάνω από Τριακόσιους (300) κορυφαίους καλλιτέχνες, σε 10 Stages και σε 54 party εν πλω. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Bonobo, Goldie, Noisia, David Rodigan, Jah Shaka, Ocean Wisdom, MJ Cole, DJ Marky, Calibre, DRS, Mala, Dub Phizix, Strategy, D-Bridge, Dillinja, Oneman, Loefah, Zed Bias, High Focus Records Showcase, Mungo’s H-iFi, Icicle, Spectrasoul, Skeptical, Randall, Iration Steppas, Doc Scott, Eva Lazarus, Numa Crew, καθώς και τους Έλληνες Junior SP. Και ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ!

Ως OFFICIAL PARTNER του OUTLOOK FESTIVAL στην Ελλάδα, η INNERSENSE PRODUCTIONS παρουσίασε το OUTLOOK FESTIVAL – OFFICIAL ATHENS LAUNCH PARTY, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στο Club του Ρομάντσο.

Το event φιλοξένησε τον ήχο και το Vibe του Outlook Festival και η είσοδος ήταν συμβολική στα 5 Ευρώ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να γνωρίσουν την κουλτούρα του μπάσου και των Breakbeats.

Special Guests ήταν δύο καλλιτέχνες από το εξωτερικό:

O DANNY T, εκπρόσωπος ενός εκ των μεγαλύτερων Reggae – Dub - Bass Labels, της Scotch Bonnet, από την Μεγάλη Βρετανία, και ο

ΟΝΕ87, διοργανωτής και Resident DJ των μεγαλύτερων Drum’n’Bass Events στο Βέλγιο και εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη, των Star Warz.


O DANNY T αποτελεί το ήμισυ του δίδυμου παραγωγών “Danny T & Tradesman”, διάσημου για τον Dancehall και UK Steppa ήχο τους. Resident DJ στις βραδιές “Dancehall Science” και στο Outlook Festival, o Danny T θα κάνει demonstrate ότι καλύτερο παίζει τώρα αλλά και μελλοντικά Releases της Scotch Bonnet Records, κορυφαίου Label που φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους Reggae – Dub – Dancehall παραγωγούς, όπως οι Mungos HiFi μεταξύ πολλών άλλων.

Ο ΟΝΕ87 ( One Eighty Seven ), είναι ο πιο σημαντικός Βέλγος Drum’n’Bass DJ και Promoter, καθώς είναι ο δημιουργός των Star Warz Events, κορυφαίων Βέλγικων Drum’n’Bass Events, αλλά και Partner και Resident DJ στα Tomorrowland και Outlook Festival, 2 από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Έχει παίξει σε βραδιές Metalheadz και Shogun Audio στα Fabric και Cable του Λονδίνου και δικαίως θεωρείται το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην Drum’n’Bass σκηνή του Βελγίου.

Τους Danny T και One87 θα πλαισιώσουν με τα sets τους, 2 από τους κυριότερους εκπρόσωπους του Breaks/Bass ήχου στην χώρα μας, οι JUNIOR SP. και CRYOGENICS, οι οποίοι θα καλύψουν όλο το φάσμα του αστικού Bass ήχου, από Hip Hop μέχρι Drum’n’Bass.

Στα μικρόφωνα, στον ρόλο του οικοδεσπότη, βρέθηκε οι FER DE LANCE, εκπροσωπώντας την Bashment Records. Οι FER DE LANCE αποτελούν ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του Underground Ελληνόφωνου HipHop και ήδη έχουν εμφανιστεί σε πληθώρα Ελληνικών φεστιβάλ, αλλά και ως Support Act σε κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες.

Την βραδιά ολοκλήρωσε και μια συμμετοχή έκπληξη!


BIOS
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
216 7003325

 

Περισσότερα θέματα


 • DUB PISTOLS DJ SET
  W/ Blend Mishkin - On The Mic: Big Shine X BNC

  Βρέθηκε στο υπόγειο της Crust την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2022, ο μοναδικός κι ανεπανάληπτος ηγέτης των Dub Pistols, αυτή η εκρηκτική προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Barry Ashworth, θρύλος στην urban σκηνή της Βρετανίας κι ο παραγωγός, DJ και μουσικός παραγωγός/ DJ Blend Mishkin, πρωτεργάτης της Ελληνικής Reggae, Dancehall και... συνέχεια
 • TEMPLE
  Club Opening Winter 2021-22

  Ο ανακαινισμένος Ναός άνοιξε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021, και μετά τις 11 το βράδυ για να μας υποδεχτεί και πάλι σε ανίερη κατάνυξη. Με καλεσμένες τις Blasha & Allatt "all the way from Manchester" και τις ομάδες του ζεστες από το καταιγιστικό πάρτι στο Ωδείο, μας παρουσίασε αυτό που έκανε... συνέχεια
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  DARK SUN Club Athens

  "Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους Ανθρώπους σε λεπρούς και "υγιεις - ανώτερους" για να επιβάλλει κάτι που είναι επιλογή του καθενός, όπως η υγεία του, καθώς και το τι νομίζει ότι είναι καλύτερο για εκείνον προσωπικά, και επίσης για την τρομοκρατία που ασκεί μέσω προστίμων και... συνέχεια
 • CHILDREN OF THE SUN with PABLO FIERRO
  by GLOBAL FANTASY

  Μέσα από τα βάθη της Κεντρικής Αμερικής, εμπευσμένο από την ενέργεια της εξωτικής Tulum και από την ομορφιά της άγριας ιστορίας της, γεννήθηκε η ιδέα του καινούριου concept party του Coyoacan Playa "Children Of The Sun" με την σφραγίδα της Global Fantasy. Ένα event που ήρθε να συνδέσει το σήμερα... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

 • CIRCUS
  Το όνομα του δηλώνει ξεκάθαρα τη χαρούμενη νοοτροπία που κουβαλά – Circus. Το décor

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved