Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

17.01.2010

FLORAL BOOKS + COFFEE…
January Events


Resident DJ: Stavros TsangLi, Cayetano
Guest DJs: Ανδρέας Who, Δημήτρης Λάζος,
Μιχάλης Κωνσταντέλλης, Σώτη Τριανταφύλλου


- Πέμπτη 14/01: Mουσικό απόγευμα με επιλογές απο τη Σώτη Τριανταφύλλου.
Στις 6 μ.μ.


- Τρίτη 19/01: Δημοσιογραφία & Κοινωνία
Μία συνάντηση ανθρώπων της ενημέρωσης με εκπροσώπους της πολιτικής ζωής, σε μία προσπάθεια να λυθούν παρεξηγήσεις και να γίνουν κατανοητές οι αιτιάσεις των ενεργών πολιτών.
Θα μιλήσουν οι πρώην δημοσιογράφοι : Γιώργος Λιάννης και Σοφία Γιαννακά, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν γνωστοί δημοσιογράφοι. Συντονιστής ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσουράδης.
Στις 8 μ.μ.

- Τετάρτη 20/01: Παρουσίαση νέου βιβλίου της Athens Voice
Οι συγγραφείς Κώστας Κατσουλάρης, Ζέφη Κόλια, Μαρία Μαρκουλή, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Σώτη Τριανταφύλλου, Μαρία Φακίνου και οι εκδόσεις ATHENS VOICE books σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ‘’Τη νύχτα αυτή τη λέμε εμείς φωτιά- Ιστορίες από τα Εξάρχεια’’. Θα ακολουθήσει πάρτυ.
Στις 8 μ.μ.

- Πέμπτη 21/01: Παρουσίαση προγράμματος του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας Psarokokalo

Συνέντευξη τύπου του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας Psarokokalo.
Στις 12 π.μ.

Η ομάδα Psarokokalo παρουσιάζει το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί 1-7 Φεβρουαρίου σε χώρους της Αθήνας.
θα προβληθούν βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες που ξεχώρισαν από το διαγωνιστικό τμήμα των προηγούμενων χρόνων.
Αμέσως μετά στα decks o Cayetano.
Στις 9 μ.μ.

- Σάββατο 23/01: ‘Athens Swing Cats’ Swing Party!

Οι ‘Athens Swing Cats’ μας γυρίζουν πίσω στο χρόνο και ζωντανεύουν το παρελθόν σε μία μοναδική βραδιά βγαλμένη απο τη δεκαετία του 1940. Θα μας κρατήσουν παρέα με ξέφρενη μουσική αλλά και πολύ χορό στους Swing ρυθμούς των 1940ς Big Bands.
Η βραδιά, εκτός της αποκλειστικά Swing μουσικής, θα έχει και shows από τους μαθητές αλλά και τους ίδιους τους ‘Athens Swing Cats’ και προβολή footage αυθεντικών ταινιών των δεκαετιών 1920-1940.
Στις 10 μ.μ.

- Τετάρτη 27/01: Εκδήλωση των σπουδαστών του ArtLab 21
Στο Floral-Books+Coffee φιλοξενείται το πρώτο event των σπουδαστών του ArtLab 21 (σχολές Sound & Music, Art & Design, Cinema & TV των Ι. ΙΕΚ ΔΟΜΗ) για το 2010, με προβολή σπουδαστικών ταινιών, video clip, 3D animation και ντοκιμαντέρ.
Θα ακολουθήσει party με μουσικές επιλεγμένες από σπουδαστές του Τομέα Sound & Music.
Στις 9 μ.μ.

- Πέμπτη 28/01: Eva & the Apples LIVE

Ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα, το οποίο υπόσχεται swing, latin και άλλες μουσικές θεραπείες. Με προέλευση τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία (και άλλα μέρη που ίσως ανακαλύψουν καθοδόν), αλλά και την πολύτιμη συμβολή των Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Koop, Luz Casal, Norah Jones, Jacques Brel, Antônio Carlos Jobim και πολλών άλλων.
Στις 10 μ.μ. (είσοδος: 10€ με ποτό).


- Παρασκευή 5/02: Αποκριάτικο Πάρτυ Floral

Το απόλυτο πάρτι της φετινής αποκριάς.
Εσείς βάζετε τη στολή και εμείς κερνάμε face painting, σφηνάκια, ξέφρενες μουσικές και πολλές πολλές εκπλήξεις!!!
Dress code: αυστηρά μασκέ
είσοδος ελεύθερη
Στις 10 μ.μ.



FLORAL / BOOKS + COFFEE
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
210 3800070 / www.floralcafe.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • BIOS
    Το Bios είναι ένας μοναδικός χώρος με το δικό του ξεχωριστό στιλ και προσφέρει διάφορα

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved