Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

30.04.2011

DREAM CITY
"This Summer ……Dreams …. Comes Blue"


O δημοφιλής hip hopper Νίκος -Nivo- Βουρλιώτης ήταν καλεσμένος του R&B party Showtime για μια ζωντανή εμφάνιση μαζί με τους DJs Young, Mr. Chi, Kas και Docta.

Το Dream City είναι το Seaside Club - Restaurant by EMPIRE. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το χειμώνα το Dream City μεταφέρεται για την καλοκαιρινή σεζόν από την Ιερά Οδό στον ιστορικό χώρο του Ειρηνικού, στη Βούλα. Ο χώρος του πραγματικά συζητήθηκε και εντυπωσίασε καθώς είναι εφάμιλλος διάσημων club του εξωτερικού ενώ ανέβασε τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης σε υψηλά επίπεδα.

Το Dream City ανοίξε τις πύλες του την Πέμπτη 28 Απριλίου και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε από κοντά το δικό σας παράδεισο στον πιο εξωτικό προορισμό της Αθήνας .

Τη μεταμόρφωση του χώρου έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Παντελιδάκης ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγικό νησί στα νότια προάστια της Αθήνας. Κυρίαρχα στοιχεία η μοντέρνα διακόσμηση σε γήινες, χρυσές και γαλάζιες αποχρώσεις ... Μια σύνθεση πολλαπλών εικαστικών δρώμενων που περιλαμβάνει από ενυδρεία και γλυπτά μέχρι λευκούς φοίνικες, αναπαριστά με μια πανδαισία χρωμάτων και προβολών έναν πολύ εξωτικό χώρο κατάλληλο για συνδυασμό χαλάρωσης και έντονης διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα.

Το Dream City θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 22:00 το βράδυ δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε πρωτότυπες σπεσιαλιτέ με διαφορετικές γευστικές δημιουργίες ……… ένα ξεχωριστό συνδυασμό γεύσης, κράμα μουσικών επιλογών και fun διάθεσης.

"ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ απο τον ανταγωνισμο πολυ διακριτα με τα μοναδικα του σκηνικα (κινητα και σταθερα) αλλα και με το εμψυχο δυναμικο του καθως και τις (υπερ)παραγωγες-events που θα πραγματοποιουνται σε εβδομαδιαια βαση, το Dream City seaside φαινεται να παιζει-οπως και το χειμωνα-χωρις αντιπαλο!"

Είσοδος 15 Ευρώ (με ποτό).


DREAM CITY SUMMER
Λ. Καραμανλή 4, Β΄ πλαζ ΕΟΤ Βούλας, Βούλα
210 8952403

 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved