Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

10.02.2016

ΜΙΑ ΘΕΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ...
"Συν Αθηνα"





Kαφέ, μπιροποσία, ποτά, ζωηρά cocktails, μεσογειακή κουζίνα, περαντζάδα, parties και η Ταράτσα με τη καλύτερη θέα της Ακρόπολης!

Από τις 18 Οκτωβρίου του 2002 το ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ δεσπόζει σ’ ένα τριώροφο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ηρακλειδών 2 στο Θησείο υπό την σκιά του Παρθενώνα και κάτω από τον ηλιόλουστο Αττικό ουρανό. Πολυχώρος με έντονα ζωηρά χρώματα που φτιάχνουν ατμόσφαιρα διάθεση και κέφι.

Λειτουργεί από νωρίς το πρωί, για καφεδάκι, μπύρα, κρασί αλλά και μεσογειακή κουζίνα με αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Με τραπεζάκια μέσα, ή έξω στη περαντζάδα έως αργά το βράδυ χαζεύοντας τους περαστικούς και την εκπληκτική θέα. Ήχοι από ψαγμένες μουσικές, μπάρα άκρως εξυπηρετική και το ομορφότερο service για ποτά και ζωντανά cocktails.

Οι παλμοί «ανεβαίνουν» στο 1ο όροφο του κτιρίου με διαφορετικά events, live και Djs κάθε φορά, καθώς και με 80ς disco και italodisco μουσικές, από τον DJ George Sagnier.

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ και χείρα κείνη …. Για να ανέβουμε επιτέλους, στη ταράτσα. Η ταράτσα με τη καλύτερη θέα της πόλης, από τον Παρθενώνα μέχρι τη Πνύκα και το Αστεροσκοπείο, για καλοκαιρινές μαγικές εξορμήσεις με ιδανικά cocktails και γευστικές απολαύσεις με τη παρέα σας και το φεγγάρι αγκαλιά.

Με γνώμονα την εμπειρία την ποιότητα και την αξιοπιστία το Συν Αθηνά αποτελεί χώρο ιδανικό για κάθε είδους γιορτινό τραπέζι ή event (δεξιώσεις κοινωνικές ή εταιρικές, γενέθλια, reunion, party), με υψηλές υπηρεσίες, ειδικά πακέτα και προσιτές τιμές.


ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ
Ηρακλειδών 2 Θησείο
Athens, Greece
210 3455550
www.sinathina.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved