Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

03.03.2016

DECADENCE DEDICATION ΣΤΟ ΒΟΟΖΕ
Η ζωή του DE σε βιβλίο


Το θρυλικό Decadence λειτούργησε από το 1978 ως το 2008 στην οδό Βουλγαροκτόνου. Το 1990 μετατράπηκε σε Club Decadence με κουρείο, οπωροπωλείο, το πρώτο bar -theater στην Αθήνα, δική του εφημερίδα δωματίου (τους Decadence Times), το πιο μικρό σινεμά του κόσμου και ραδιοφωνικό σταθμό στην κουζίνα που αργότερα ,μεταφέρθηκε στις τουαλέτες ως WC FM.
To 1996 έκοψε νόμισμα και ανακηρύχτηκε ως ανεξάρτητο κράτος δωματίου με δική του τράπεζα -Indepentent State Decadence Bank. To γεγονός αυτό δεν άρεσε στο κράτος των Αθηνών και τους Φιρφιρίκους- που κατάφεραν να κλείσουν το κλαμπ- παρότι δεν κατέβηκε στις εκλογές.

Το 2004 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με beach volley δωματίου, τένις δωματίου (πιγκ πογκ για τρεις), μπουκάλα, κρίκους κ.α. μη ολυμπιακά αθλήματα. Η απόπειρα να δημιουργήσει Αστεροσκοπείο στην ταράτσα κατέληξε στο σποτ

ΤΟ ΜΟΝΟ CLUB AΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.

Το 2008 έβαλε σε λειτουργία την Aκαδημία Decadence στην οδό Μπενάκη-87 με μαθήματα με αλκοόλ- ένα κλαμπ που διδάσκει, ένα πανεπιστήμιο που χορεύει. Ως δημοκρατία εξέλεξε- με νοθεία- πρόεδρο τον Sevek, τον οποίο δεν αναγνώρισε ποτέ η Αντιπολίτευση. Στέκι εκατοντάδων γκρουπ όπως ο Νick Cave, οι Tindersticks, οι Deus, oι Walkabouts, κ.α.

Στο τελευταίο τους πάρτυ στο Booze επικράτησε πανζουρλισμός. Πολλοί δεν κατάφεραν να φτάσουν ως την αίθουσα του πάρτυ που τέλειωσε το πρωί.
Το νέο πάρτυ- με νέα τραγούδια και όσα αγαπήσαμε στο παλιό Decadence- έγινε στις 20 Φεβρουαρίου Σάββατο, 2016 - με ελεύθερη είσοδο και μερικούς από τους παλιούς DJ του κλαμπ.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

To Shameless Spit είναι το καινούργιο μουσικό DJ project δύο φίλων. Του Αντώνη Καββαδία και του Κωνσταντίνου Καλφακάκου. O Aντώνης Καββαδίας είναι μέλος των Zebra Tracks και πιστός τηλεπίσκοπος Γεωργίας Ακριβείας. Ο Κωνσταντίνος Καλφακάκος είναι συντάκτης στο didee.gr και τηλεοπτικός παρουσιαστής, συντονιστής εικαστικών εκθέσεων και ίνδαλμα πολλών γυναικών.

Οι Last Page -θέλουν πουν ότι είναι δημοσιογράφοι- ίναι το ακοίμητο δίδυμο Δεμέτη- Αναστασιάδη (Υποψήφιοι για το Βραβείο της Ακαδημίας Decadence)- είδωλα γυναικών- γνωστοί για τα ανάποδα ψαλιδάκια στα πλατό- και όχι μόνο.

Ο Sevek, απόφοιτος της Ακαδημίας Decadence, αυτοδημιούργητος,. είναι βασικός dj του Club Decadence με πολλά πτυχία και λαμπρές σπουδές- κάτι παραπάνω από ίνδαλμα γυναικών.

Ο Νίκος Decadence Λακόπουλος, συνταξιούχος, κόουτς- αρχι-dj, μάνατζερ του Decadence σε πολλά πρωταθλήματα παλιός παραγωγός ραδιοφώνου (Εδώ Ραδιοσυννεφούλα). Συγγραφέας των βιβλίων (Το Αλφαβητάρι του Στρατιώτη, Ο Αλέξης στη Χώρα των Θαυμάτων, Το Μυθιστόρημα του Ναζισμού (κ.α) συγγράφει την Ιστορία του Club Decadence.

*Ζητείστε στο email decaclub@gmail. com τα αναμνηστικά μπλουζάκια του Decadence και παραγγείλετε το βιβλίο- λεύκωμα με την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DECADENCE που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

"ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ
Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"

Club DECADENCE
"EXEI ΑΚΟΜΑ THN KAΛΥΤΕΡΗ ΤΕΚΙΛΑ ΓΙΑ Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Α!"




 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

  • MESSIAH REBIRTH
    Αυτό το club πολυτελείας στο Κολωνάκι είναι και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσει με

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved