Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

30.04.2016

CAP CAP
Το «παραμυθένιο» μαγαζί στο Αιγάλεω!








Στην οδό Πανόρμου 26 στο Αιγάλεω λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 ένα μαγαζί ιδιαίτερα παράξενο και μαγευτικό, βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών: το Cap Cap.

Ο ιδιοκτήτης του Δημήτρης Μεργούπης το βάφτισε έτσι χάρις σε ένα λευκό ποντικάκι με γαλάζιο φιόγκο, που το όνομά του θυμίζει τον ήχο της βροχής όταν πέφτει στις σκεπές των σπιτιών.
Μέσα στους δύο ορόφους αυτού του μαγαζιού ο πελάτης θα μυηθεί σε άλλους φανταστικούς κόσμους και θα γνωρίσει παραμυθένιους ήρωες.

Ο κάτω όροφος είναι αφιερωμένος στον Harry Potter. Μπαίνοντας μέσα αντικρίζεις όλα εκείνα τα αντικείμενα που σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι στη σχολή μαγείας που φοίτησε ο ήρωα, το Hogwarts. Σκουπόξυλα, καρέκλες και τραπέζια είναι όλα εκεί μπροστά σου λες και περιμένουν τον μικρό μάγο να εμφανιστεί από λεπτό σε λεπτό.
Στον πάνω όροφο η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Η διακόσμηση έχει σημείο αναφοράς την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και το σκηνικό παραπέμπει στην περίφημη λαγότρυπα απ' όπου περιμένεις ξαφνικά να εμφανιστεί και ο εν λόγω λαγός.

Το Cap Cap ανά περιόδους φιλοξενεί και διάφορες θεματικές ενότητες. Αυτή την περίοδο ασχολείται θεματικά με τη πολυαγαπημένη σειρά Game of Thrones, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα της εποχής με κυρίαρχο τον δράκο Drogo που κοσμεί το ταβάνι του καταστήματος και φυσικά τον πολυπόθητο θρόνο.

Η φαντασία του Cap Cap όμως δε σταματά εδώ, συνεχίζεται με τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές τόσο στις γλυκές και αλμυρές λιχουδιές όσο και στα παράξενα ροφήματα. Τι να πει κανείς για τα cupcakes (σοκολατένια, με φρούτα του δάσους, με μπανάνα και φιστίκια και πολλά πολλά άλλα), τα muffins, το σοκολατόψωμο, τις τάρτες, τα αλμυρά κέικ και τόσες άλλες ξεχωριστές γεύσεις.

Από τα ροφήματα ξεχωρίζει η βουτυρομπύρα, που είναι το ρόφημα του Harry Potter και σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, το Υδρόμελο (ρόφημα κρύο ή ζεστό με μέλι, νερό και 12 μπαχαρικά), η ροζ λεμονάδα με γεύση λεβάντα και πλήθος γεύσεων τσαγιού (τσάι του Willy Wonka, το αρωματικό ρόφημα του Μικρού Πρίγκιπα με μήλο, φράουλα και σταφύλι, το πράσινο τσάι φράουλας κ.α.).

Να σημειώσουμε ότι στο Cap Cap γίνονται δεκτές παραγγελίες για «παραμυθένιες» τούρτες και φυσικά για τους βιαστικούς υπάρχει πάντα η επιλογή του take away.

Καλή απόλαυση!


CAP CAP
Πανόρμου 26, Αιγάλεω
Τηλ: 210-5904116

(Φωτογραφίες: Cap Cap)


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved