Home > Clubbing > Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ - ΕΙΔΑΜΕ

25.10.2016

PAPAGEORGE'S
Music, drinks & burgers








Μπροστά στην έξοδο του μετρό της Δάφνης και συγκεκριμένα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 4 υπάρχει ένα από τα ποιο γνωστά εστιατόρια – και όχι μόνο – της Αθήνας.

Από το 1985 συνεχίζει να προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες του, θέλεις να πιείς τον πρωινό καφέ σου, να φας το μεσημεριανό - βραδινό σου ή ακόμα να πιείς το ποτό σου το βράδυ; Τότε σίγουρα το μέρος σου είναι το Papageorge's!

Και επειδή σίγουρα ένα τέτοιο μέρος, με τόσο με τόσα πολλά χρόνια λειτουργίας έχει μία μεγάλη ιστορία πίσω του, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον Πέτρο Παπαελευθερίου (a.k.a. DJ Sunshine Pedro), συνιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Όπως λοιπόν ανακαλύψαμε από την συζήτηση που είχαμε με τον Πέτρο, πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, την οποία ξεκίνησε ο πατέρας του και τώρα πλέον έχει περάσει στα χέρια του Πέτρου και του αδερφού του.

Μιλάμε πλέον για ένα μέρος που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές, είναι ένα σημείο αναφοράς, ειδικά για την ευρύτερη περιοχή.

Η αλήθεια είναι πως με το που θα μπεις μέσα στο μαγαζί αισθάνεσαι αυτό το vibe από όλον αυτόν τον κόσμο που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια και αμέσως αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια το μαγαζί έχει αλλάξει πολλές μορφές, η σημερινή του διακόσμηση – δια χειρός του «μπαμπά» της οικογένειας - σε παραπέμπει στην δεκαετία του 50 και στα περίφημα American diners εκείνης της εποχής.

Αν καθίσετε για φαγητό – κάτι που σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα - μην παραλείψετε να δοκιμάστε τα burgers του Papageorge's, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα στην Αθήνα και φυσικά για όσους θέλουν λίγο πιο πικάντικες γεύσεις, υπάρχει και μεξικάνικη κουζίνα.

Το μαγαζί διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, μάλιστα ο εσωτερικός χωρίζεται στα δύο και υπάρχει χώρος για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 ως τις 2:00 ενώ μέχρι τις 23:30 σερβίρει καφέ και η κουζίνα του λειτουργεί μέχρι τις 1:30.


«PAPAGEORGE'S»
Μεγάλου Αλεξάνδρου 4, Δάφνη
Τηλέφωνο:210- 9714167


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr

 

Περισσότερα θέματα


  • ODDITY
    Athens!

    Ο meta-underground χώρος της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, επιστρέφει με θάρρος για τη νέα σεζόν. Βιομηχανική αστική σχεδίαση, σκοτεινή πίστα, μυστικιστική ατμόσφαιρα, ανάμειξη σωμάτων και ηλεκτρονικών ήχων, κορυφαίος ήχος και σύστημα φωτός – το ODDITY στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους... συνέχεια
  • TO CINDERELLA
    Μας προσκαλεί ξανά για ατελείωτο χορό

    Τo Cinderella, η disco που έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αθηναϊκού κοινού επιστρέφει δριμύτερη και υπόσχεται βραδιές ατελείωτου χορού και διασκέδασης υπό τους ήχους της disco μουσικής σκηνής, αλλά και της house, με παλιές, διαχρονικές μελωδίες που θα σου φέρουν νοσταλγία, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Όλα ξεκινούν όπως πάντα,... συνέχεια
  • SIX d.o.g.s CLUB OPENING
    Bye-bye COVID-19 edition

    Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που...χορεύουμε. "Παραφράζοντας τη Μαρινέλλα και χωρίς να μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας (γιατί άλλωστε να παραφράζαμε Μαρινέλλα), με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και τρεμάμενα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο σας ενημερώνουμε ότι...ανοίγει ξανά το Gig Space του six d.o.g.s! Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, 2021, μετά από 19... συνέχεια
  • AFRIKANA
    Ένα από τα πιό χοτ τζαζ spots στην καρδιά της Αθήνας

    Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας.. Η Afrikana φιλοξενεί ότι καλύτερο έχει να αναδείξει η εγχώρια σκηνή, και σας προσφέρει μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live, τζαζ, άφρο, σόουλ, φάνκ, αλλά και φρέσκες εναλλακτικές... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I Clubbing

Clubfinder

Ποιος DJ παίζει πού;

Είδος μουσικής

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved