Home > Συναυλίες > Συναυλιακά Νέα

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ΝΕΑ

21.09.2019

CONNECTED WE STAND FESTIVAL
Hosted by Connect your City


Το Fabric Republic, η Iasis Amke Athens, το Connect your City, οι Art Thread, η KINITRO - Labyrinth of Senses ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα σκοπό τη στήριξη 30,000 θυμάτων πολέμου!

To CONNECTED WE STAND με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, σε καλεί την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20 & το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 2019, στην Πλατεία Συντάγματος & στην Αίθουσα Μετρό του Συντάγματος από τις 11:00 έως τις 23:00 με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση 30,000 θυμάτων πολέμου για ανάγκες σε είδη ρουχισμού και σχολικά!

Ένα φεστιβάλ γεμάτο ενέργεια σε περιμένει με μοναδικές εκπλήξεις! Live Concerts, pop up market ethical brands, kids workshops, αθλητικές δράσεις, εργαστήρια ενηλίκων, performer's corner, up-cycling point, διαδραστικές ομιλίες, dance acts, improv comedy, τελετή απονομής βράβευσης ενεργών πολιτών & μια ανατρεπική έκθεση τέχνης & πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν για τρεις μέρες στο Σύνταγμα!

Το CONNECTED WE STAND φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πανευρωπαϊκό θεσμό ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη του ενεργού πολίτη ως ασπίδα για την κοινωνία & την ειρήνη.Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται σε τέσσερις πόλεις παράλληλα Αθήνα, Βρυξέλλες, Λεμεσός & Ναύπλιο στέλνουν μαζί το δικό τους μήνυμα για την Ειρήνη!

Η έκθεση με τίτλο ART CRIMES έρχεται να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στην Πλατεία Συντάγματος! Βασισμένος στα πρώιμα χρόνια της πορείας του, στο graffiti, και την αγάπη για την street culture , o SakeTattooCrew, μετά από 19 χρόνια ενασχόλησης με την τέχνη του tattoo στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε.
Με μία διαφορετική ματιά πλέον “ενώνει” το δρόμο με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και τα spray με τα αγάλματα άλλων εποχών και το φώς, συνθέτοντας μια νέα προσέγγιση που έχει το ίδιο χαρακτηριστικό με αυτό που τον έφερε σε παγκόσμιο επίπεδο στο ρεαλιστικό tattoo με Graffiti επιρροές.
Είναι μοναδική στον κόσμο.
ART CRIMES - ΕΚΘΕΣΗ
Η πρώτη ατομική έκθεση του SAKE (Art Crimes) πραγματοποιήθηκε 10 Αυγούστου στη Μύκονο στη Gallery Καπόπουλος.
Τα έσοδα των δωρεών της έκθεσης ART CRIMES θα διαθετούν για την υποστήριξη του προγράμματος Fabric Republic!

Μαζί μας θα είναι και η ActionAid Hellas με τις εξής δράσεις:
Ενημέρωση για το πρόγραμμα EUAID VOLUNTEERS , ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε νέους να εκπληρώσουν εθελοντική αποστολή σε χώρες στην Αφρική Ασία και Λατινική Αμερική.

Την Παρασκευή ο Εκπαιδευτικός Τομέας της ActionAid θα ενημερώνει για εκπαιδευτικές δράσεις σχετικά με την Κλιματική Αλλαγή και απο τις 11.00-12.30 θα υπάρχει face painter ώστε να ζωγραφίσουν ή να γράψουν τα μηνύματά τους οι συμμετέχοντες στην μεγάλη συγκέντρωση για το Κλίμα.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα
Πέμπτη 19/09:
12:00 – 18:00 Create your own world by Art Thread
Ελάτε να δημιουργήσουμε και να κατασκευάσουμε μαζί έναν τοίχο διαφορετικό από τους άλλους!

Ένα workshop για μικρούς και μεγάλους..
Η ομάδα Art Thread ενώνει τις δυνάμεις της με το Fabric Republic και σας καλλούν να δημιουργήσετε το δικό σας σύμβολο της ελευθερίας , δίνοντας ζωή - σε χρησιμοποιημένα ρούχα και υφάσματα.. Συμβάλλοντας έτσι κι εσείς από την μερία σας σε ένα ψηφιδωτο αγάπης..


15:00 – 18:00 My Super Power Is..
7 ψυχαγωγικοί σταθμοί- 7 μοναδικά κίνητρα - 7 διαδραστικές εμπειρίες- 7 διαφορετικοί τρόποι- 7 διαφορετικοί λόγοι για να γνωρίσουμε, να παίξουμε και να συνεργαστούμε με αγνώστους. Βιώνουμε την διαφορετικότητα και ανακαλύπτουμε τις super δυνάμεις μας για να κατανοήσουμε, συναισθανθούμε, αποδεχτούμε και να υποστηρίξουμε ό,τι δεν είναι ίδιο με εμάς. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και καταρρίπτουμε τα στερεότυπα!
18:00 – 18:30 Ρίζες και κλαδιά
18:30 – 19:00 Live Act με Νίκη Μωραΐτη, Saeid Ghasemi
19:00-21:00 Impro Comedy από τους IMPROVIBE
21:00- 23:00 Live Act Mary G. , Νίκος Αρώνης, Sum Guys, Meat Injection


Παρασκευή 20/09:
12:00 – 18:00 Create your own world by Art Thread
12:00 – 17:00 ART CRIMES, Έκθεση Τέχνης από το SAKE στην Πλατεία Συντάγματος
12:00-18:00 Second Life Project by Fabric Republic
17:00 – 20:00 InCLUEsion Hunt, Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Η ομάδα του Labyrinth of Senses μας καλεί να διασχίσουμε τον "Λαβύρινθο" και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ Connected we Stand, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας και τελικά μας προσφέρει ένα αναπάντεχο και μοναδικό ταξίδι με σταθμούς στον σεβασμό, την αποδοχή και τη συμπερίληψη.
Υ.Γ. Μη χάσετε το inCLUEsion Hunt
16:00 – 19:30 Bring It On
• 16:30-18:00 Μαραθώνιος ZUMBA
• 17:30-19:30 Αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με την ΕΘΝΟΑ και τις ομοσπονδίες τοξοβολίας, ράγκμπι, κωπηλασίας & χάντμπολ
19:00-21:000 Live Act με Yeelen, Taj Manhal , Μυστήριος Τύπος, Stereo Soul
21:00 – 23:00 MAIN STAGE Josephine, Alcatrash, Stelios Legakis, OGE, Elena Tsagkrinou, MIKE, Deevibes - Official
Dance Performance Nat Crew & Natalittles by Art&performance Dance Theater

Σάββατο 21/09:
12:00 – 18:00 Create your own world by Art Thread
12:00 – 17:00 Bring it On II, Αθλητικές Δράσεις σε συνεργασία με την ΕΘΝΟΑ
12:00 – 17:00 ART CRIMES by Giannis Karampetsos Sake
20:00-20:30 Τελετή Απονομής Βραβείων, τη βραδιά παρουσιάζουν οι Clelia Charissis και George Mavridis
19:00 – 23:00 MAIN STAGE
Christos Dantis, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, Antonella, Iasonas Mandilas
George Duke Xanthoulis & Alpha,
The other side project με Αποστόλη Τότσικα & Giannis Hatzigeorgiou, ArVA, Μυριέλλα Κουρεντή / Myriella Kourenti, Matina Zara, Akis Panagiotidis, Xριστίνα Γεροθόδωρου
Special Guest: Δημήτρης Σταρόβας

Dance Performance by Olympiada Thrakomakedonon


Λίγα Λόγια για τους διοργανωτές

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 380.000 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις υπηρεσίες του φορέα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.iasismed.eu/.

CONNECT YOUR CITY
Το CONNECT YOUR CITY δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες νέων ανθρώπων ηλικίας 16 έως 30 σε μία εποχή όπου η ανάγκη για στήριξη της νέας γενιάς εμφανίζεται εντονότερη από ποτέ. Το CONNECT YOUR CITY στοχεύει στην κινητοποίηση των νέων και την ανάληψη ενός ενεργού ρόλου στην κοινωνία μέσω της παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, αθλητικών δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί από νέους για νέους. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και επεμβαίνουμε σε κάθε κομμάτι όπου η νέα γενιά έχει ανάγκες με απώτερο στόχο την εύρεση εργασίας. Το CONNECT YOUR CITY αποτελεί ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο με δράση σε Ελλάδα, Βέλγιο και Κύπρο.

FABRIC REPUBLIC
Το Fabric Republic είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ειδών ένδυσης, επαναπροσδιορίζει την προσφορά καθαρού ρουχισμού σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της κυκλικής διαχείρισης του προσφερόμενου ρουχισμού: συλλογή, διαλογή, φροντίδα, μεταποίηση, προσφορά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ανακύκλωση
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.fabricrepublic.gr/ .

KINITRO

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία KINITRO, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019, με στόχο να θέσει νέα θεμέλια στην εκπαίδευση, αξιοποιώντας μεθόδους Βιωματικής Μάθησης, όπως περιγράφονται από την Ε.Ε..
Πρόκειται για μία Πρωτοβουλία βιωματικής Εκπαίδευσης που με άξονα τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα, προάγει τη γόνιμη αλληλεπίδραση των μελών της κοινωνίας, καταρρίπτοντας στερεότυπα.
Στόχος της είναι μέσα από διαδραστικά εργαστήρια, σεμινάρια και σεμιναριακούς κύκλους, οι συμμετέχοντες να οξύνουν τη δημιουργική περιέργειά τους για το άγνωστο, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Μέσα από τις εκπαιδεύσεις της KINITRO δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον αλληλόδρασης των συμμετεχόντων, όπου τα λάθη είναι ευκαιρίες μάθησης.
Η βασικότερη υπηρεσία της KINITRO είναι το Labyrinth of Senses, που προϋπάρχει ήδη από το 2014. Το Βιωματικό disABILITY AWAREness workshop, αξιοποιώντας μεθόδους Μη Τυπικής Μάθησης, προάγει την κριτική και δημιουργική σκέψη, ενισχύει το αίσθημα της ομαδικότητας, βοηθά στην αλληλεπίδραση ατόμων με και χωρίς αναπηρία και δίνει τη δυνατότητα στο συμμετέχοντα να ανακαλύψει νέες και να εξασκήσει ήδη υπάρχουσες δεξιότητές του.

ART THREAD

Η ΑRT THREAD ιδρύθηκε με σκοπό την ενδυνάμωση του κοινωνικού συνόλου μέσα απο εκπαιδευτικές δράσεις και εικαστικές παρεμβάσεις.

Είναι η πρώτη καλλιτεχνική ομάδα που με άξονες τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, μέσω του Create your Own World Project γίνεται η ίδια αφετηρία ώστε να αναδειχθούν και να υλοποιηθούν νέες καινοτόμες καλλιτεχνικές ιδέες και προτάσεις. Oραματιζόμαστε
μία δυναμική κοινωνία που ο κάθε άνθρωπος έχει την ευκαιρία να εκφραστεί δημιουργικά και μπορεί να υλοποιήσει το δικό του μοναδικό όραμα.


#ConnectedWeStand #fabricrepublic

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved