Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

HALF NOTE LIVE JAZZ CLUB
Μη χάσετε την τελευταία εβδομάδα!





«Τσάι γιασεμιού» – H Αρλέτα μας εμπνέει 12/05

Ο Βασίλης Ρακόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης της Αρλέτας για πολλές δεκαετίες, και η Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, ξαναζωντανεύουν τραγούδια της ίδιας και των αγαπημένων της συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Σπανού.

Αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας όπως το «Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Ο λύκος», «Χάρτινο το φεγγαράκι», ανανεώνονται μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση. Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος των πνευστών του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Πέτρου Κούρτη, δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας καθώς πλαισιώνουν την, πάντα σταθερή στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού, ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου.

Για το πώς ξεκίνησε το τσάι γιασεμιού ως ιδέα και τελικά έγινε πράξη, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ρακόπουλος: «Πάντα διερωτόμουν κατά πόσο ένα αφιέρωμα μπορεί να βοηθήσει στην διάδοση ενός καλλιτεχνικού έργου. Όμως, παρά τις επιφυλάξεις μου για τα αφιερώματα και τους διθυράμβους σε καλλιτέχνες που έφυγαν, μετά την επαφή μου με τη Νάνα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στην αγαπημένη μας φίλη, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την δική μας εσωτερική ανάγκη αισθητικής συνύπαρξης και επικοινωνίας σε ένα ποιοτικό πλαίσιο.»

Νάνα Μπινοπούλου, φωνή

Βασίλης Ρακόπουλος, κιθάρα

Ανδρέα Πολυζωγόπουλος, πνευστά

Πέτρος Κούρτης, κρουστά



Videos:

https://youtu.be/WAsgVDwjMV8

https://youtu.be/4daLcoN9mdA

https://youtu.be/FEchPjqRKSI

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 12 Eυρώ

BAR ΟΡΘΙΩΝ: 10 Eυρώ




&&&&&&&&&&&&&&





IDRA KAYNE 13-16/05

Get Your Freak On Party

An RnB and Hip Hop Εxtravaganza

Η Idra Kayne και η τετραμελής μπάντα της μας υπόσχεται ένα χορευτικό party με βασικό συστατικό τις hip hop και RnB επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90 !

Mε την εκρηκτική ενέργεια της , η Idra Kayne θα μας παρασύρει σε 90’s ρυθμούς σε ένα μουσικό throwback με πολύ κέφι και χορό, ερμηνεύοντας old school επιτυχίες των Missy Elliot , Eminem, Eve , 2Pac, Snoop Dog , Waren G , Salt n Peppa , Laurin Hill αλλά και πολλών άλλων !

Ετοιμαστείτε για ένα μουσικοχορευτικό blast from the past!


Nτραμς – Γιώργος Πουλιάσης

Πλήκτρα – Γιώργος Kουρέλης

Kιθάρα – Δημήτρης Σχίζας

Μπάσο – Mάρκο Γκρινόβερ



Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Παρασκευή & Σάββατο 22:00

Κυριακή & Δευτέρα 21:30


Τιμές εισιτηρίων

Α ΖΩΝΗ 20€

Β ΖΩΝΗ 15€

Β ΖΩΝΗ ΕΞΩΣΤΗΣ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€



HALF NOTE LIVE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλέφωνο : 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr – artinfo.gr

Πληροφορίες: https://www.halfnote.gr/





*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • VIRON EROL VERT. THE HERMIT: FINISSAGE & ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2024

    Το ΕΜΣΤ γιορτάζει το κλείσιμο της έκθεσης The Hermit του Viron Erol Vert με ένα ολοήμερο πρόγραμμα live μουσικής εμπνευσμένο από την έκθεση του Vert και την έρευνα του για τον Ιάννη Ξενάκη και το έργο του. Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελείται η ομάδα bend και συμμετέχουν ο Bill... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved