Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

PINK MARTINI: Δευτέρα, 25 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater
Ένα μεγάλο καλοκαιρινό party!


Έρχονται την κατάλληλη στιγμή, για να μας χαρίσουν αισιοδοξία και να μας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με το κοσμοπολίτικο εθιστικό κοκτέιλ τους.

Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της παγκόσμιας lounge σκηνής, κάνουν στάση στην Αθήνα, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου για μια φαντασμαγορική συναυλία δίπλα στο κύμα, στο Faliro Summer Theater.

Για πρώτη φορά σε αυτή τη συναυλία θα συμμετέχουν και οι δύο φωνές του συγκροτήματος, η China Forbes και η Storm Large, κάνοντας τη συναυλία γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε !! Μαζί τους και οι υπέροχοι Εdna Velasquez και Jimmy Herrod, συνεργάτες τους στα φωνητικά τα τελευταία χρόνια.


Η μαγική συνταγή των Pink Martini βασίζεται στην φαντασία και την φρεσκάδα της μουσικής τους που συνδυάζει ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και pop ρυθμούς αλλά και μια ποικιλία μουσικών από όλο τον κόσμο. Μας ταξιδεύουν από την Γαλλία του Μεσοπόλεμου ,την ρομαντική Ιταλία, την φλογερή Ισπανία ,μυστηριώδη Αραβία ,στην Αβάνα του 30, την Ιαπωνία και τη Νέα Υόρκη

«Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής» όπως περιγράφει ο ιδρυτής τους Thomas Lauderdale…..

Στην Ελλάδα αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler). Μας ξάφνιασαν με την απόδοση τους στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψαν στο παρελθόν με το «Amado mio», μας χάρισαν την ονειροπόληση στο «Una notte a Napoli».

Το δωδεκαμελές συγκρότημα, με μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μουσικές επιρροές, από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τhomas Lauderdale με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Lauderdale, όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.

Κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ «Sympatique» σε δική τους παραγωγή, πουλώντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως. Την επόμενη χρονιά έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη, στο Φεστιβάλ των Καννών, συνοδευόμενοι από την Συμφωνική Ορχήστρα του Όρεγκον, όπου απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές. Έκτοτε άρχισαν να περιοδεύουν με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχοντας πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια albums.

Η Ελλάδα αποτελεί πάντα το αγαπημένο τους συναυλιακό προορισμό καθώς μας επισκέπτονται από το 2001 με sold out εμφανίσεις αποδεικνύοντας έτσι πως είναι και ένα από τα αγαπημένα γκρουπ των Ελλήνων.

Για πρώτη φορά μαζί
China Forbes & Storm Large


Info:

Pink Martini
Ημερομηνία: Δευτέρα 25 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων

VIP 65€
A' Ζώνη 57€
B' Ζώνη 49€
Γ' Ζώνη 41€
Δ' Ζώνη 33€
Ε' Ζώνη 25€


Προπώληση: viva.gr – ticketservices.gr - artinfo.gr
Πληροφορίες : 210 9213310



Faliro Summer Theater
Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445
Τηλέφωνο : 210 9213310


 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • VIRON EROL VERT. THE HERMIT: FINISSAGE & ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2024

    Το ΕΜΣΤ γιορτάζει το κλείσιμο της έκθεσης The Hermit του Viron Erol Vert με ένα ολοήμερο πρόγραμμα live μουσικής εμπνευσμένο από την έκθεση του Vert και την έρευνα του για τον Ιάννη Ξενάκη και το έργο του. Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελείται η ομάδα bend και συμμετέχουν ο Bill... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved