Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

TRIO MANDILI
1-2-3 Σεπτεμβρίου 2022 αντίστοιχα


Η υπέροχη παρέα κοριτσιών από τη Γεωργία, διαδικτυακή αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, που έχουν μαγέψει τον κόσμο με τις φωνές και τις συνθέσεις τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Roof Stage του Gazarte!

Ένα σύγχρονο παραμύθι βγαλμένο από τον Καύκασο.
Μαγικές φωνές σα ρυάκια που κατηφορίζουν τις πλαγιές των βουνών και διεισδύουν βαθιά μέσα στην καρδιά των ακροατών.

Παραδοσιακή Γεωργιανή πολυφωνία, ερμηνευμένη από τρία κορίτσια που μια μέρα αποφάσισαν να βγούνε βόλτα στο χωριό τους τραγουδώντας. Το τράβηξαν σε ένα selfie video, ανέβηκε στο Youtube και μέσα σε λίγες μέρες συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολών.

Η δημοφίλια τους αυξήθηκε με εκρηκτικούς ρυθμός και ξάφνου άλλαξε τις ζωές των κοριτσιών με συνεχείς περιοδείες ανά τον κόσμο, συμμετοχές σε φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και συχνές εμφανίσεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά shows.
Το όνομα του συγκροτήματος δεν επιλέχθηκε τυχαία, μιας και σύμφωνα με την παράδοση του τόπου τους, οι γυναίκες πετούσαν ένα μαντήλι στο έδαφος στην προσπάθεια τους να συμφιλιώσουν τους άντρες όταν φιλονικούσαν.

Οι Trio Mandili έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο δίσκους, τα «With Love» και «Enguro», με τις λυρικές τους συνθέσεις να αποκαλύπτουν το μοναδικό πνεύμα της εκπληκτικής ομορφιάς του τόπου τους αλλά και τη ζεστασιά της ψυχής του Γεωργιανού λαού.

**************************
#SummerStories
Doors Open: 20:30
Live Starts: 21:30

Roof Stage

• Α' ΖΩΝΗ : 20€
• Β' ΖΩΝΗ : 18€
• Γ' ΖΩΝΗ (free seating) : 12€ - 15€

Ticket booking:
VIVA.GR, 11876
**Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.


GAZARTE
Βουτάδων 32-34
Γκάζι
210 3460347, 210 3452277

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • VIRON EROL VERT. THE HERMIT: FINISSAGE & ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2024

    Το ΕΜΣΤ γιορτάζει το κλείσιμο της έκθεσης The Hermit του Viron Erol Vert με ένα ολοήμερο πρόγραμμα live μουσικής εμπνευσμένο από την έκθεση του Vert και την έρευνα του για τον Ιάννη Ξενάκη και το έργο του. Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελείται η ομάδα bend και συμμετέχουν ο Bill... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved