Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι GOGO PENGUIN ζωντανά στην Αθήνα – ξανά!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2022


Μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση στο μουσείο της Ακρόπολης, οι Gogo Penguin, επιστρέφουν στην Αθήνα και στην σκηνή του Gagarin για να μας ταξιδέψουν στα μαγικά ηχοτοπία τους.

Η ιδιαίτερη μπάντα από το Manchester που έχει στις αποσκευές της το βραβείο Mercury(2014) για το άλμπουμ τους v2.0 και την συνεργασία τους από το 2016 με την φημισμένη δισκογραφική Blue Note έχει κατορθώσει να κερδίσει τόσο την κριτική όσο και το κοινό.

Το τρίο αποτελείται από τους Chris Illingworth (πιάνο), Nick Blacka (μπάσο) και τον Jon Scott(ντραμς) ο οποίος πρόσφατα αντικατέστησε τον Rob Turner. Με επτά κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους και ένα ευρύ φάσμα επιρροών που συμπεριλαμβάνει καλλιτέχνες από τους ηλεκτρονικούς Massive Attack, Brian Eno, Aphex Twin ως τον κλασσικό Debussy και τον μινιμαλιστή Phillip Glass, το συγκρότημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μοναδικό ιδιοσυγκρασιακό μουσικό ύφος που δύσκολα κατατάσσεται ή ξεχνιέται.

Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα αμάλγαμα jazz, trip hop, electronica, minimal και κλασσικής μουσικής.

Οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους παραδέχονται πως δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα της αυστηρής κατάταξης σε ένα μουσικό είδος, ενώ τρελαίνονται με τα διαφορετικά συναισθήματα που μπορεί η ίδια σύνθεση να προκαλέσει σε κάθε διαφορετικό ακροατή.

Οι δυναμικές ζωντανές τους εμφανίσεις γεμάτες κινηματογραφικές εικόνες κόβουν κάθετα τον θεατή με τα συναισθηματικά κύματα που δημιουργούν. Οι συναυλίες τους δεν υπόσχονται-είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Μια εμπειρία που θα απολαύσουμε την Παρασκευή στην σκηνή του Gagarin!

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 25 ευρώ, καθήμενοι 35 ευρώ (περιορισμένες θέσεις στον εξώστη), ταμείο 30 Eυρώ.

Σημεία προπώλησης:
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
Reload
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ.-Σαβ. 11:00-19:00).


GAGARIN205
Λιοσίων 205
Αθήνα, 10445
+30 2114112500

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • VIRON EROL VERT. THE HERMIT: FINISSAGE & ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2024

    Το ΕΜΣΤ γιορτάζει το κλείσιμο της έκθεσης The Hermit του Viron Erol Vert με ένα ολοήμερο πρόγραμμα live μουσικής εμπνευσμένο από την έκθεση του Vert και την έρευνα του για τον Ιάννη Ξενάκη και το έργο του. Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελείται η ομάδα bend και συμμετέχουν ο Bill... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved