Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΙΝΟΥ ΜΑΤΣΑ ΣΤΟ GAZARTE
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023


"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως λόγω της κακοκαιρίας και θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, Ο Μίνως Μάτσας και το GAZARTE προβαίνουν σε αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας

μεταφέρεται για την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου.


Τα εισιτήρια όλων των κατόχων ισχύουν αυτόματα για τη νέα ημερομηνία.

Στην περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε με επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email που θα περιέχει τον κωδικό παραγγελίας σας, το αργότερο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο: tickets@gazarte.gr


Εάν η πληρωμή των εισιτηρίων έγινε με κάρτα, οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.


Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά θα πρέπει να μας αποστείλετε και τα παρακάτω στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού :

ΙΒΑΝ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλώ στείλτε μας email στο tickets@gazarte.gr


Ευχαριστούμε πολύ!":::::::::::::::::::::

Μετά τις sold out εμφανίσεις του Νοεμβρίου και κατόπιν δικής σας επιθυμίας και επιμονής, ο Μίνως Μάτσας επιστρέφει στην σκηνή του Gazarte Main Stage.


Τραγουδούν:
Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου...

Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.

 

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα “Καράβια που βγήκαν στη στεριά” και μέθυσαν “ Ως κι οι θάλασσες”, αφού βρήκαν την “Ευτυχία” σε ένα “Όνειρο Απατηλό”. “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” είπε και έφυγε σε ένα “Νησί” μια “Μαύρη Πεταλούδα” ψιθυρίζοντας το “Μινόρε της Αυγής”.

 

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με την ευγενική λαϊκή φωνή που με συγκινεί και με εκπλήσσει μονίμως τα τελευταία χρόνια και η Μυρτώ Βασιλείου μια νέα φωνή με δύναμη και θετική ενέργεια.

- Μίνως Μάτσας

 
Τραγουδούν: Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου


Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι, Jim Staridas: Τρομπόνι, Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: Μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

 
'Ωρα έναρξης 21:30.

www.viva.gr, 11876

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.


GAZARTE LIVE STAGE
Βουτάδων 32-34
Γκάζι
210 3460347, 210 3452277

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • ATHENS BAROQUE FESTIVAL
    2023

    Το μπαρόκ φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει! Από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Χώρος, στο Βοτανικό. Τέσσερις μουσικές παραστάσεις, δεκαέξι διακεκριμένοι μουσικοί, ένα ταξίδι στον κόσμο του παράδοξου και της υπερβολής. Καλλιτεχνική διεύθυνση Αναστασία Μηλιώρη Με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας. Το Athens Baroque Festival είναι ένα διεθνές μουσικό φεστιβάλ που... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved