Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

THE LOOSE TIES "SUPERHUMAN"
Κυκλοφορία music video & Live @ six d.o.g.s την Παρασκευή, 3 Μαρτίου





ι Loose Ties μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους, Odd One Out, και ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν ζωντανά στο six d.o.g.s την Παρασκευή.



Odd One Out
Θα το βρείτε στις ψηφιακές πλατφόρμες
Linktr.ee: https://linktr.ee/loose_ties

Στο Odd One Out, οι Loose Ties φαντάζονται και περιγράφουν ένα δυστοπικό μέλλον.
Πρόκειται για μια θεματικά ενιαία συλλογή οκτώ κομματιών τα οποία, μέσα από μια φουτουριστική αισθητική, πραγματεύονται σύγχρονα ζητήματα όπως η αποξένωση, το υπαρξιακό άγχος, και οι δυσκολίες της αστικής ζωής. Ωστόσο, σε αυτή τη ζοφερή εικόνα του παρόντο ς αλλά και του αύριο συνυπάρχει η αισιοδοξία, μαζί με πινελιές υπαινικτικού μαύρου χιούμορ.



To Superhuman είναι ένα τραγούδι για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, την ελεύθερη έκφραση, και για όλες τις αποχρώσεις της ανθρώπινης μοναδικότητας. Χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την κλασική και σύγχρονη επιστημονική φαντασία, ιστορίες όπου το αρχετυπικό μοναχικό ανδρο/γυνοειδές πασχίζει να ενσωματωθεί δια της μίμησης. Ολά αυτά σε συνδυασμό με μια δυναμική ποπ αισθητική οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του κομματιού.

Ηχητικά, ο δίσκος ακολουθεί μονοπάτια alternative rock, pop, και funk, με progressive επιρροές αλλά και έμφαση στο ρυθμό και τα ιδιόρρυθμα φωνητικά. Πιο συνεκτικός μουσικά από τον πρώτο τους δίσκο, δεν παύει να είναι προϊόν αναζήτησης της μουσικής ταυτότητας του συγκροτήματος.

Το Οdd One Out θα παρουσιαστεί ζωντανά από τους Loose Ties στις 3 Μαρτίου στη σκηνή του six d.o.g.s, με special guests τους Birds of Valley.


Loose Ties Live at six d.o.g.s
with special guests Birds Of Valley...


Short Bio

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017, έχοντας ήδη παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Οι Ντίνος (μπάσο), Παντελής (πλήκτρα) και Πέτρος (κιθάρα) ήταν από την αρχή εκεί, ενώ ο Γιώργος (ντραμς) και η Δέσποινα (φωνή) που εντάχθηκαν το 2019, ταίριαξαν αμέσως με το ύφος της μπάντας. Κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative rock ήχους, παίρνοντας στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη, ενσωματώνοντας πολυάριθμες επιρροές και στυλιστικά στοιχεία, αλλά με πειραματική διάθεση.

Το 2022 κυκλοφόρησαν το ποπ/ροκ single, All About U, συνεχίζοντας να δουλεύουν καινούργιες ιδέες οι οποίες οδήγησαν στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους Odd One Out, στις αρχές του 2023.

The Loose Ties
We tell our stories through music

Band Links:
Band Site | Facebook | Instagram
Bandcamp | Youtube | Spotify



Doors: 21:00.

Tickets: 7 Eυρώ.


www.viva.gr/tickets/music/loose-ties/birds-of-vale


six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
Tηλεφωνο Κρατήσεων: +306981867336

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • VIRON EROL VERT. THE HERMIT: FINISSAGE & ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΗ 31.03.2024

    Το ΕΜΣΤ γιορτάζει το κλείσιμο της έκθεσης The Hermit του Viron Erol Vert με ένα ολοήμερο πρόγραμμα live μουσικής εμπνευσμένο από την έκθεση του Vert και την έρευνα του για τον Ιάννη Ξενάκη και το έργο του. Το πρώτο μέρος του προγράμματος επιμελείται η ομάδα bend και συμμετέχουν ο Bill... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved