Home > Συναυλίες > Ζωντανά στην Αθήνα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

H EMI PATH και οι MARVA VON THEO LIVE
στην Αγγλικανική Εκκλησία το Σάββατο, 18 Μαρτίου, 2023Tα δύο Αθηναικά σχήματα συνεργάζονται για να συνθέσουν μία κατανυκτική, ατμοσφαιρική βραδιά στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Συναισθηματικά φορτισμένα φωνητικά, ambient, ονειρικά ηχοτοπία, αιιθέρια synths, ηλεκτρονικοί ήχοι και παλμοί θα συνηχήσουν με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου της Emi Path με τίτλο V O I D και του project Atmospheres των Marva Von Theo.

*Κατά την είσοδο του κοινού στην αυλή της Αγγλικανικής εκκλησίας, θα προσφέρεται εξαιρετικό βιολογικό κρασί από το MIKRO BIO του Κτήματος Κουτσοδήμου.

Παρουσίαση V O I D του νέου δίσκου της EMI PATH:

Ο δίσκος V O I D κυκλοφορήσει από την Submersion Records στις 3 Μαρτίου 2023 και είναι εμπνευσμένος από όλες εκείνες τις στιγμές που μιλάμε αλλά ούτε οι ίδιοι δεν μπορούμε να μας ακούσουμε.

Στην Αγγλικανική εκκλησία, σε έναν χώρο που από μόνος του σε καλεί να στραφείς στο «μέσα» σου, το υλικό του V O I D θα ξεδιπλωθεί σε ένα σετ που συνεχώς εξελίσσεται. Στόχος του να παρασύρει τον ακροατή σε ένα ταξίδι που περνά από αχανή ηχητικά τοπία και οδηγείται σε τραγουδιστικές οάσεις, που θέλουν να ηρεμήσουν και να στρέψουν τη σκέψη στον εσωτερικό μας κόσμο.

Ακούστε το V O I D στο Spotify ή στο Bandcamp ή στο Youtube.

Emi Path - vocals, spokenword, πιάνο, synths
Κώστας Στεργίου - πιάνο, synths
Σπύρος Τζέκος - κλαρίνο, fx

Oι MARVA VON THEO παρουσιάζουν το “Atmospheres”:
H μουσική σύμπραξη της Μάρβας Βούλγαρη και του Τεό Φοινίδη το 2017, οδήγησε σε δύο δίσκους (“Dream within a Dream” 2018, και “Afterglow” 2021) που ξεχώρισαν για την ιδιαίτερη αισθητική τους, τις πολυδιάστατες, ευρηματικές συνθέσεις τους που κινούνται ανάμεσα στο σκοτάδι της darksynth μουσικής προς την λαμπερή electropop, τα εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και τους ιδιαίτερα μελαγχολικούς στίχους πάνω σε χορευτικά beats.

Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη συναυλία, οι Marva Von Theo θα παρουσιάσουν σε μία και μοναδική εμφάνιση το project Atmospheres, επιλεγμένα τραγούδια από την μέχρι τώρα δισκογραφία τους αλλά και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια, ενορχηστρωμένα αποκλειστικά για τον χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας. Αιθέρια synths, ονειρικά, cinematic ηχοτοπία θα κατακλύσουν ευλαβικά τον χώρο της εκκλησίας και θα αντιπαρατεθούν με τους απόκοσμα σκοτεινούς ηλεκτρονικούς ήχους των Marva Von Theo, σε μία ποιητική αναμέτρηση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού, του έρωτα και του θανάτου.
www.marvavontheo.com


ℹ️
Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr:

www.viva.gr/tickets/music/emi-pathmarva-von-theo-live-at-st-pauls-anglican-church/


΄Εναρξη 20:00.


Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου | Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα Αθήνα

 

Περισσότερα θέματα


  • GEORGE MICHAEL στο ΟΑΚΑ
    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

    Ένα από τα πιο ισχυρά, εφηβικά, μουσικά μου απωθημένα πήρε σάρκα και οστά χθες το βράδυ, πάνω στην άκρως εντυπωσιακή και φωταγωγημένη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το δημιουργικό μέλος των Wham, ο άνθρωπος που έφερε την funky-pop μουσική των 90’s στο απόλυτο ζενίθ της, ένας από τους πρώτους και λίγους... συνέχεια
  • ATHENS BAROQUE FESTIVAL
    2023

    Το μπαρόκ φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει! Από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Χώρος, στο Βοτανικό. Τέσσερις μουσικές παραστάσεις, δεκαέξι διακεκριμένοι μουσικοί, ένα ταξίδι στον κόσμο του παράδοξου και της υπερβολής. Καλλιτεχνική διεύθυνση Αναστασία Μηλιώρη Με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας. Το Athens Baroque Festival είναι ένα διεθνές μουσικό φεστιβάλ που... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


AGENDA I οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Σχετικά links

 

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved