Home > Γεύσεις > Ασιατική κουζίνα

ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

KINJO Japanese Restobar
Για ξεχωριστές Iαπωνικές γεύσεις!











Το «KINJO Japanese Restobar» είναι ένα νεοφερμένο μαγαζί στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια με μοναδικής ποιότητας ιαπωνικά πιάτα και φυσικά με μεγάλη έμφαση στο sushi. Αν και όπως είπαμε μετράει λίγους μήνες λειτουργίας έχει ήδη γίνει talk of the town.

Ένα ξεχωριστό και ζεστό μέρος με cozy ατμόσφαιρα – παρόλο που ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος – είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια (κομψά origami φωτιστικά, σουπλά και chopsticks από απαλό ξύλο με το ανάγλυφο λογότυπο του μαγαζιού, ιδιαίτερα πιάτα σε σκούρο ανθρακί χρώμα), φαίνεται από την αρχή πόση αγάπη και πόσο μεράκι έχουν οι ιδιοκτήτες του για αυτό το μαγαζί.

Στο «KINJO Japanese Restobar» ο πελάτης θα γευτεί αυθεντική ιαπωνική κουζίνα, με πιάτα εξαιρετικής ποιότητας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και ότι και να δοκιμάσεις είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Παρόλα αυτά εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα dumplings με χοιρινό κιμά στον ατμό, το unagi (sushi roll με χέλι, αβοκάντο, σπαράγγι, αγγούρι, φουαγκρά και flakes τρούφας), τα γιαπωνέζικα σουβλάκια σολομού και τον ωμό τόνο με αυγό ορτυκιού και χαβιάρι.

Όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από τα καταπληκτικά cocktails του μαγαζιού, όπως το Fuji Mountain (ρούμι, ανανάς, λικέρ μπαχαρικών, passion fruit και yuzu cordial).

Το service είναι γρήγορο, έτσι οι παραγγελίες σερβίρονται στην ώρα τους και οι σερβιτόροι είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σου πάνω στο menu. Οι τιμές είναι λογικότατες για τα σημερινά δεδομένα, αν σκεφτεί κανείς την εξαιρετική ποιότητα και την φρεσκάδα των υλικών.

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού απαγορεύεται το κάπνισμα, όμως υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος για τους καπνιστές.

Για όλους λοιπόν, όσοι θέλετε να ζήσετε υπέροχες, απολαυστικές βραδιές, το «KINJO Japanese Restobar» ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει από Τρίτη έως Κυριακή από τις 7:30 το απόγευμα ενώ την Δευτέρα το μαγαζί παραμένει κλειστό.

Τέλος, καλό θα ήταν πριν το επισκεφτείτε να επικοινωνήσετε με το μαγαζί για να κάνετε την κράτησή σας, καθώς ενδέχεται να μην υπάρχει τραπέζι.


«KINJO Japanese Restobar»
Κονίτσης 29, Πλατεία Αναλήψεως, Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 210 – 6825208



----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα


  • KIKKO Sushi & Fish
    Μια ξεχωριστή εμπειρία στο sushi και όχι μόνο!

    Στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου και Αμφιτρίτης 8 στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται το «Kikko Sushi & Fish», ένα μαγαζί «κόσμημα» για την περιοχή, που προσφέρει στους επισκέπτες του εξαιρετικές γεύσεις ιαπωνικής κουζίνας. Ξεκινώντας από τον χώρο, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι θετικά σχόλια. Υπέροχος, καλαίσθητος, με φινετσάτα χειροποίητα ξύλινα... συνέχεια
  • DaZed Bar
    Cocktails & Sushi

    Στην οδό Ξενοφώντος και Πόντου 36 στον Κορυδαλλό και μόλις πέντε λεπτά από την πλατεία Ελευθερίας βρίσκεται το «DaZed Bar»,ένα καινούργιο μαγαζί που είδε το «φως της ημέρας» το 2016 και από τότε προσδίδει μια άλλη οπτική γωνία στο κέντρο του Κορυδαλλού. Διαθέτοντας ένα όμορφο και ιδιαίτερο χώρο με industrial σχεδιασμό... συνέχεια
  • PINK FLAMINGO
    Ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας μ’ ένα μικροσκοπικό και ασιατικό street food, στην καρδιά του Συντάγματος

    Το νέο ασιατικό street food εστιατόριο του Βασίλη Καλλίδη βρίσκεται στα όρια Συντάγματος - Πλάκας. Εκεί, δηλαδή, που χτυπάει η καρδιά των τουριστών αλλά και όλων εμάς που αγαπάμε το κέντρο και το επισκεπτόμαστε είτε γιατί εργαζόμαστε, είτε γιατί κάνουμε τα ψώνια μας ή απλώς διασκεδάζουμε. Ο χώρος είναι... συνέχεια
  • TAI PAN
    Άρωμα και γεύση Κίνας

    Κοντά στους πολυσύχναστους δρόμους του Μπουρναζίου ωστόσο ιδανικά απόμερο ώστε να κυριαρχεί η βαβούρα και η κίνηση, βρίσκεται το Tai Pan, ένα κινέζικο εστιατόριο που ανταποκρίνεται με άνεση στις απαιτήσεις των…ειδικών του είδους. Πλησιάζοντας το εστιατόριο, δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για μια μικρή κρυμμένη όαση. Διαθέτει ένα μεγάλο καταπράσινο κήπο... συνέχεια






Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved