ΨΑΡΙ
ΑΛΜΥΡΑ
Κλήση από Αιγαίο

Μπορεί όλοι να έχουμε συνδυάσει τις θαλασσινές γεύσεις με τη μαγική θέα της θάλασσας. Ωστόσο το εστιατόριο Αλμύρα έχει να προτείνει μία εναλλακτική λύση περισσότερο προσβάσιμη. Διότι, δίχως να είναι τοποθετημένο κοντά σε κάποια από τις ακτές της Αττικής, προσφέρει άριστη ποιότητα ψαρικών και θαλασσινών.
Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή της κλασικής «ψαροταβέρνας», το εν λόγω εστιατόριο χαρακτηρίζεται από φινέτσα και στυλ. Διατίθεται εσωτερικός αλλά και εξωτερικός χώρος, μία αυλή μέσα στο πράσινο. Η διαμόρφωση του χώρου είναι τέτοια ώστε να υπάρχει άνεση μεταξύ των παρεών.
Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου επιβεβαιώνουν πως όλα τα ψαρικά προέρχονται από την Αστυπάλαια. Και δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης καθώς ό,τι παραγγείλαμε μοιάζει, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη γεύση, απόλυτα φρέσκο. Το κακό είναι πως αρχίζοντας με τα ορεκτικά όπως για παράδειγμα το χταπόδι ή οι γαρίδες σαγανάκι, δε μένει και πολύς χώρος για τα κυρίως πιάτα στα οποία συναντάμε εκτός των παραδοσιακών ψαριών και πιο "ψαγμένες" επιλογές όπως είναι το ψαρομπιφτέκι ή ο αστυπαλίτικος αστακός.
Αλμύρα
Φιλικής Εταιρείας 39 και Εθνικής Αντιστάσεως, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6819109
Περισσότερα θέματα
-
VAROULKO SEASIDE
Μήνυμα Λευτέρη Λαζάρου & νέο μενού
To Varoulko Seaside μας έστειλε το μήνυμα του Λευτέρη Λαζάρου για τη νέα τους αρχή στις 25 Μαίου, όπου "ξεκινάμε με ανανεωμένη διάθεση, μενού προσαρμοσμένο στη νέα εποχή με comfort, δημιουργικές γεύσεις και καλοκαιρινά πιάτα.
Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα…
Η ζωή μας άλλαξε ξαφνικά το Μάρτιο. Ο μήνας... συνέχεια
-
ΤΟ LIMANI
Φέρνει vegan γεύσεις δίπλα στη θάλασσα!
Ψαροταβέρνα στην Παλαιά Φώκαια σερβίρει vegan γεύσεις που έχει επιμεληθεί η διατροφολόγος της οικογένειας.
Το «Λιμάνι» παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην Ανάβυσσο – Παλαιά Φώκαια, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν φρέσκα ελληνικά ψάρια & θαλασσινά, από ντόπιους ψαράδες, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία... συνέχεια
-
ΒΑΡΟΥΛΚΟ SEASIDE
Nέα πρόταση για το μεσημέρι, 2017
Η νέα πρόταση από την ομάδα του Βαρούλκου Seaside για το μεσημέρι είναι ένας δίσκος με οκτώ μεζέδες που μπορούν να συνδυαστούν με τσίπουρο ή κρασί ξεκινώντας ένα γευστικό ταξίδι.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΕ 8 ΜΕΖΕΔΕΣ
Ο δίσκος περιλαμβάνει 8 γεύσεις στην προσιτή τιμή των 30 Ευρώ.
Οξύρυγχο καπνιστό με μπρουσκέτες, Ταραμοσαλάτα με... συνέχεια
-
Η «ΜΑΡΓΑΡΩ»
Μια μικρή ψαροταβέρνα στο Πειραιά
Όχι δεν αναφερόμαστε στο ομώνυμο τραγούδι του Θεοδωράκη… Αναφερόμαστε σε μια μικρή ψαροταβέρνα δίπλα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.
Γνωστό στέκι για τους καλοφαγάδες και μερακλήδες.
Στη Μαργαρώ πας για να φας νόστιμα και φρέσκα ψαράκια και όχι για τον περιβάλλον χώρο ή την μεγάλη ποικιλία των εδεσμάτων. Η όλη... συνέχεια
Last News
Next News