ΨΑΡΙ
ΚΡΙΤΙΚΗ
Τσιπουράδικο «ΣΕΜΕΛΗ» στον Κορυδαλλό


Στον Κορυδαλλό στην οδό Σερρών 67 από το 1993 βρίσκεται σε η «Σεμέλη», ένα από τα πιο φημισμένα τσιπουράδικα όπως το αποδεικνύει και η αθρόα προσέλευση πελατών που έρχονται από πολύ μακριά για να το επισκεφτούν και να γευτούν τις υπέροχες γεύσεις.
Το όνομά του φυσικά το έχει πάρει από τη μητέρα του Διονύσου ο οποίος ήταν ο θεός του κρασιού και της διασκέδασης.
Σ’ έναν υπέροχο και ζεστό χώρο όπου αναδεικνύονται θεσπέσιες και γαργαλιστικές μυρωδιές με την συνοδεία του κρασιού ο πελάτης χαλαρώνει και χάνεται μέσα στο κέφι.
Παντού στους τοίχους κυριαρχούν φωτογραφίες από γνωστούς και σπουδαίος ρεμπέτες (Τσιτσάνης, Μπέλλου κ.α.) καθώς και στα αριστερά από την είσοδο του μαγαζιού δεσπόζει μια μεγάλη παρτιτούρα του γνωστού παλιού τραγουδιού «Άστα τα μαλλάκια σου»
Το φαγητό της «Σεμέλης» είναι μία πανδαισία γευσιγνωσίας και φαντασίας μαζί. Από τα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι η ποικιλία κρεατικών, το πατατού, το χοιρινό σουβλάκι σασλίκ καθώς και η ξεχωριστή σαλάτα «Σεμέλη».
Το σέρβις είναι εξαιρετικό και σ’ αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι οι σεφ του μαγαζιού μπορούν και είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν ανά πάσα στιγμή κάθε επιθυμία των πελατών για φαγητό και εκτός καταλόγου, κατόπιν παραγγελίας.
Αξίζει να δοκιμάσετε το τσίπουρο από το ονειρικό Πήλιο, καθώς και το ωραιότατο ημίγλυκο χύμα κρασί.
Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και φιλικές καθώς μαζί με το λογαριασμό σερβίρεται και δωρεάν γλυκάκι.
Μην ξεχνάτε ότι στη «Σεμέλη» θα ακούσετε ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από αρχές Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος Απριλίου, επίσης μην ξεχνάτε και τα events με τα ξεχωριστά πιάτα και το τρελό κέφι που διοργανώνονται για τις ειδικές μέρες (Αγίου Βαλεντίνου, Απόκριες κτλ).
Σιγά –σιγά και όσο «ανοίγει» ο καιρός η «Σεμέλη» θα επεκταθεί και στον εξωτερικό χώρο, στην ωραιότατη και γεμάτη λουλούδια και πράσινο αυλή της.
Μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε μία αξέχαστη και μοναδική βραδιά!
Η «Σεμέλη» λειτουργεί Τρίτη – Σάββατο από τις 19:30 και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 19:00
«ΣΕΜΕΛΗ»
Σερρών 67, Κορυδαλλός
Τηλέφωνο:210-4953521
----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr
ADLINKS
-
Athens24.com (English Version)
Discover the No. 1 Guide for Athens
http://www.athens24.com
Last News
Next News