Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

SOUL STEREO
Soul Food


Το γνωρίζουμε και το προτιμάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Την ψαγμένη μουσική, τα υπέροχα κοκτέηλ, το στιλάτο περιβάλλον. Πρόσφατα το λατρέψαμε και για έναν ακόμη λόγο. Για τον τέλειο κήπο που βρίσκεται στο πίσω μέρος και εκτός όλων των παραπάνω προσφέρει και γαστρονομικές απολαύσεις.

Ο κήπος του Soul θα μπορούσε άνετα να μετονομαστεί σε ‘εξωτική όαση’. Μπανανιές, φοίνικες και άλλα παρόμοια έχουν τοποθετηθεί προκειμένου να αποδώσουν όσο το δυνατόν αρτιότερα την αίσθηση του εξωτικού. Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι πως τα τραπέζια που προβλέπονται για φαγητό βρίσκονται σε ένα υπερυψωμένο χώρο, σε απόσταση από το μπαρ για να μην προκαλείται σύγχυση.

Το φαγητό είναι δύσκολο να το κατανείμει κανείς σε μία κατηγορία. Διατίθενται ξεχωριστές γεύσεις από διάφορες πλευρές του κόσμου. Εμείς προτιμήσαμε συντηρητικές δόσεις από δροσιστικές σαλάτες, μακαρονάδες ιταλικών συνταγών καθώς και μία μικρή γεύση από ταϊλανδέζικο. Στο τέλος της βραδιάς, πριν αποχωρήσετε, συνιστούμε ανεπιφύλακτα και ένα mojito!

Soul Stereo
Ευριπίδου 65, Ψυρρή
Τηλ. 210 3310907

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved