Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

BLOCK HOUSE
Μοντέρνα άποψη στην Κηφισιά


Γνώριζα αυτό το μοντέρνο steakhouse από το εξωτερικό. Όταν μια παρέα μου είπε πως επιτέλους ήρθε και στην Αθήνα, έπρεπε να το επισκεφτώ για να εξακριβώσω από μόνη μου κατά πόσο ανταποκρινόταν στις προσδοκίες που τα «αδελφάκια» του έχουν θέσει… Με χαρά διαπίστωσα πως ανταποκρίνεται με το παραπάνω.

Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι ασυνήθιστα χαλαρό. Θέλω να πω, πως η αρχική εντύπωση που δίνει είναι λίγο πιο επιτηδευμένη. Ωστόσο γρήγορα καταλαβαίνει κανείς πως βρίσκεται ο χώρος δε διαφέρει σε τίποτα από τα γνωστά μας hip ταχυφαγεία. Η διακόσμηση μινιμαλιστική, ο φωτισμός διακριτικός και ως ένα βαθμό χαλαρωτικός, οι καναπέδες ιδανικοί για να «ξαποστάσετε» μετά από ένα καλό γεύμα…

Το Block House είναι η χαρά του κρεατοφάγου. «Έξυπνες» συνταγές με βάση πάντα το κρέας, κυρίως το μοσχάρι και το βοδινό, θα σας εντυπωσιάσουν. Από αυτές δοκιμάσαμε το Rib-eye Mastercut και τη Mrs Rumpsteak καθώς και τη Caesar’s salad οι οποίες, μπορώ να πω πως άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσο για εσάς που προτιμάτε κάτι πιο light, θα βρείτε επίσης και μια καλή επιλογή από σούπες. Εμείς, και καλά κάναμε, προτιμήσαμε την ουγγρική all time classic γκούλας.

Λ. Κηφισίας 238-240 (εμπορικό κέντρο Μελά), Κηφισιά
Τηλ. 210 6230600

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved