Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Μπαλκόνι στη χαρά


Τέλεια ονομασία; Βέβαια, με το πρώτο άκουσμα, πιθανόν το μυαλό σας να μην πηγαίνει ούτε σε ρακάδικο ούτε σε τσιπουράδικο, ωστόσο όλοι θα συμφωνήσετε πως είναι ευφυέστατο. Ναι, ένας παλιός χώρος που θυμίζει αλλοτινό μπακάλικο έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Ζωγράφου με τη νεολαία και τη ρακή να πρωταγωνιστούν.

Οι πιθανότητες να βρείτε τραπεζάκι στο φημισμένο μπαλκόνι είναι μάλλον λίγες. Όπως και να έχει, και ο εσωτερικός χώρος είναι φτιαγμένος με γούστο. Τα μαρμάρινα τραπέζια και οι πολύχρωμες καρέκλες καφενείου είναι τα στάνταρ σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Το Μπαλκονάτο όμως προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Στους βρίσκονται κρεμασμένα μια κατασκευή κρεμάλας ή σκόρπια ξύλινα γράμματα του αλφαβήτου, έτσι για να εντείνουν τη διάθεση σας για παιχνίδι.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, εδώ το φαγητό έχει συμπληρωματικό χαρακτήρα. Όποια και αν είναι η προτίμηση σας, ρακή, τσίπουρο, μπύρα ή κρασί το μαγαζί διαθέτει λίγα αλλά εκλεκτά μεζεδάκια όπως και ένα πιάτο και μια πίτα ημέρας. Εμείς διαλέξαμε σαλάτα με ρόκα, παξιμάδι και μπαλσάμικο, ντάκο ενώ πετύχαμε το πολύ καλό κοκκινιστό κοτόπουλο με τορτελίνια και ωσάν σπιτική τους μανιταρόπιτα. Σε καμία περίπτωση δίχως να ζητήσετε την “ψημένη”, δηλαδή ρακή με γαρίφαλο, κανέλλα και ζάχαρη.

Γεωργίου Παπανδρέου 58, Ζωγράφου
Τηλ. 210 7489321

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved