Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ»
Νέες καλοκαιρινές γεύσεις και υπηρεσία delivery για τα προϊόντα του καταστήματος και τα σάντουιτς





To κατάστημα «Τυροκομείο Κωσταρέλου» άνοιξε στο Κολωνάκι αποτελώντας έναν νέο γευστικό προορισμό στο κέντρο της Αθήνας, ένα ελληνικό ντελικατέσεν στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα του τυροκομείου και να τα γευτεί σε μοναδικές συνταγές τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον γεμάτο με επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα, ετοιμάζονται καθημερινά ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, από εκλεκτές πρώτες ύλες-τα τυριά, τα αλλαντικά και τα άλλα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα. Τα πιάτα περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, καθώς και μοναδικά πλατό τυριών και αλλαντικών.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις νέες καλοκαιρινές προτάσεις, όπως Φέτα και κεφαλοτύρι με ψητή μελιτζάνα γιαούρτι στραγγιστό, ψητή ντομάτα, ρόκα σε λευκό ψωμί με προζύμι.

Επίσης, υπάρχουν και εξαιρετικές γλυκές προτάσεις βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου. Αυτή την περίοδο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε στραγγιστό γιαούρτι κατσικίσιο ή αιγοπρόβειο με γλυκό του κουταλιού.

Το κατάστημα διαθέτει βέβαια και όλη τη σειρά τυροκομικών προϊόντων «Κωσταρέλου», τη βραβευμένη φέτα, μελίπαστο, κατσικίσια γραβιέρα, τα φημισμένα γιαούρτια, τις κρέμες, το ρυζόγαλο – όλα από ελληνικό φρέσκο γάλα.

Το νέο αυτό concept έχει σχεδιαστεί με στόχο τη δημιουργία ενός φιλόξενου και οικείου χώρου, όπου μπορεί κάποιος να μυηθεί στην απόλαυση αυθεντικών ελληνικών γεύσεων. Τα προίόντα του παντοπωλείου και τα σάντουιτς είναι διαθέσιμα για takeaway και delivery στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Το 1937, η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά για να προσφέρει στους κατοίκους του Μαρκοπούλου στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην Πλατεία.

Σήμερα, η τρίτη γενιά εμπνευσμένη από τις συνταγές του παρελθόντος, εξακολουθεί να δημιουργεί προϊόντα με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονο εξοπλισμό, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Με την ίδια αγάπη και φροντίδα, επιλέγονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και όλα τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα «Τυροκομείο Κωσταρέλου».

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2016


DELIVERY SIT-IN
Ανθότυρο με πέστο αγκινάρας 4,30€ 5,20€
άνηθο σε λευκή χωριάτικη μπαγκέτα
Φέτα και κεφαλοτύρι με ψητή μελιτζάνα 4,80€ 5,80€
γιαούρτι στραγγιστό, ψητή ντομάτα, ρόκα σε λευκό ψωμί με προζύμι
Ανθότυρο με καπνιστό σολομό 6,50€ 7,80€
αβοκάντο και σπαράγγια σε μαύρο ψωμί με προζύμι
Tσαλαφούτι με ψητό κοτόπουλο 5,00€ 6,20€
γιαούρτι, καρότο και ψητή κόκκινη πιπεριά σε μπακέταμπριός


DELIVERY SIT-IN
Anthotyro cheese with artichoke pesto 4.30€ 5.20€
dill in white country-style baguette
Feta cheese with baked eggplant 4.80€ 5.80€
with kefalotyri cheese, yogurt, baked tomato, and rocket on sourdough white bread
Anthotyro cheese and smoked salmon 6.50€ 7.80€
with avocado and asparagus on sourdough white bread
Tsalafouti cheese with baked chicken 5.00€ 6.20€
with yogurt, carrot, and baked red pepper in brioche baguette

::::::::::::::::::::

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ - ΓΛΩΣΣΑΡΙ

ΦΕΤΑ
Μία συνταγή που κρατάει τρεις γενιές, με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής, μοναδική ωρίμανση από 4 έως 12 μήνες σε παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια οξιάς και χειροποίητη πυτιά, η φέτα μας αποκτά μια ιδιαίτερη γεύση με πολλές διαστάσεις και αρωματική παλέτα.
Με γεύση, υφή και άρωμα που ποικίλλει ανάλογα με τον χρόνο ωρίμανσης, η φέτα μας αποτελεί την επιτομή της παραδοσιακής τυροκόμησης. Η σκληρή μας φέτα είναι μεστή και στιβαρή, με γεμάτη γεύση και έντονη επίγευση. Η μέτρια φέτα μας είναι πιο ήπια στην γεύση, ενώ η μαλακή μας φέτα, βουτυράτη και δροσερή, διατηρεί το ιδιαίτερα έντονο άρωμά της.

ΑΨΑΚΙ
Ένα ιδιαίτερο τυρί που θα βρείτε μόνο στο τυροκομείο μας. Το αψάκι είναι ένα σκληρό τυρί με ασπρο-κίτρινο χρώμα που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα. Το γάλα έχει έντονη παρουσία στο τυρί αυτό, ενώ είναι αρκετά πικάντικο και αρωματικό, με έντονη επίγευση που διαρκεί. Συνοδεύει ιδανικά τη μαγειρική στην κουζίνα, προσδίδοντας αλμυράδα και ισορροπία σε κάθε συνταγή.

ΜΕΛΙΠΑΣΤΟ
Το Μελίπαστό μας φτιάχνεται με συνταγή από το Ρουσσοπούλι της Λήμνου. Πρόκειται για μικρά κεφαλάκια τυριού από αιγοπρόβειο γάλα με γήινη, μεστή γεύση γάλακτος και ξηρών καρπών και μέτρια προς σκληρή υφή. Το μελίπαστο είναι ιδανικό για σαγανάκι, αλλά και ως γευστικό συμπλήρωμα σε ποικιλία τυριών.

ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΙ
Ένα μαλακό, κρεμώδες τυρί, φτιαγμένο από 100% κατσικίσιο γάλα, το τσαλαφούτι μας έχει 10%λιπαρά και θυμίζει ένα συνδυασμό από γιαούρτι,κρέμα και βούτυρο. Έχει πυκνή, βελούδινη υφήμε μεστή, γεμάτη γεύση και απαλή επίγευση πουαναδεικνύει το κατσικίσιο γάλα.

ΑΝΘΟΤΥΡΟ
Με μαλακή γεύση και γλυκιά, απαλή υφή, τοανθότυρο μας φέρει τη χαρακτηριστικά βουτυράτηγεύση του γάλακτος. Μέσα στα παραδοσιακάκαλαθάκια, είναι τόσο φρέσκο που μπορεί να φτάσειστα χέρια σας ακόμη και ζεστό.

ΠΙΝΑΚΩΤΥΡΙ
Μια μοναδική συνταγή του Τυροκομείου μας,το εκλεκτό αυτό ημίσκληρο τυρί σε μπαστούνιείναι φτιαγμένο από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα.Μπορείτε να απολαύσετε τις φρουτώδεις νότες του,κόβοντάς το σε κύβους σε φρέσκες σαλάτες, ενώοι λιωμένες φέτες του σε τοστ αναδεικνύουν μιααπαλότερη αλλά γεμάτη γεύση.

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
Φτιαγμένο αποκλειστικά από αιγοπρόβειο γάλα,το σκληρό αυτό τυρί με το κιτρινωπό χρώμα έχειπικάντικη γεύση και σκληρή υφή. Το πλούσιοάρωμά του, με νότες ξηρών καρπών και γρασιδιού,φέρνει μνήμες από το παλιό κεφαλοτύρι τωνπαππούδων μας.

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ
Το παλαιωμένο μας κεφαλοτύρι, φτιαγμένο και αυτόαπό αιγοπρόβειο γάλα ωριμάζει για τουλάχιστον12 μήνες. Η παλαίωσή του αυτή προσδίδει μεστή,πολύπλοκη γεύση και πλούσιο άρωμα, δίνονταςυψηλής έντασης επίγευσηκαι διάρκεια.

ΓΡΑΒΙΕΡΑΚΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ
Το μικρό αυτό κεφαλάκι τυριού (περίπου 2 κιλά)από αιγοπρόβειο γάλα, έχει παλαιώσει για 12μήνες για να αποκτήσει την πολύ χαρακτηριστικήπικάντική γεύση και το πλούσιο άρωμα του. Έναμέτριο προς σκληρό τυρί, αλλά με εκπληκτικάβουτυράτη υφή, φέρνει μαζί του όλη την αρωματικήπαλέτα της μακράς ωρίμανσής του με νότες απόξηρούς καρπούς και καραμέλα.

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ
Η κατσικίσια γραβιέρα μας είναι ένα προϊόν μεπολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το επιλεγμένοκατσικίσιο γάλα δίνει όλη του την ένταση στοβουτυράτο αυτό τυρί. Με απαλό χρώμα, συμπαγήυφή, πλούσιο σώμα και επίγευση που διαρκεί,η κατσικίσια γραβιέρα μας είναι ένα από τα πιοενδιαφέροντα τυριά του τυροκομείου μας.

ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Η γραβιέρα μας, φτιαγμένη αποκλειστικά απόαιγοπρόβειο γάλα έχει πλούσια και ελαφρώςπικάντικη γεύση. Ένα σκληρό τυρί με χρυσοκίτρινεςαποχρώσεις και έντονο άρωμα.

ΚΡΕΜΑ & ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Δροσερή, γεμάτη αρώματα, με ντελικάτη γεύση, μιααπολαυστική εμπειρία που στηρίζεται στη φρεσκάδατου πρόβειου και του κατσικίσιου γάλακτος.

ΡΥΖΟΓΑΛΟ
Μια πεντανόστιμη συνταγή της οικογένειάς μας.Οι κόκκοι ρυζιού τυλίγονται γύρω από μια απαλήαρωματική κρέμα, με διακριτική παρουσία τουαιγοπρόβειου γάλακτος.
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
Τα γιαούρτια μας είναι από φρέσκο γάλα(κατσικίσιο, πρόβειο ή αιγοπρόβειο) και στραγγίζουνφυσικά σε βαμβακερές λευκές σακούλες. Πήζονταςμε τον παραδοσιακό τρόπο, αποκτούν την πυκνήκαι κρεμώδη υφή, καθώς και την πλούσια γεύσητους. Το γιαούρτι μας με 2% λιπαρά φτιάχνεται απόαποβουτυρωμένο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.


Διεύθυνση:
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι
Τηλ. 210 7259000
www.kostarelos.gr

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved