Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

"ΦΥΣΙΚΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ!"
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ


Τα καλύτερα πράγματα προκύπτουν, απλώς, φυσικά. Έτσι ήρθε και το γάλα από το Τυροκομείο Κωσταρέλου, το φρέσκο, παστεριωμένο,100% ελληνικό γάλα σε συσκευασίες του ενός λίτρου, Κατσικίσιο, Αγελαδινό Πλήρες και Αγελαδινό Ελαφρύ με 1.5% λιπαρά. Η εξέλιξη αυτή, που μοιάζει σχεδόν αυτονόητη, ουσιαστικά, μας επιστρέφει πίσω στα βασικά: Η πρώτη ύλη για όλα τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα Κωσταρέλου είναι το φρέσκο γάλα. Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση με την παράδοση ογδόντα ετών, μας συστήνει για πρώτη φορά την εξαιρετική πρώτη ύλη της: το προσεκτικά επιλεγμένο, φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά σε συνεργασία με τους παραγωγούς-κτηνοτρόφους που η οικογένεια Κωσταρέλου εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες. Ένα γάλα όλο φρεσκάδα και γεύση αληθινή που προέρχεται από κοπάδια ντόπιων φυλών ζώων που βόσκουν ελεύθερα και από μικρές, προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες.
Η αγάπη και η φροντίδα που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της οικογένειας Κωσταρέλου στην παραγωγή όλων των πρόϊόντων της, διέπει κάθε στάδιο της παραγωγής του γάλακτος, διασφαλίζοντας την επιθυμητή ποιότητα, ασφάλεια και γεύση.

Το γάλα δεν αποτελεί απλώς ένα βασικό, απαραίτητο συστατικό στη διατροφή μας. Είναι η πρώτη μας τροφή έχοντας αποτελέσει την πρωταρχική επαφή μας με τη γεύση. Γι’ αυτό, ιδανικά, όλοι θα θέλαμε να είναι αγνό, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία. Για την οικογενειακή επιχείρηση Κωσταρέλου, η επιλογή να βγάλει παστεριωμένο μη ομογενοποιημένο γάλα βασίζεται στη φιλοσοφία της ότι το γάλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στη φυσική του μορφή. Το γάλα αυτό έχει ως χαρακτηριστικό ότι σχηματίζεται κρέμα στην επιφάνεια του, γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να το ανακινήσετε πριν το καταναλώσετε.
Ανακαλύψτε το γάλα με την υπογραφή ποιότητας κι εμπιστοσύνης «Κωσταρέλου». Γευτείτε την ισορροπημένη γεύση του Κατσικίσιου και τη φυσική γεύση του Αγελαδινού. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα του Τυροκομείου Κωσταρέλου και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ: Ήδη, στο κατάστημα Κωσταρέλου στο Κολωνάκι και σύντομα στο νέο κατάστημα που ανοίγει στο Golden Hall αρχές Μαϊου μπορείτε να γευτείτε ροφήματα που το περιέχουν, ενώ αναμένεται και η δημιουργία μιας νέας υπέροχης σειράς ροφημάτων με βάση το γάλα Κωσταρέλου.

www.kostarelos.gr

Τυροκομείο/Πρατήριο: 22990 25569 Μαρκόπουλο, 26ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος.

Καταστήματα: Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32 Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 46 Παλλήνη Λ. Μαραθώνος 96 Πόρτο Ράφτη, Λ. Γρέγου 4 Μαρκόπουλο Α΄, Παπακωνσταντίνου 16, Μαρκόπουλο Β΄, Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου
(σύντομα και στο Golden Hall)

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved