Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Chocolate Fest VOL.02


Το Chocolate Fest, το 1ο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην σοκολάτα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2019, επιστρέφει για ένα 2ο μεγαλύτερο και πιο σοκολατένιο 4ήμερο με σκοπό να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιοτου Ο.Σ.Υ, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα σας ξετρελάνουν!

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίουστο Παλιό Αμαξοστάσιοτου Ο.Σ.Υ,εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop -up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα σας ξετρελάνουν! Μετά τη μεγάλη, πρώτη του επιτυχία όπου προσέλκυσε πάνω από 30,000 επισκέπτες, το Chocolate Fest, σκοπεύει να φέρει και πάλι κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα!

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της σοκολατένιας γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο μας υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Μικροί και μεγάλοι Chocoholics, θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή! Ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν παραλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Chocolate Fest, στο Facebook Event & Instagram για να μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες.

Περισσότερες πληροφορίες
Τ: 6943 258864
Εmail: hello@wearebright.grΠροπώληση –

Διάθεση Εισιτηρίων:
E-Tickets: www.viva.gr/tickets/festival/amaxostasio-osy/chocolate-fest/

ΤιμέςΕ ισιτηρίων: Γενική Είσοδος 3 Ευρώ.


Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη | 16:00 –23:00
Παρασκευή | 16:00 –23:00
Σάββατο| 11:00 –23:00
Κυριακή | 11:00 –23:00


Chocolate Fest | Αθήνα
Πού: Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved