Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

HOUSE OF FLASK
Για ψαγμένα cocktails και όχι μόνο, με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σου!








Στην Ιερά Οδό στο νούμερο 294 στο Αιγάλεω βρίσκεται το “Ηouse of Flask” (μέσα στο εμπορικό κέντρο “La Mirage” στο επίπεδο -1), ένα πανέμορφο μαγαζί που διαθέτει μία πρωτοποριακή ιδιαιτερότητα, αφού είναι στην ουσία το αδερφάκι του “Flask”.

Για όσους δεν γνωρίζουν το “Flask” λειτουργεί μέσα από μια εφαρμογή (flask.gr), όπου μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου cocktail μέσα από μια τεράστια γκάμα και να σου έρθει μέσα σε 25 λεπτά στην πόρτα σου σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεσαι!

Η ιδέα αυτή γεννήθηκε στο μυαλό των ιδιοκτητών του “Flask” όταν μία βραδιά που βρίσκονταν στο σπίτι θέλησαν να πιούν cocktails, έψαξαν στο ίντερνετ να βρουν κάποιο app για να παραγγείλουν ποτά αλλά δεν βρήκαν τίποτα, τότε ήταν που αποφάσισαν να υλοποιήσουν μόνοι τους την ιδέα αυτή και να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Από την πρώτη στιγμή η ιδέα τους αγαπήθηκε, φτάνοντας στο σημείο να οργανώνουν τεράστια πάρτι εταιρειών και όχι μόνο, προσφέροντας τα υπέροχα ποτά τους, αλλά και φαγητό υψηλής γαστρονομίας και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τώρα ήρθε η ώρα και του “Ηouse of Flask” να λάμψει και να κερδίσει και αυτό τις καρδιές όλων μας! Διαθέτει αναμφίβολα έναν υπέροχο χώρο, στον οποίο μπορείς να πιεις το ποτό ή το cocktail σου, μέσα σε ένα περιβάλλον τροπικής ομορφιάς γεμάτο λουλούδια, καθισμένος στους αναπαυτικούς καναπέδες και ακούγοντας την κατάλληλη μουσική, η οποία θα σου φτιάξει την διάθεση ακόμα περισσότερο.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να γευτείς από καφέ, χυμούς, smoothies και φυσικά τα αγαπημένα σου cocktails, μέχρι σάντουιτς και διάφορα σφολιατοειδή, ενώ ενδέχεται σύντομα να προστεθούν και νέα πιάτα ιδιαίτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Επειδή όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, η εποχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολη και πολλές φορές δεν μας δίνεται η δυνατότητα να μπορούμε να βγούμε και να περάσουμε στιγμές έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το “Ηouse of Flask” προνόησε και γι’ αυτό! Καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ το “Ηouse of Flask” διαθέτει DELIVERY για ότι τραβάει η ψυχή σας, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το TAKE AWAY. Λίγο πριν γυρίσεις σπίτι σου από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μετά την καθημερινή σου άσκηση, μπορείς να το επισκεφτείς και μέσα σε λίγα λεπτά να έχεις το αγαπημένο σου cocktail έτοιμο για να το πάρεις σπίτι.

Πραγματικά, το “Ηouse of Flask” δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο κατάλογος των cocktails ανανεώνεται, ενώ το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει να βρείτε το ιδανικό ποτό για εσάς. Επίσης συχνά υπάρχουν προσφορές, όπως το 2+2, οπού στην τιμή των 2 cocktails παίρνεται άλλα 2 δώρο!

Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως για όσους το επιθυμούν το “Ηouse of Flask” μπορεί να γίνει ο προσωπικός χώρος εργασίας! Με μία μηνιαία συνδρομή θα έχεις την δική μόνιμη θέση εργασίας, αλλά και για να κλείνεις τα επαγγελματικά σου ραντεβού μέσα σε ένα όμορφο χώρο με όλα τα κομφόρ.


"Ηouse of Flask"
Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω
Τηλέφωνο: 210 – 5983959

"Flask"
Παραγγελίες για delivery σε ολόκληρη την Αττική στο flask.gr ή στο τηλέφωνο: 210 – 7788421 για οποιαδήποτε πληροφορία.


----------
Σταυρούλα Λούρου
για Athens24.gr


 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved