Home > Γεύσεις > Υπόλοιπα είδη

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

H CHIQUITA λανσάρει νέα out-of-home καμπάνια
«Τέλεια από τη φύση της»


Η Chiquita ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας της καμπάνιας, για την προώθηση του μηνύματος της χαράς και του υγιεινού τρόπου ζωής, στους δρόμους της Ελλάδας. Η καμπάνια «Τέλεια από τη φύση της» έχει ως στόχο να αναδείξει τις νόστιμες μπανάνες Chiquita και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Η χαρούμενη και δυναμική καμπάνια θα φιλοξενηθεί σε λεωφορεία, billboards και στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι μπανάνες Chiquita είναι αναμφίβολα «Τέλειες από τη φύση τους»! Τρώγονται εν κινήσει, ξεφλουδίζονται εύκολα και δεν χρειάζονται μαχαίρι ή πλύσιμο για να τις απολαύσετε. Και το καλύτερο; Είναι πραγματικά πεντανόστιμες και εξαιρετικά θρεπτικές, αφού είναι πλούσιες σε κάλιο για να προστατεύουν την καρδιά, γεμάτες βιταμίνες Β & C και απαραίτητα αντιοξειδωτικά, ένα αληθινό superfood. Ως υποστηρικτής της υγιεινής ζωής, η Chiquita έχει ετοιμάσει μια σειρά από συνταγές με βάση την μπανάνα για όλες τις χρήσεις, από πρωινά έως επιδόρπια, για να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι.

Η φράση «Τέλεια από τη φύση της» συνάδει απόλυτα με την κουλτούρα των Ελλήνων, οι οποίοι είναι από την φύση τους υπερήφανοι για τον πολιτισμό, την ιστορία και την ταυτότητά τους. Με αφετηρία την διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη πλευρά της Chiquita, αλλά και την αψεγάδιαστη ποιότητά της, η καμπάνια προωθεί την ιδέα της αποδοχής του αυθεντικού και αληθινού εαυτού μας.

Με την νέα αυτή καμπάνια η Chiquita επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω ενδυνάμωση της σχέσης της με τους Έλληνες καταναλωτές και να τους προσφέρει την γευστικότερη και ποιοτικότερη μπανάνα της αγοράς. Με την ενίσχυση της προβολής της, αλλά και της παρουσίας της στα σουπερμάρκετ και τα καταστήματα, η Chiquita επιδιώκει να γίνει η πρώτη, φυσική επιλογή των εγχώριων καταναλωτών. Η καμπάνια τρέχει ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αυτό το σαββατοκύριακο και φιλοξενείται σε πληθώρα εξωτερικών σημείων, με το μοναδικό κίτρινο χρώμα της Chiquita να κοσμεί λεωφορεία, διαφημιστικές πινακίδες και στάσεις ΜΜΜ σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr.

 

Περισσότερα θέματα








Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved