Home > Γεύσεις > Η πρότασή μας

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ - ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει για 7η φορά στην αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, στις 29 Ιανουαρίου.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 100 προϊόντα, σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, δυσεύρετα τσίπουρα μικρών παραγωγών, τσικουδιές, αποστάγματα φρούτων και ηδύποτα από βότανα και άλλες αρωματικές ουσίες της ελληνικής υπαίθρου.
Το «Ελληνικό Απόσταγμα» αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά τους ιστορία, καθώς και τον τρόπο απόλαυσής τους.
Στη μοναδική αυτή εκδήλωση ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες εκλεκτές ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας περίοδο άνθισης και ακμής.
Γαστρονομική έκπληξη αλλά και ιδανικό συνοδευτικό των ελληνικών αποσταγμάτων θα
αποτελέσουν οι ευφάνταστες και νόστιμες δημιουργίες επιλεγμένων εστιατορίων & παραγωγών
που θα είναι Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης της εκδήλωσης.Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν το «Ελληνικό Απόσταγμα».


Η είσοδος κοστίζει €12. Περιλαμβάνει τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων.


Ελληνικό Απόσταγμα
Κυριακή 29 Ιανουαρίου
13:00 – 20:00
Aίθουσα Φουαγιέ Τεχνών, Ωδείο Αθηνών
Βασιλέως Γεωργίου B’ 17-19, Αθήνα*Η εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα» τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΟΠ (Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών) και διοργανώνεται από την εταιρεία Vinetum.

 

Περισσότερα θέματα


 • «ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑ» - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
  Μεζέδες από το πυρόπληκτο νησί της Εύβοιας σε προβολή στο σταθμό του μετρό Σύνταγμα

  Εδέσματα τοπικής παραγωγής από το βόρειο τμήμα του νησιού της Εύβοιας θα εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος από την Παρασκευή (6 Ιανουαρίου) έως την Κυριακή (8 Ιανουαρίου, 2023). Η τριήμερη mini food expo στοχεύει να παρουσιάσει στους Αθηναίους την ευρεία γκάμα τροφίμων που παράγονται σε δύο δήμους της Βόρειας... συνέχεια
 • ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ
  «σχεδία home»

  Η πιο ζεστή εορταστική περίοδος είναι αυτή της αγάπης, τη αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας. Οι γιορτές θέλουν χαρά, φίλους, όμορφη διάθεση και καλό φαγητό. Τα υπόλοιπα τα βάζετε εσείς αλλά για το τελευταίο, φροντίζουμε εμείς. Πού; Στο μέρος όπου η αγάπη, ενώνεται με την αλληλεγγύη και συναντούν την αξιοπρέπεια, στο σπίτι του... συνέχεια
 • ΑΦΡΟΣ & ΝΕΚΤΑΡ
  11 Δεκεμβρίου, 2022

  Αφρώδεις και γλυκείς οίνοι μόνο Η «Αφρός και Νέκταρ» είναι μία εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά σε δύο κατηγορίες ελληνικών και ξένων οίνων, τους αφρώδεις και τους γλυκούς. Με άλλα λόγια, τις κατηγορίες των προδόρπιων και των επιδόρπιων κρασιών, αντίστοιχα, δηλαδή αυτών που συνηθίζεται να καταναλώνονται πριν και μετά από ένα... συνέχεια
 • VEGAN FIESTA HELLAS
  Νέα εκδήλωση βίγκαν προϊόντων το Δεκέμβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

  Η Vegan Fiesta Hellas είναι μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, 2022, ώρες 10:00 – 21:00. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλο το κοινό. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος.... συνέχεια


Last News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved