Home > Γεύσεις > Η πρότασή μας

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ

STREET SOUVLAKI
Βάλε κι εσύ φαγητό “Σε Αναμονή”

Μία πολύ όμορφη προσπάθεια που με την κατάλληλη προώθηση μπορεί να γίνει μία αγαπημένη συνήθεια.

Τα Street Souvlaki, από την έναρξη της λειτουργίας τους, βρίσκονται κοντά σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως φοιτητές, πολύτεκνους και άνεργους, παρέχοντας έκπτωση σε κάθε παραγγελία τους και σε άστεγους και απόρους προσφέροντας δωρεάν φαγητό.

Σε συνέχεια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, συμμετέχουν στη δράση “Σε Αναμονή” παρέχοντας φαγητό, που κάποιος επιθυμεί να προσφέρει, σε άπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν βιοποριστικά.

Δεδομένου ότι, στην κατηγορία τους και στις περιοχές τους, είναι τα πρώτα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση “Σε Αναμονή”.

"θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά μας. Προσδοκία μας είναι η δράση αυτή να γίνει μια συνήθεια στην καθημερινότητά μας και να επεκταθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, αυξάνοντας το εύρος των αγαθών και τον υπηρεσιών που μπορούν να μπουν “Σε Αναμονή”".

Η διαδικασία στα καταστήματά τους είναι η εξής:

Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία, απλά ενημερώνετε το τηλεφωνικό μας κέντρο για το φαγητό* που θέλετε να μπει σε αναμονή.

Κατά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, απλά επιλέγετε και βάζετε στο καλάθι αγορών σας το προϊόν “Φαγητό* Σε Αναμονή” μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Στο κατάστημά τους απλά ενημερώνετε το ταμείο ότι θέλετε να βάλετε φαγητό* “Σε Αναμονή”.

Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί από τους μαυροπίνακες που υπάρχουν σε ευδιάκριτα μέρη στα καταστήματα και να απευθυνθεί στον υπεύθυνο ή το ταμείο του καταστήματος και να ζητήσει το προϊόν που είναι “Σε Αναμονή”.

*Το φαγητό σε αναμονή είναι τυλιχτό-σουβλάκι και πωλείται με 20% έκπτωση (Τελική τιμή 1,60€).


STREET SOUVLAKI

Κατάστημα 1
Σωτήρος Διός 37, Πειραιάς
Τηλ: 2104170866
Facebook.com/StreetSouvlakiSotiros

Κατάστημα 2
Ακτή Μιαούλη 63, Πειραιάς
Τηλ: 2104293001
Facebook.com/StreetSouvlakiMiaouli

Κατάστημα 3
Κολοκοτρώνη 30, Αθήνα
Τηλ: 2103253939
Facebook.com/StreetSouvlakiAthens

 

Περισσότερα θέματα


 • (ΕΠΙ)ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ
  «9,5 εβδομάδες στο σχεδία home»

  Το 2ο καλοκαιρινό fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» είναι προ των πυλών. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και το «σχεδία home» στήνουν πολλές μικρές γιορτές στην καρδιά της πόλης, για όλους εκείνους που το καλοκαίρι (επι)μένουν στην Αθήνα. Περίπατοι στο κέντρο... συνέχεια
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Eating dinner at Six d.o.g.s

  "Κάπου στις αρχές του 2011, ενάμιση χρόνο αφού είχαμε ανοίξει το six d.o.g.s, σκεφτόμασταν πολύ έντονα να κάνουμε ένα νέο βήμα. Είχε μόλις κλείσει ένα από τα αγαπημένα μας καφενεία παλαιάς κοπής στη γειτονιά, το Αιολίς (γωνία Αγ. Ειρήνης και Αιόλου), το οποίο στεγαζόταν σε ένα διατηρητέο κτίριο μοναδικής γοητείας... συνέχεια
 • ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Μ'ΕΝΑ ΚΛΙΚ!
  Εξασφαλίζουμε γεύματα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά

  Φέτος το Πάσχα, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ανεργίας ως συνέπεια της πανδημίας. Τι χρειάζεται να κάνετε: 1. Μπείτε στο www.supportmazi.gr/mazitoustopasxa 2. Επιλέξτε το ποσό δωρεάς σας 3. Ολοκληρώστε τη συνεισφορά σας 4. Για να τα... συνέχεια
 • HOUSE OF FLASK
  Για ψαγμένα cocktails και όχι μόνο, με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σου!

  Στην Ιερά Οδό στο νούμερο 294 στο Αιγάλεω βρίσκεται το “Ηouse of Flask” (μέσα στο εμπορικό κέντρο “La Mirage” στο επίπεδο -1), ένα πανέμορφο μαγαζί που διαθέτει μία πρωτοποριακή ιδιαιτερότητα, αφού είναι στην ουσία το αδερφάκι του “Flask”. Για όσους δεν γνωρίζουν το “Flask” λειτουργεί μέσα από μια εφαρμογή (flask.gr), όπου... συνέχεια


Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved