Home > Γεύσεις > Η πρότασή μας

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

TO 2ο BIO FESTIVAL
επανέρχεται δυναμικά 6-8 Μαΐου, 2022!


Το 2ο Bio Festival που θα πραγματοποιηθεί σε ασφαλείς συνθήκες στην Τεχνόπολη, έχει ως στόχο να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά εμπορικά οφέλη σε εκθέτες και επισκέπτες.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η πρώτη του διοργάνωση και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες, το 2ο Bio Festival επανέρχεται δυναμικά 6-8 Μαΐου 2022, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Εμπλουτισμένο με νέους τομείς και με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητάει έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.
Ηealthy living, η τάση του μέλλοντος

Η εξαιρετικά δύσκολη υγειονομικά περίοδος του τελευταίου χρόνου, ώθησε τους καταναλωτές να εστιάσουν στην ευεξία και να στραφούν σε τρόφιμα υψηλής ποιότητας και προϊόντα υγείας για την καθημερινότητά τους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και να τρώνε πιο υγιεινά, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μία σημαντική αύξηση στη ζήτηση των βιολογικών προϊόντων, τα οποία αποδεδειγμένα βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο αυξανόμενος ενθουσιασμός για μία υγιεινή διατροφή και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, γίνεται πλέον αισθητός και αναδεικνύει την μεγάλη ανάγκη για τη διεξαγωγή του Bio Festival.


Το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου

Παραγωγοί κι έμποροι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων θα δώσουν το παρών και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους καταναλωτές, θα συναντήσουν από κοντά και θα πραγματοποιήσουν ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιο τους και θα κλείσουν νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο και να επιλέξουν από τους καλύτερους της αγοράς με στόχο να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους και να βελτιώσουν το προϊόν που παρέχουν στον καταναλωτή, είτε στα ράφια είτε στο μενού της επιχείρησής τους.

Οι λάτρεις των βιολογικών προϊόντων δίνουν ραντεβού εδώ!

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να προμηθευτούν βιολογικά και φυσικά αγαθά. Τόσο οι καταναλωτές που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους και που γνωρίζουν τι ακριβώς ζητούν, όσο και αυτοί που επιθυμούν να μυηθούν για πρώτη φορά σε ένα πιο υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

Περισσότερα θέματα
Last News
Next News

Αρχείο Ειδήσεων


Περισσότερα Ανατολίτικα...

Διαφήμιση στο ATHENS 24 I Πληροφορίες I Sitemap I Επικοινωνία
Copyright © 2007 | ATHENS 24 MEDIA Ε.Π.Ε. | All rights reserved